- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yle Watch: Amerikan ampumavälikohtauksella lietsotaan valkoista itseinhoa

Valtamedia juutalaisen Erkon suvun omistaman [1] Helsingin Sanomien johdolla on tehnyt Charlestonin ampumavälikohtauksesta poliittisen keppihevosensa. Dylan Roof –nimisen valkoisen nuoren epäillään ampuneen yhdeksän ihmistä mustien suosimassa kirkossa.

FBI:n tilastojen mukaan 90 prosentissa rotujenvälisistä rikoksista Amerikassa uhrit ovat valkoisia ja hyökkääjät mustia. Tästä huolimatta valtamedia väittää Charlestonin tapauksen ”kuvastavan” mustien kärsimää vainon ja rasismin varjostamaa arkea.

Valtamediakriittinen Yle Watch –sivu [2] ei ole niellyt Charleston-uutisoinnissa vedettyjä johtopäätöksiä, joiden mukaan valkoiset ovat kaiken inhimillisen pahuuden sekä yhteiskunnallisen epäoikeudenmukaisuuden alku ja juuri. Valtamedia on luonut illuusion valkoisesta rasistisesta rikollisuudesta sensuroimalla kokonaan ei-valkoisten rikollisten rodullisen taustan ja nostamalla harvinaiset valkoisten suorittamat rikokset kansainvälisiin parrasvaloihin.

rotumurhat [3]

Yle Watch kertoo, että Roofin väitetään todenneen ampumisen aikana: ”Minun on tehtävä tämä… Te raiskaatte naisemme ja valtaatte maamme, joten teidän on mentävä.”

Tilastojen valossa Roof oli aivan oikeassa. Yle Watch referoi Amerikan raiskaustilastoja kuudelta peräkkäiseltä vuodelta 2003–2008. Kuuden vuoden aikana valkoiset eivät raiskanneet yhtään mustaa. Mustat sen sijaan raiskasivat 24 730 mustaa 22 534 valkoista! Näistä luvuista valkoisia vihaava valtamedia kuitenkin vaikenee.

Yle Watchin mukaan valkoiset ovat reagoineet kokemaansa rasistiseen väkivaltaan äärimmäisen passiivisesti:

”Tällaisia tilastoja lukiessa sitä ihmettelee, miksi valkoisten vigilante-toiminta on äärimmäisen vähäistä ikään kuin koko populaatio olisi vaipunut välinpitämättömään horrokseen oman rotunsa kohtalon suhteen. Voi vain kuvitella sitä hyökyvää rotusodan aaltoa mikäli noissa tilastoissa olisi valkoisten kohdalla mustat tai aasialaiset. […]

Todellakin, rotu ratkaisee kun tarkastellaan median vaikenemia tosiasioita mustien kohdistamasta väkivallasta valkoisia vastaan. Yhdysvaltain Kansallisen rikosuhritutkimuksen (National Crime Victimization Survey, 2010) mukaan 62 593 mustaa joutui valkoisten väkivallan kohteeksi. Samana tutkimusvuonna 320 082 valkoista oli mustan väkivallan uhreja.

Valkoisten uhrimäärä on viisi kertaa suurempi, mutta luvut ovat silti harhaanjohtavia, koska mustien ja valkoisten populaatiot ovat eri kokoisia. Kun mustien ja valkoisten keskinäisessä väkivallassa 38 miljoonan musta väestö tekee viisi kertaa enemmän väkivaltarikoksia kuin 197 miljoonaa valkoista, tarkoittaa tämä suhteellisin luvuin mitattuna sitä, että valkoisia uhreja on KAKSIKYMMENTÄVIISI KERTAA ENEMMÄN kuin mustia.

Lisäksi kun tarkastellaan erityisiä väkivaltarikoksia kuten törkeitä pahoinpitelyjä ja murhia, mustien valkoisiin kohdistamat rikokset ovat KAKSISATAA KERTAA KORKEAMMAT kuin valkoisten mustia vastaan. Tästä huolimatta emme kuule ihmisoikeusjärjestöjen ja rasismin vastaisten kampanjoiden kertovan mustien rasismista kovaan ääneen missään. Syynä lienee kieroutunut ajatus, että mustien rasistisesta väkivallasta kertominen on itsessään rasistista, jonka vuoksi siitä pitää vaieta.”


Media ei tietenkään ole uutisoinut mustien aloittamasta rasistista väkivaltaa lietsovasta #WeWillShootBack-kampanjasta [4]. Vaikka poliisin rikostilastojen mukaan valkoisilla olisi paljon enemmän syitä aloittaa vastaava kampanja mustia vastaan, sellaista ei toistaiseksi olla nähty. Koulu, massakulttuuri ja valtamedia ovat jo riistäneet valkoisilta itsekunnioituksen, joten valtaosa meistä ei uskalla vaatia oikeutta julkisuudessa.

Voitteko kuvitella, miten Helsingin Sanomat olisi reagoinut, jos esimerkiksi suomalaiset olisivat aloittaneet #MeAmmummeTakaisin-kampanjan vastineeksi Suomen maahanmuuttajien alkuvuoden väkivaltarikosaallolle [5]?

 

Lue myös:

Video: Kanadalaisfilosofi ruotii orjuutta, juutalaisia ja valkoisten asemaa [6]
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle [7]
Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa [8]
Fergusonin poliisi pahoinpideltiin lähes tajuttomaksi ennen Brownin ampumista [9]
Rajuja rotumellakoita Yhdysvalloissa [10]
”Holokaustiselviytyjä” mellakoi Fergusonissa [11]