- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yle valehtelee jälleen edistääkseen ”monikulttuurisuutta”

Yleisradio on lähettänyt tälläkin viikolla useita ohjelmia, joilla se edistää toimintaperiaatteisiinsa [1] kirjattua ”monikulttuurisuuden” ideologiaa. Ohjelmissa ei pelkästään markkinoida maahanmuuttoa, vaan syytetään samalla valkoisia lähes patologisiksi rasisteiksi.

Torstaina 21. päivä Yle Puheella kuultiin Ali ja Polina –sarjan jakso ”Valkoinen isä, tummaihoinen lapsi [2]”. Ohjelmassa ammattikoomikko Fredi Lilius kertoi adoptoineensa Afrikasta mustan lapsen.

Kun Liliukselta kysytään, oliko lapsen rodulla merkitystä valintatilanteessa, hän kertoo hätkähdyttävän suorapuheisesti kulttuurimarxilaisesta aatteestaan. Liliuksen mukaan hän valitsi mustan lapsen, koska hän haluaa opettaa meille muille asioita ”muista kulttuureista”. ”Se on se, mitä Suomi kaipaa,” Lilius kommentoi valintaansa. Haastattelisiko Yle perhettä, joka ei suostuisi adoptoimaan muita kuin valkoisia lapsia, koska valkoinen rotu on ”se, mitä Suomi kaipaa”? Ei tietenkään haastattelisi.

Hieman myöhemmin ohjelmassa aletaan syyllistää suomalaista yhteiskuntaa, koska Suomessa asuu edelleen myös ihmisiä, jotka eivät ole kulttuurimarxisteja. Ohjelmassa kauhistellaan ”ulkomaalaisvastaisuuden” kasvamista ja kysytään, kuinka Suomeen edes uskaltaa adoptoida ei-valkoisia lapsia. Kiusaamisen ja syrjinnän pelko kuuleman mukaan kummittelee.

Yhdysvalloissa on muotia, että valkoiset Hollywood-julkkikset adoptoivat mustia. [3]

Yhdysvalloissa on muotia, että valkoiset Hollywood-julkkikset [4] adoptoivat mustia. Ilmiö on rantautumassa Eurooppaan.

Tilastojen valossa keskustelua olisi pitänyt kuitenkin käydä aivan toiselta kantilta. Monikulttuurisuus nimittäin johtaa valkoisten syrjintään ja valkoisiin kohdistuvaan väkivaltaan [5] paljon enemmän kuin maahanmuuttajavastaisiin välikohtauksiin. Viikko sitten amerikkalainen Chicago Tribune [6] uutisoi monikulttuuristen koulujen arjesta: suurin kiusatuksi tulemisen riski koskettaa selvästi eniten valkoisia oppilaita ja tyttöjä. Uutinen ei ole herättänyt juurikaan julkista keskustelua, sillä virallinen totuus on edelleen, että länsimaisessa yhteiskunnassa vallitsee ”valkoinen etuoikeus [7]”. Termi on juutalaiskommunisti Theodore W. Allenin luomus.

Myös rasistiset rikostilastot puhuvat Yhdysvalloissa puolestaan. ”Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa [8]” –artikkelissamme muistutettiin, että:

"Knockout" on harrastus, jossa mustat pahoinpitelevät fyysisesti heikkoja valkoisia. [9]

”Knockout” on harrastus, jossa mustat pahoinpitelevät fyysisesti heikkoja valkoisia.

Yleisradio antaa mielikuvan, että valkoinen yhteiskunta on rasistinen ja syrjivä. Vastalääkkeeksi ehdotetaan ”monikulttuurisuutta” eli massamaahanmuuttoa ja rodunsekoittamista. Ilmeisesti Ylen toimituksessa on unohdettu jo viime syksyn kokemukset. Tuolloin maahanmuuttajajengit [10] pahoinpitelivät Helsingissä kymmeniä suomalaisia lapsia, koska nämä sattuivat olemaan valkoihoisia. Valkoiset eivät sen sijaan käytännössä koskaan syyllisty samanlaiseen järjestelmälliseen ulkomaalaisvastaiseen rikollisuuteen – mutta tätä Yleisradio ei kerro.

Ali ja Polina –sarjassa kuultu katteettomien pelkojen lietsominen on tuttu strategia myös Yleisradion muista ohjelmista. Viimeksi ulkomaalaisia varoiteltiin suomalaisten silmittömästä rasismista maaliskuussa, jolloin kirjoitimme aiheesta artikkelissa ”Rasisminvastainen viikko – lapset ja mediakritiikittömät aivopesun uhreina [11]”:

”Ylen haastattelussa Suomen Punainen Risti lietsoi taitavasti rasistisen väkivallan paniikkia. [Punaisen Ristin Ei rasismille! –hankkeen johtaja Maria] Pikkarainen valisti kuulijoita siitä, kuinka kantasuomalaisten tulisi toimia, jos he joutuvat todistamaan rasistisen iskun maahanmuuttajaa vastaan. Radiossa esimerkiksi pohdittiin, mitä tehdä, jos hyökkäys on niin väkivaltainen, että maahanmuuttajan apuun rientävä moraalinvartija joutuu itsekin hengenvaaraan.

Anteeksi kuinka? Milloin yksikään suomalainen on viimeksi joutunut tällaiseen tilanteeseen? Pikkarainen ei tietenkään kerro tosielämän esimerkeistä eivätkä Yleisradion toimittajat niitä pyydäkään. SPR ei väittänyt suoraan, että maahanmuuttajiin kohdistuisi Suomessa tappavaa väkivaltaa. Sen sijaan SPR spekuloi ja johdatteli radion kuuntelijoita. Mediakritiikitöntä yleisöä vietiin kuin pässiä narussa. Yleisölle jäi mielikuva, että maahanmuuttajia piestään kaduilla henkihieveriin tämän tästäkin, kun kerran Yleisradion on jo jaettava selviytymisvinkkejä. Johdattelua. Mielikuvia.”

Myös Yle Watch –julkaisu tarttui [12] tällä viikolla Yleisradion rasistiseen, valkoisiin vihamielisesti suhtautuvaan sanomaan. Eilen Yle lähetti juutalaisen Bill Siegelin ohjaaman myötämielisen dokumentin valkoisia vihanneesta nyrkkeilijä Muhammad Alista sekä Yhdysvaltojen ”roturistiriidoista”.

Yle ei koskaan lähetä dokumentteja mustien rasismista valkoisia vastaan. [13]

Yle ei koskaan lähetä dokumentteja mustien rasismista valkoisia vastaan.

Heti perään näytettiin dokumentti Black Power Mixtape, jossa juhlistettiin militanttien mustien rasistijärjestöjen historiaa. ”Rotutietoisuus on Ylen kulttuurikommunistien mielestä ihanaa, upeaa ja voimaannuttavaa kunhan sitä sitä harjoittavat vain muut kuin valkoiset,” Yle Watch kommentoi osuvasti. Yle tuskin tulee näyttämään vastaavaa dokumenttia ”White Power” –teemalla.

Miksi suomalaiset pakotetaan tukemaan veroeuroillaan kulttuurimarxilaista propagandaa, jonka ainut tehtävä on saada meidät inhoamaan omaa kansaamme?

 

Lue myös:

Juutalainen fysiikanopettaja: valkoisten nuorten opittava häpeämään taustaansa [14]
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle [15]