- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

YK:n häiriintynyt rotuhygeniaohjelma: ”Eurooppalaisten homogeenisyys tuhottava!”

Laittoman siirtolaisuuden [1] kiihtyvä tulva on hämmästyttänyt monet maahanmuuttopolitiikkaan aiemmin väliinpitämättömästi suhtautuneet eurooppalaiset. Kuitenkin jo 2012 YK:n siirtolaisasioiden erityisedustaja vaati [2], että eurooppalainen geeniperimä on muutettava massamaahanmuuton avulla.

Goldman Sachs [3]-, Bilderberg [4]– ja juutalaisyhteyksistään [5] tunnettu Peter Sutherland aiheutti pienen kohun kolme vuotta sitten, kun hän totesi YK:n auktoriteetilla, että eurooppalaiset ovat geneettisesti liian yhdenmukaisia. Yhdenmukaisuus voidaan onneksi ”tuhota” kuljettamalla tänne tarpeeksi afrikkalaisia ja arabeja.

YK:n ja Sutherlandin mukaan Euroopan hyvinvointi on riippuvainen ”monikulttuurisuudesta”. Tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavat maat rikkovat YK:n mielestä automaattisesti kansainvälisiä lakeja. Sutherlandin mukaan Eurooppa voi huonosti, koska haluamme ”olla erilaisia kuin muut”. Kansallisten ominaisuuksien säilyttämisen etuoikeus on nimittäin varattu ainoastaan juutalaisvaltio Israelille [6].

Sutherlandin mukaan ainut tapa saada Eurooppaan ”korkeasti koulutettua” työvoimaa on samalla hukuttautua täysin kouluttamattomien afrikkalais- ja arabitaustaisten elintasopakolaisten tulvaan.

Kannanottoja on verrattu Euroopan unionin isänä pidetyn kreivi Coudenhove-Kalergin teorioihin. Myös hän kannusti eurooppalaisia aggressiivisen maahanmuuttopolitiikan kautta toteutettavaan rotuhygieniaan, jonka avulla voitaisiin luoda uusi kosmopoliittinen rotu:

”Tulevaisuudessa ihmiset ovat sekarotuisia, ja tämän päivän rodut ja yhteiskuntaluokat tulevat katoamaan. Tuleva euraasialais-negroidinen rotu, joka ulkoiselta olemukseltaan tulee muistuttamaan antiikin egyptiläisiä, asettaa kansojen erilaisuuden tilalle yksilöiden erilaisuuden.”

”Juutalaisuus on se verso, josta uusi, henkinen Euroopan aateli kasvaa – ydin, jonka ympärille uusi, henkinen aateli ryhmittyy […] Juutalaisten näkyvä asema nykyisin johtuu juutalaisten henkisestä ylemmyydestä.”

Lue lisää Coudenhove-Kalergin teorioista artikkeleistamme:

Suomen tuhoamisohjelma [7]
Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi [8]
Valkoisten kansanmurhan juuret [9]