- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

YK tukee jälleen etnistä puhdistusta miehitetyssä Palestiinassa

Electronic Intifada (EI) paljasti [1], että YK suunnittelee rahoittavansa israelilaista asianajajaa, joka tukee ei-juutalaisten etnistä puhdistusta miehitetyssä Palestiinassa. Mihin jäivät YK:n juhlistamat ihmisoikeudet?

Asianajajan aikeena on pakkosiirtää Länsirannan alueella asuva beduiiniyhteisö pois juutalaismiehittäjien tieltä. Beduiinit ovat käyneet vuosien ajan oikeustaistelua, koska he tahtovat jäädä asumaan kotikonnuilleen.

Palestiinan valtio pyrkii tällä hetkellä vaikuttamaan YK-päättäjiin, jotta nämä luopuisivat lakimiehen palkkaussuunnitelmista.

Israelilaisasianajaja työskenteli ennen Norjan pakolaisavun palkkaamana. Norjalaisjärjestö kuitenkin irtisanoi hänet, kun selvisi, ettei hän todellisuudessa edusta virallisia asiakkaitaan (häätöuhan alla eläviä beduiineja), vaan etnistä puhdistusta kaavailevaa Israelin valtiota.

Kulissien takana asianajaja on tehnyt suoraa yhteistyötä Israelin asevoimien kanssa.

Asianajajan ja Israelin hallituksen suunnitelma pakkosiirtää ei-juutalaisia on kansainvälisen lain mukaan sotarikos. Mikäli YK palkkaa miehen, tukee järjestö siis sionistista terrorismia ja rikkoo kaikkia virallisia arvojaan.

YK:n ihmisoikeusraportin [2] mukaan Israel on huhtikuusta 2015 lähtien pyrkinyt erityisen aggressiivisesti pakkosiirtämään Abu Nuwwarin beduiiniyhteisön pois sionistisen hankkeen tieltä.

EI muistuttaa, että Israel on pakkosiirtänyt esimerkiksi Jerusalemissa asuvia al-Jahalin-heimoon kuuluvia perheitä asumaan kaatopaikan (!) viereen. Kaatopaikka-alue tulee saamaan vastaisuudessa lisää ei-juutalaisia asukkaita, mikäli Israelia ei pysäytetä.

latuff-palestine-ethnic-cleansing [3]

Etninen puhdistus rahoitetaan ”ihmisoikeusbudjetista”

Ironisinta hankkeessa on se, että YK suunnittelee maksavansa israelilaislakimiehen palkan omasta ”ihmisoikeusbudjetistaan”! Mikäli esitys menee läpi, YK lahjoittaa 307 000 dollaria miehitetyn Palestiinan etniseen puhdistukseen.

EI:n haastatteleman asiantuntijan mukaan lakimies pyrkii painostuksen avulla saamaan beduiiniyhteisön johtajilta muodollisen suostumuksen hanketta varten, jotta sotarikos olisi edes hieman ”laillisempi”.

Toisin sanoen YK ja Israel aikovat tehdä palestiinalaisille mafiatyylisen ”tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä”. Palestiinalaiset tullaan häätämään laittomasti joka tapauksessa – ”neuvottelut” koskevat vain pakkosiirron yksityiskohtia.

Vaikka YK on toisinaan symbolisesti ”tuominnut” Israelin verisiä ihmisoikeusloukkauksia, on Palestiinan etnisellä puhdistuksella ja sionistisella terrorismilla käytännössä järjestön tuki takanaan.

Kuten uutisoimme [4] viime syksynä, YK sensuroi esimerkiksi ihmisoikeusraporteissaan Israelin pahimpia sotarikoksia, jotta juutalaisvaltioon ei kohdistuisi liikaa kansainvälistä painetta.

YK on esimerkiksi väittänyt, ettei Israel yrittänyt iskeä siviilikohteita vastaan Gazan vuoden 2014 kansanmurhan [5] aikana. Törkeän väitteestä tekee se, että järjestön itse keräämä todistusaineisto Gazan teurastuksesta osoittaa selkeästi, että juutalaisvaltion sotilaat todellakin iskivät palestiinalaissiviileitä vastaan.

Politiikantutkija Norman Finkelsteinin mukaan YK on käytännössä Israelin vallassa, koska järjestön johtajat pelkäävät Israelin ystävien kansainvälistä valtaa.

Mikäli YK-virkamies alkaisi puhua rehellisesti sionistien sotarikoksista, merkitsisi se loppua hänen uralleen. Käytännössä Israel siis hallitsee YK:n kautta koko kansainvälistä yhteisöä pelon ja painostuksen avulla.

 

Lue myös:

Juutalaiset ja rasismi, osa 3: miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia? [6]
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [7]