- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yhdysvaltojen presidentin vaalien todellinen voittaja on juutalaismafia!

Demokraattien Joe Biden [1]  on ilmeisesti varmistunut Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi. Yllätyksiin voidaan kuitenkin varautua, sillä Trump ei hyväksy vaalitulosta ja epäilee vaalivilppiä, uhaten oikeustoimilla. Vaikka Trump on ollut taipuisa juutalaiseliitin palvelija, olisi hän ollut parempi vaihtoehto Yhdysvaltojen presidentiksi kuin vieläkin enemmän alistuva Biden, joka lammasmaisella nöyryydellä on ilmeisesti syöksevä Yhdysvallat historialliseen onnettomuuteen, sillä Israel-lobby ja muut juutalaisjärjestöt eivät tunne minkään kaltaista sääliä. Jumala auttakoon Yhdysvaltoja, ja muuta maailmaa! Täytyy muistaa, että juutalaismafia hallitsee täydellisesti Yhdysvaltojen velkarahajärjestelmää, sisä- ja ulkopolitiikkaa, massamediaa sekä viihdemaailmaa [2]. Tällöin on selvää, että liittovaltion presidentiksi valitaan aina juutalaiseliitin ja Israelin mieluinen henkilö sekä hänen hallintonsa. Yhdysvaltojen presidentin vaalien todellinen voittaja on siten juutalaiseliitti. 

Valittiinpa USA:n johtoon kuka tahansa, on juutalaismafia aina presidentin vaalien todellinen voittaja.

Taustaa


Suomen valtamediat rummuttavat Yhdysvaltojen presidentin vaaleja miltei taukoamatta ja fanaattisesti. Nämä juutalaisen mafian kontrolloimat mediat ovat asettuneet selvästi republikaanipresidenttiä sionisti Donald Trumpia vastaan ja sitä vastoin demokraattien presidenttiehdokas sionisti Joe Biden on ollut valtamedian suosikki. Äänestys päättyi Yhdysvalloissa jo tämän viikon tiistaina, ja voittajaksi on varmistunut Joe Biden.  

Jäljempänä käsittelemme sitä, kuinka Trumpia hyödynnettiin etnisten ryhmien vastakkainasettelussa ja negatiivisen globalisaation vahvistajana. 

Esitämme analyysin ja päätelmän siitä, miksi juuri lammasmainen Joe Biden valittiin liittovaltion presidentiksi? 

Perustelemme lopuksi sitä, miksi vaalien todellinen voittaja on juutalaismafia? 

Israel-lobby päästi palvelijansa lepoon; Trumpista oli hyötyä eliitille 

Trumpia luonnehditaan varsinkin valtamedioissa poliittisesti etupäässä oikeistokonservatiiviksi ja populistiksi. Hän lupasi vaalikampanjassaan muun muassa asettaa Yhdysvaltain edut etusijalle, vähentää laitonta maahanmuuttoa, laskea veroja ja lisätä työpaikkoja.  Nämä tavoitteethan ovat tietysti kannatettavia. Trumpin isänmaallisuus ja nationalistisuus ovat kuitenkin harhautusta, josta on ollut suunnattomasti hyötyä Yhdysvaltojen politiikkaan voimakkaasti vaikuttavalle juutalaismafialle eli juutalaiseliitille. 

Esimerkiksi voidaan ottaa Black Lives Matter -liikkeen (BLM) (Mustien hengellä/elämällä on väliä -liike ) aiheuttamat mellakoinnit Yhdysvaltojen tietyissä osavaltioissa. 

Yllä esitettyyn BLM-liikkeen melakointiin käytetään tekosyynä mustaihoinen George Floydin kuolemaa poliisin [3] tarpeettoman voimankäytön [4] seurauksena [5] Mineapoliksessa, Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa maanantaina 25. Toukokuuta. 

Defund the Police (DP) – ja BLM-liikekkeen rahoittajina on toiminut “juutalainen” miljardööri – keinottelija George Soros ja hänen organisaationsa, mitkä ovat poikkeuksetta juutalaisen eliitin agendan toteuttajia. Esimerkiksi väestön siirrossa poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan on ollut Soros yhdistyksineen tärkeimmässä asemassa.  

Sorosin organisaatio on rahoittanut ”Defund the Police” – ja BLM-liikettä sadalla miljoonalla dollarilla [6]. Uutisointien mukaan Soros on rahoittanut ”DP” -liikettä sen perustamisesta eli vuodesta 2016 saakka. Soros on tukenut taloudellisesti BLM-liikkettä vuodesta 2013 saakka [7].  

Keskellä mellakointia USA:n demokraatteja tukeva George Soros on kiistänyt rahoittavansa [8] Antifa-ryhmää [6], BLM-liikettä ja Defund the Police -liikettä, kuitenkin George Soros on tukenut kiistattomasti Antifaa, BLM- ja DP-liikettä muun muassa NGO-järjestöjen ja Open Society Foundation -rahastojen kautta, mikä toiminta on myös paljastettu. [9]  

Huomion arvoista on, että yllä mainittu sponsorointi ei ole tapahtunut yksistään yhden ”juutalaisen” kautta, vaan yhden sionistiryhmän välityksellä.  

Lisäksi Amazonin ja Washington Postin johtaja on ilmoittanut lahjoittavansa 10 miljoonaa dollaria [10] useille afroamerikkalaisille järjestöille sekä Black Lives Matter [11] -liikkeelle. 

Yllä olevasta seuraa, että

Valtamediat ovat lietsoneet Trumpin oletettua nationalismia länsimaisissa medioissa, etenkin Yhdysvalloissa. Valtamedioiden mukaan hän on jyrkentänyt kahtiajakoa ja voimistanut jakolinjoja. Tätä medioiden lietsontaa Trumpin populismista on hyödynnetty polttoaineena räjäyttämään juutalaistoimijoiden masinoimien DP – ja BLM -liikkeiden väkivaltaisuuksia Yhdysvalloissa. Liikehdintä on levinnyt myös Eurooppaan. BLM –liikkeiden kaltaiset protestit ovat juutalaiseliitin synnyttämiä, minkä tarkoituksena on vastakkainasettelu ja sekasorron lietsonta. Trump on ollut tässä mukana, joko tietoisesti tai tiedostamattaan. 

Trump toimi juutalaisten globalistien presidenttinä 

Toisin kuin Trumpia ylistävät tietyt vaihtoehtomediat ja lukuisat Trump fanit luulevat, Trump ei ollut kansalaisten sekä Yhdysvaltojen pelastaja, vaan juutalaistaustaisten globalistien asialla. Tällainen henkilö ei voi vastustaa eliittiä, ja vapauttaa maailmaa negatiivisesta globalisaatiosta. 

Mika Salmi kirjoittaa artikkelissaan DONALD TRUMP: ELIITIN VASTUSTAJA VAI GLOBALISTIEN HARHAUTUS? [12] Brandon Smithin kirjoituksia mukaillen Donald Trumpin olleen suuren rahan asialla. Uransa alkuvaiheilla Trump muiden muassa toimi David RockefellerinTibor RosenbauminEdmond de RothschildinMeyer Lanskyn ja muutaman muun merkkihenkilön rahoittaman sekä CIA:n rahanpesulaitoksen virkaakin hoitaneen Resorts International -uhkapelikonsernin keulakuvana.1 Kevin Barrett lausuukin, että siinä missä Trumpilta virkaan astuessaan puuttui kokemusta politiikan saralta, oli hänellä mittavasti kokemusta Lanskyn, ja näiden kumppaneiden rikollisjärjestöjen etumiehenä toimimisesta, eikä järjestäytyneessä rikollisudessa työskentelyn Barrettin mukaan juuri poikkea Yhdysvaltain hallituksen edustamisesta nykyisin. 

Valintansa jälkeen Trump unohti hyvin nopeasti vaalikampanjansa aikaiset puheet ”suon kuivattamisesta” ja maansa hallinnon puhdistamisesta korruptiosta. Valtiovarainministeriksi hän nimitti suursijoittaja juutalaisen George Soroksenkin alaisuudessa työskennelleen entisen Goldman Sachs –johtaja juutalaisen Steven Mnuchinin. Kansallisen talousneuvoston johtajaksi Trump nimesi Goldman Sachsin presidenttinä vuosina 2006–2017 toimineen juutalaisen Gary Cohnin. Strategiapäällikkö sekä läheinen neuvonantaja Steve Bannon on entinen Goldman Sachsin investointipankkiiri. Trumpin muodostamaan taloudellisia neuvoja tarjoavaan ryhmään kuuluu mm. JPMorganin presidentti Jamie Dimon.2Ilta-Sanomat toteaa, että ”Trumpin hallintoa on kuvailtu kaikkien aikojen rikkaimmaksi” ja listaa muitakin siihen kuuluvia superrikkaita, kuten kauppaministeri Wilbur Ross.3 

Lisäksi Brandon Smith huomauttaa, että globalisti  juutalainen Henry Kissinger on tarjoillut Trumpille neuvojaan turvallisuuspoliittisissa asioissa.4 Smith jatkaa, että oli presidenttinä kuka hyvänsä, taustalla vaikuttaisi aina pyörivän korkean tason globalisti (eli juutalaiseliitti; tämän tosiasian Smith unohtaa). Smithin mukaan Barack Obamalla oli Zbigniew Brzezinski ja Trumpilla Kissinger, joka tunnetaan myös Venäjän presidentti Vladimir Putinin hyvänä ystävänä.5 

Yllä esitetyt Brandon Smithin tuotantoon pohjautuvat kappaleet tarkoittavat Trumpin olevan, ja olleen täysin sionistien ja juutalaiseliitin asialla. Jokainen voi halutessaan tarkistaa näiden juutalaistaustan; se on fakta. 

Jäljempänä muutamia esimerkkejä kuinka Trump on edistänyt sionistien ja juutalaiseliitin kansainvälistä valtaa ja Israelin etua. Luonnollisesti tämä tarkoittaa sitä, että Trump on kaikin mahdollisin menetelmin tukenut negatiivisen globalisaation kehitystä, mikä on kurjistanut kansallisten valtioiden taloudellista ja sosiaalista asemaa. Vaikka Trump on ollut taipuisa juutalaiseliitin palvelija olisi hän ollut parempi vaihtoehto Yhdysvaltojen presidentiksi kuin vieläkin enemmän alistuva Biden, joka lammasmaisella nöyryydellä on ilmeisesti syöksevä Yhdysvallat historialliseen onnettomuuteen, sillä Israel-lobby ja muut juutalaisjärjestöt eivät tunne minkään kaltaista sääliä. Jumala auttakoon Yhdysvaltoja! 
 
Trumpin aikaan saamat hyödyt juutalaismafialle muutamin esimerkein: 

Trump on hyökkäillyt juutalaislobbyn käskystä jatkuvasti esim. Irania [13] ja Syyriaa vastaan. 


Yhdysvaltojen lähetystön muuttaminen  Jerusalemiin [14]  vuonna 2018. Israelin [15]  ja Palestiinan välisen vuosikymmeniä jatkuneen tulenaran tilanteen muuttaminen radikaalisti tunnustamalla Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Kuitenkin oli “pyhä” kolmelle uskontokunnalle: kristityille, islaminuskoisille ja juutalaisille. Se juuri korostaa juutalaisvaltion asemaa ja sortaa muita ryhmiä. 
 
Trumpin hallinto toimi virkakaudellaan tehokkaasti Israelin [16]  edunvalvojana, jonka mukaan Trumpin hallinto hyväksyi Länsirannalle rakennetut juutalaissiirtokunnat. 
 
Niin ikään Trump tunnusti Israelin vuonna 1967 valtaamat Golanin kukkulat Syyrialta, Israelin alueeksi. Lisäksi Trump on sulkenut palestiinalaisten diplomaattisen edustuston Washingtonissa sekä lakkauttanut avustuksen palestiinalaispakolaisille. 
  

Miksi juutalaismafia halusi, että Joe Bidenin valittiin? 

Joe Biden [17] on koko sielustaan sionisti. Hän oli senaattori kaudellaan (1973-2009) pilkannut puheessaan Palestiinan vapausjärjestöä PLO:ta. Biden oli tuolloin määritellyt Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikan edistymisen askeleet rauhan puolesta (Israel -Palestiina), jotka olivat luottamus siihen, että Saudi-Arabia olisi rauhan välittäjä, Jordanian kuningas Hussein saataisiin neuvottelemaan rauhan puolesta ja PLO:n kanssa saataisiin rauhanpyrkimyksissä konsensus. 

Biden on ystävystynyt vuosien saatossa entistä kiinteämmin juutalaisvaltio Israelin kanssa. Vuonna 2007 Shalom TV:n haastattelussa Biden oli vahvistanut, että hän ei ole pelkästään Israelin kannattaja, kuten yleisesti Washingtonin politiikka vaatii, vaan hän itse on sionisti [18] . Bidenin mukaan ei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti. Hän on pyrkinyt kaikin tavoin lähempään yhteyteen juutalaisvaltion kanssa, ja mainostanut poikansa olevan naimisissa juutalaisen naisen kanssa.  

Lisäksi täytyy muistaa, että Saudi-Arabia kuuluu sionistisen Yhdysvaltojen läntiseen liittoumaan, jonka pyrkimyksenä on ollut tuhota esimerkiksi Lähi-idässä niiden maiden hallituksia, jotka ovat taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti itsenäisiä, ja mitkä vielä muodostavat vastavoiman Israelin tyrannialle Lähi-idässä. 

Vuonna 1999 Biden äänesti investointipankkien ja liikepankkien välisen sääntelyn purkamisen puolesta. 1930-luvun laman seurauksena säädetyn pankkisääntelyn purkamista on pidetty yhtenä keskeisenä syynä finanssikriisiin. 

Biden on myös tukenut Irakin sotaa, jossa Yhdysvaltojen ja Britannian johtama liittouma äärimmäistä väkivaltaa käyttäen syrjäyttivät Irakin presidentin Saddam Husseinin Irakissa vuonna 2003. Pääasiallisena syynä Irakiin hyökkäyksessä oli se, että Irak harjoitti itsenäistä rahapolitiikkaa ja muodosti voimakkaan vastapuolen Israelille. Irakin sodan seuraukset olivat kaoottiset Lähi-idän geopoliittiseen tilanteeseen. 

Israelin 67 [19]. itsenäisyysjuhlien päivänä vuonna 2015 varapresidentti Biden puhui Jerusalemissa: Olen Joe Biden, ja kaikki tietävät, että rakastan Israelia. Joskus me “hulluttelemme toistemme kanssa”, letkautteli Biden, viitaten näennäisiin erimielisyyksiin Israelin ja Yhdysvaltojen välillä, kun pääministeri Benjamin Netanyahun oli ilmoittanut jatkavansa laittomien juutalaisten siirtokuntien rakentaminen. Mutta me rakastamme toisiamme, ja me myös suojelemme toisiamme. Kuten olette kuulleet minun aikaisemmin sanovan: jos Israelia ei olisi, Yhdysvaltojen pitäisi keksiä sellainen. Meidän olisi tehtävä sellainen, koska … Israel suojelee etujamme, ja me puolestamme suojelemme Israelia. 

Joe Biden on saanut  Theodor Herzl -palkinnon vuonna 2016. Se on korkein juutalaisten antama tunnustus, jonka on saanut muun muassa Henry Kissinger

Joe Biden.

Seuraavassa Lauderin Bideniä ylistävässä puheessa paljastuu ainakin kolme tekijää miksi Joe Biden valittiin Yhdysvaltojen presidentiksi: 

Lauder piti Bideniä ylistävän puheen: ”Yli neljän vuosikymmenen ajan Yhdysvaltojen varapresidentti Joe Biden on osoittanut olevansa Israelin ja juutalaisten todellinen ystävä. Hän on johtava vastavoima antisemitismille ja samalla ihmisoikeuksien puolustaja. Hänen tavoitteenaan on yleisesti tasavertaisten kansalaisoikeuksien toteuttaminen. Hän on kahdeksan vuoden aikana muita kirkkaammin panostanut Yhdysvaltojen ja Israelin liittolaissuhteiden lähentämiseen sekä näiden suhteiden kestävyyteen.  Hänen jättäessään Valkoisen talon muutamassa kuukaudessa kuluttua, olen vakuuttunut, että sitoutuneisuus sekä Israeliin että juutalaisyhteisöön säilyy lujempana kuin aikaisemmin. Aikaisemmin Theodor Herzl -palkinnon saaneita ovat   Henry Kissinger, edesmennyt Israelin presidentti Shimon Peres, Elie ja Marion Wiesel, Ronald Reaganin hallinnon ulkoministeri George Shultz ja postuumi Ronald Reagan.” (Postuumi tarkoittaa henkilön kuoleman jälkeen saatua tunnustusta.) 

Pääteltävissä on seuraavaa: 

Tästä on välittömänä seurauksena se, että Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikka sekä talous ajautuvat entistä tiukemmin kansainvälisten juutalaistoimijoiden kontrolliin. Bidenin vallinnan saattelemana Lähi-idän geopoliittinen tilanne luisuu Israelin hallintaan, joka tarkoittaa hyvin vaikeita aikoja erikoisesti Iranille ja Syyrialle. Tällöin Israelin strateginen asema poliittisessa Lähi-idässä ja suhteessa Itä-Aasiaan lujittuu, luonnollisesti myös Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten tukemana. Voidaan ajatella, että pahimmassa tapauksessa tämä prosessi merkitsee kolmatta maailmansotaa, sillä täytyy edelleen huomioida se, että Israel on ydinasevaltio. 

Uuden kirkon teologian mukaan kaikista uskonnoista helvetillisin on juutalaisten Talmudiin [21]  perustuva uskonto, joka on rasistinen maailmanvaltaukseen pyrkivä uskonto, ja siksi tämän “uskonnon” perusteella Talmud-juutalaisten kautta tulee virtaus pahimmista helveteistä eli itse perkeleeltä. Talmudiin pohjautuva uskonto on myös Israelin virallinen ideologia, joka yhdistettynä maan ydinaseisiin on todellakin huolestuttava asiantila, ei vain Lähi-idässä, vaan maailmanlaajuisesti. Tätä hirvittävää valtiota jättiläisvaltio USA:n johtajisto palvoo yhä kiihtyvällä vimmalla. 

Teologista osuutta yllä olevaan kappaleseen voidaan lukea VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla [21] tiedoston kautta. 

Vaalien todellinen voittaja on juutalaismafia  

Koska juutalaismafia hallitsee täydellisesti Yhdysvaltojen velkarahajärjestelmää, sisä- ja ulkopolitiikkaa, massamediaa sekä viihdemaailmaa [2], on selvää, että liittovaltion presidentiksi valitaan aina juutalaiseliitin ja Israelin mieluinen henkilö sekä hänen hallintonsa. 

Yhdysvaltojen presidenttien virallinen lähipiiri ja neuvonantajat [22]  ovat aina olleet joko sionisteja tai juutalaisia tai molempia. Nykyisin myös liittovaltion presidentit ovat sionisteja. 

Tämä tarkoittaa sitä, että valittiinpa USA:n johtoon kuka tahansa, on juutalaismafia aina presidentin vaalien todellinen voittaja. 

Jäljempänä oleva selvitys vahvistaa esitettyä väitettä: 

”Juutalainen” eliitti on suorastaan valloittanut Yhdysvaltojen talouden, lehdistön ja mediamaailman kokonaisuudessaan sekä strategiset asemat presidentin neuvonantajina, kuin myös tiedusteluelimissä. Tässä tilanteessa Israelin johtajilla on vaarallisen voimakas vaikutus Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaan.6; 7; 8 

Juutalaisten pankit omistavat Yhdysvaltojen keskuspankin (Federal Reserve), joka huolehtii dollarien “painatuksesta” (lähestulkoon nykyisin  käytössä on virtuaaliraha) ja lainaa kyseiset rahat Yhdysvaltain valtiolle. Tämän ansiosta juutalaispankit nauttivat valtavista tuloista riistäen Yhdysvaltoja ja mahdollistaen jättiläismäisen lahjonnan.9 

Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsutaan myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisesti organisoituneen verkoston, jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. Ulkopoliittisesti mainitun eturyhmän pyrkimyksenä on toimia Israelin hyväksi, mikä on linjassa Israelin hallituksen kanssa. Väkevimpinä toimijoina Israel-lobbyn liikehdinnässä ovat Amerikan järjestäytyneet ”juutalaiset”. Muita Israel-lobbyyn kuuluvia vaikuttajia, niin kristityistä kuin myös ”juutalaisista” muodostuneet, ovat esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.10 

Lisäksi huomionarvoista on, että Israel vaikuttaa juutalaisen eliitin kautta Yhdysvaltoihin eikä päinvastoin, kuten John Mearsheimer ja Stephen Walt osoittivat kirjassaan The Israel Lobby and US Foreign Policy, vaikka Yhdysvallat tukevat huomattavilla summilla vuosittain Israelia, tukeen ei liity erityisiä ehtoja. Ehtojen puuttuminen onkin mainio esimerkki Israel-lobbyn vaikutusvallasta Washingtonin politiikassa.11 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Radio Islam (2019).How Pro-Israel Foundations in Washington are Pushing a US War with Iran. Saatavina: http://www.islam-radio.net/islam/english/jewishp/iran/israellobby-iranwar2.htm [13]  

JTA (13.11.1984). U.S. Policy Based on Myths: Biden. 

 Saatavina: https://www.jta.org/1984/11/13/archive/u-s-policy-based-on-myths-biden [17]  

Yitzhak Benhorin (23.8.2008). Biden in 2007 interview: I am a Zionist. Saatavina: 

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3586542,00.html [18]

The White House (23.4.2015). Remarks by Vice President Joe Biden the 67th Annual Israeli Independence Day Celebration. Saatavina: 

https://obamawhitehouse.archives.gov/the-press-office/2015/04/23/remarks-vice-president-joe-biden-67th-annual-israeli-independence-day-ce [19]

Kivilohkare, Benjamin (2020). VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla. Saatavina: 

http://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2020/10/29/voitto-perkeleesta-kymmenen-kaskyn-avulla/ [21]

Radio Islam. The Jewish Massacre of Gaza. Saatavina: http://www.islam-radio.net/eng/index.htm [20]  

Radio Islam (2009). The Jewish hand behind Internet. Saatavina: http://www.islam-radio.net/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm [2]  

………….. 

1. Piper, Michael Collins. American Free Press (28.9.2015): Who Towers Behind Trump?. Saatavina: http://americanfreepress.net/who-towers-behind-trump/ [23] 

2. Byran, Bob. Business Insider (2.12.2016): Trump is forming an economic advisory team with the CEOs of Disney, JPMorgan, Walmart, and more. Saatavina: http://nordic.businessinsider.com/trump-strategic-and-policy-forum-includes-dimon-iger-schwarzman-2016-12 [24] 

3. Alenius, Jari. Ilta-Sanomat (28.1.2017): Kiistelty kabinetti: Heitä presidentti Donald Trump kuuntelee, kun hän tekee päätöksiään. Saatavina: http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005062839.html [25] 

4. Smith, Brandon. Alt-Market (30.12.2016): Trump Is Exactly Where The Elites Want Him. Saatavina: http://www.alt-market.com/articles/3095-trump-is-exactly-where-the-elites-want-him [26] 

5. Barry, Ellen. The New York Times (19.1.2012): Putin Welcomes Kissinger: ‘Old Friends’ to Talk Shop. Saatavina: http://www.nytimes.com/2012/01/20/world/europe/henry-kissinger-to-meet-with-vladimir-putin-in-russia.html [27] 

6. Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC 

7. Dershowitz, Alan (2006). Debunking the Newest – and Oldest – Jewish Conspiracy: A Reply to the Mearsheimer-Walt “Working Paper”. Saatavina: https://sites.hks.harvard.edu/research/working_papers/dershowitzreply.pdf [28] 

8. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99  

9. Steinhauser, Karl (1994).EU- huomispäivän super-Neuvostoliitto. Karprint; Muut kirjailijan vapaamuurari aiheiset teokset: Laillinen mafia; Paholaisen toimihenkilöt; Kuka kukin on ilman naamioita. 

10. John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby [29] 

11. John Mearsheimer ja Stephen Walt (2008). Israel Lobby and U.S. Foreign Policy