"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Yhdysvalloissa lasten seksiorjuus yleistyy

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,33
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

”Vapauden ja demokratian” tyyssijassa Yhdysvalloissa rehottaa synkkä ilmiö. Monissa kaupungeissa lapsiprostituutio ja ihmiskauppa ovat kasvavia rikostrendejä.

Tilastojen mukaan 40 prosentissa yli 250 000 asukkaan maakunnista alaikäisten seksikauppa on yleistynyt viimeisen kahden vuoden aikana. Johtavan losangelesilaispoliitikko Don Knaben mukaan kasvava prostituutio ja pedofilia ovat koko Yhdysvaltoja ja etenkin kaupunkialueita koskettava ongelma. Esimerkiksi Los Angelesissa on kaupan jopa 12-vuotiaita tyttöjä, eikä virkavalta ole juuri kyennyt puuttumaan ongelmaan. Kyse on nykyaikaisesta orjuudesta.

Amerikkalainen yhteiskunta on tilastojen mukaan jättänyt etenkin kodittomat ja sijaiskodeissa kasvatetut lapset rikollisten armoille. Lasten oikeuksia ajavan NCMEC-järjestön mukaan yli 100 000 alaikäistä joutuu Amerikassa hyväksikäytön uhriksi joka vuosi.

Yhdysvallat oikeuttaa hyökkäyssotiaan Lähi-idässä ja Aasiassa usein ”naisten ja lasten oikeuksilla”. Kun kyse on maan sisäpolitiikasta tai Saudi-Arabian kaltaisista naisvihamielisistä liittolaisista, rikkaa ei kuitenkaan vaivauduta poimimaan omasta silmästä.

Press TV

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*