- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yhdysvallat: poliiseja aivopestään vainoamaan valkoisia

Suomenkin valtamediassa [1] näkyvyyttä saaneen Black Lives Matter –liikkeen [2] mukaan amerikkalaispoliisit ”vainoavat” mustia. Uusi tutkimus osoittaa, että todellisuus on päinvastainen.

Washingtonin osavaltion tutkijat Lois James, Stephen M. James ja Bryan J. Vila ovat tehneet tutkimusta rodun ja rikollisuuden yhteydestä. Heidän raporttinsa “The Reverse Racism Effect” tullaan esittelemään arvostetussa Criminology & Public Policy –julkaisussa.

Tutkijoiden johtopäätökset olivat niin järisyttäviä, että jopa ääriliberaali The Washington Post [3] joutui uutisoimaan niistä. Tutkijat selvittivät toistuvilla realistisilla simulaattorikokeilla, pitääkö paikkansa, että poliisit ovat piilorasisteja, jotka ampuvat mustia rikosepäiltyjä löyhemmin perustein kuin valkoisia epäiltyjä.

Tutkimuksen mukaan jopa mustiin epäluuloisesti suhtautuvat valkoiset poliisit ampuvat herkemmin aseistautumattoman valkoisen kuin aseistautumattoman mustan.

Tutkijat kutsuvat tätä ”käänteisen rasismin efektiksi” – kulttuurimarxistinen yhteiskunta on tehnyt valkoisista niin pelokkaita, että he ampuvat mieluummin omiaan kuin saavat ”rasistin” leiman otsaansa. Jatkuva valtamedian rummuttama valheellinen Black Lives Matter –propaganda tietysti vain pahentaa tilannetta.

The Washington Post muistuttaa, että jo 1978 selvisi, että poliisin ampumista mustista rikosepäillyistä 60 % oli aseistettuja, kun taas poliisin ampumista valkoisista vain 35 % kantoi asetta.

Lisäksi mustat murhaavat väkilukuun suhteutettuna poliiseja moninkertaisesti useammin kuin valkoiset. Voisi siis olettaa, että poliisit ampuisivat vaistonvaraisesti mustia epäiltyjä herkemmin kuin valkoisia. Näin ei kuitenkaan ole; rasistileiman pelko pakottaa poliisin vainoamaan valkoisia.

mustarikollisuus2 [4]

Jos mustat korvattaisiin valkoisilla, New Yorkin murhat katoaisivat lähes kokonaan

Lois James on tutkinut viime vuosina poliisien neurofysiologisia reaktioita uhkatilanteissa.

Jamesin mukaan poliisit varautuvat alitajuisesti konfliktitilanteisiin erityisesti kohdatessaan mustia (koska mustat ovat selkeästi yliedustettuja [5] väkivaltatilastoissa), mutta alitajuisista reaktioista huolimatta poliisit kohtelevat mustia lopulta hellemmin kuin valkoisia:

”[Poliisit] ampuivat huomattavasti hitaammin aseistautuneita mustia epäiltyjä verrattuna aseistautuneisiin valkoisiin epäiltyihin. Lisäksi [poliisi] ampui huomattavasti pienemmällä todennäköisyydellä aseistautumattoman mustan epäillyn verrattuna aseistautumattomaan valkoiseen epäiltyyn.”

Lähes kaikki viimeisimpään Jamesin tutkimukseen osallistuneet poliisit olivat valkoisia miehiä. Tutkimuksissa käytiin läpi yhteensä yli 1 500 erilaista poliisin työhön liittyvää skenaariota. Koehenkilöt eivät tienneet, mistä tutkimuksessa oli kyse eivätkä he tienneet, että James oli kiinnostunut heidän rotuasenteistaan.

Tutkimussimulaatioiden aikana poliisit ampuivat vanhingossa 54 aseistautumatonta valkoista ja vain kaksi aseistautumatonta mustaa. Jamesin mukaan poliisin kummallinen toiminta johtuu todennäköisesti ”sosiaalisiin ja oikeudellisiin seurauksiin” liittyvästä huolesta: eliitti vihaa valkoisia ”rasisteja”, ja valkoiset poliisit lynkataan valtamediassa silloinkin, kun nämä ovat toimineet lain kirjaimen mukaisesti ampuessaan aseistautuneen mustan rikollisen.

Kyse on siis valkoisten vastaisesta yhteiskunnallisesta aivopesusta. Käsittelimme aihetta maaliskuun artikkelissa ”Voiko rikollisuutta selittää rodulla [6]”. Tuolloin muistutimme, että Yhdysvaltojen hallituksen tilastoista selviää, että poliisi pidättää mustia harvemmin kuin heidän tulisi silminnäkijälausuntojen perusteella tehdä. Silminnäkijälausuntoihin verrattuna poliisi pidättää alimitoitetun määrän esimerkiksi mustia ryöstäjiä, pahoinpitelijöitä, ahdistelijoita, kidnappaajia ja raiskaajia.

Kun rikostilastot yhdistää, mustia pidätetään 14 % vähemmän kuin silminnäkijälausuntojen perusteella pitäisi. Vaikuttaa siis siltä, että poliisi pikemminkin suojelee mustia rikollisia tai ei jostain muusta syystä saa näitä kiinni.

Jos esimerkiksi kaikki New Yorkin ei-valkoiset korvattaisiin valkoisilla, murhatilastot putoaisivat 91 prosenttia. Siis lähes kokonaan. Ryöstöjen määrä supistuisi 81 prosenttia. Ammuskelu vähenisi 97 prosenttia.

Valkoisia vihaavan valtamedian kannalta nämä ovat äärimmäisen noloja tilastoja, minkä vuoksi media on aloittanut likaisen vainokampanjan esimerkiksi valkoisia poliiseja vastaan. Valkoiset tahdotaan pelotella hiljaiseksi, jotta monikulttuurinen utopia voisi toteutua.

 

Lue myös: Valkoiset mustia älykkäämpiä? [7]