"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Yhdysvallat: juutalainen vasemmistolobby voimistuu oikeiston kustannuksella

5 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 4,20)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

The New Observer kirjoittaa Iranin tuoreesta ydinsopimuksesta, jota Amerikan oikeistojuutalainen lobby on vastustanut ankarasti. Julkaisun mukaan vasemmistojuutalainen lobby on voimistunut AIPAC:n kaltaisten oikeistojärjestöjen kustannuksella.

Kuten olemme uutisoineet, rahoittavat juutalaiset miljardöörit Yhdysvalloissa sekä demokraatteja että republikaaneja (1, 2, 3). Painotuseroista huolimatta juutalaisilla järjestöillä on useita yhteisiä arvoja, kuten ”monikulttuurinen länsi”, arvoliberalismi, Israelin tukeminen ja poliittisen globalisaation edistäminen.

Yhdysvaltojen ja Iranin mutkikas suhde on nostanut lobbausjärjestöjen väliset erot pintaan, vaikka maan juutalaisyhteisö ei suinkaan ole hajoamassa kahtia.

Kovan linjan oikeistolaista ulkopolitiikkaa vaatineet juutalaiset lobbaajat ovat vaatineet jo vuosien ajan, että Iraniin tehtäisiin ”ennaltaehkäisevä” sotilaallinen isku Israelin turvaamiseksi.

AIPAC-statementnetanyahu-blaming-iran-for-everything

Vasemmistojuutalaiset lobbaajat pelkäävät, että sotahaukat lisäävät juutalaisvastaisuutta, minkä vuoksi he ovat kannattaneet pehmeitä diplomaattisia keinoja juutalaisvaltion turvaamiseksi. Esimerkiksi Irakin sotaa pidettiin vakavana julkisuustappiona Amerikan juutalaisille. Iran-sopimus oli merkittävä voitto pehmeän linjan kannattajille.

Molemmat osapuolet kannattavat rasistista ajatusta etnisesti puhtaasta Israelista, jossa juutalaisille on taattu etuoikeutettu asema näiden geeniperimän perusteella. Oikeisto tukee Israelia tällä hetkellä johtavaa Likud-puoluetta. Sen näkyvimpiä edustajia Yhdysvalloissa ovat painostusjärjestö AIPAC sekä vaalirahoittaja Sheldon Adelson. He vaativat Israelin jatkuvaa laajentamista ja ovat levittäneet häpeilemättä valheita milloin minkäkin Israelille epämieluisan maan ”joukkotuhoaseista”.

AIPAC raivostui Yhdysvaltojen ja Iranin ydinsovusta, jota se kutsui ”vaaralliseksi käänteeksi” maailmanpolitiikassa. Yhdysvaltojen republikaanijohtajat alkoivat välittömästi säestää juutalaislobbya ja vaatia Iran-vastaisten pakotteiden säilyttämistä.

Myös vasemmisto kannattaa Israelin ylivaltaa

Israelin työväenpuoluetta myötäilevä Amerikan vasemmistosionistinen lobby sen sijaan otti Iran-sovun tyytyväisenä vastaan.

Suurin vasemmistosionistinen järjestö JStreet totesi, että sopimuksen myötä Iran sitoutuu siihen, ettei se kehitä ydinasetta. Myös vasemmistojuutalaiset siis haluavat, että Israel on Lähi-idän ainut ydinasemahti. Israelin ylivalta on molempien osapuolten tavoite, vaikka strategia on eri. JStreet kirjoittaa:

”Ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen Iranilla ei ole tarpeeksi tarpeeksi resursseja edes yhden ydinpommin rakentamiseen. Tämä tekee kaikkien – amerikkalaisten, israelilaisten ja iranilaisten – elämästä paljon turvallisempaa.”

Todellisuudessa Iranin alistaminen palvelee ainoastaan rasistisen juutalaisvaltion etua. Mitä heikompia muut Lähi-idän maat ovat, sitä verisemmin Israel voi jatkaa palestiinalaisten, syyrialaisten ja libanonilaisten vainoa ilman seurauksia.

JSTREET-statement

 

Lue myös: Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa”

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Nämä poijaat pelaa monilla korteilla. Aina voittajana kasan päällä. Ja mikä maltti asioiden edistämisessä! Nämä sionistieliitin ajamat asiat ovat vuosikymmenien ohjelmia. Ihalisin, jos kyseessä ei olisi melko tappava joukko oman heimon edun tavoittelijoita.

    (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*