- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

WTC-isku saattoi olla vakuutuspetos; salaliittolaiset kävivät ”oikeutta” New Yorkissa

Monet ovat sitä mieltä maailman suurimman kiinteistöhuijarin ja maailman pahiten korruptoituneen tuomarin tavatessa Manhattanin oikeussalissa heinäkuun viikolla, kun nelipäiväisessä oikeudenkäynnissä käsiteltiin World Trade Centerin tuhosta aiheutuneita miljardien dollarien korvausvaateita.

WTC:n omistaja Larry Silverstein, joka tunnusti kansallisessa televisiossa ”romauttaneensa” WTC:n rakennus-7:n, esiintyi tuomari Alvin Hellersteinin oikeussalissa Pearl Streetillä New Yorkissa. Ilman lautamiehiä käydyssä oikeudenkäynnissä päätettiin, onko Silverstein oikeutettu perimään 3,5 miljardia dollarin korvaukset lentoyhtiöiltä ja lentokenttäyhtiöiltä niiden 4,9 miljardin lisäksi, jotka hän on jo saanut syyskuun 11:nnen ”tappioistaan”.

Kaikkien mielessä on kysymys, miksi Silverstein väittää lentokoneiden tuhonneen rakennukset, kun hän on tunnustanut tuhonneensa ainakin yhden itse. PBS:n dokumentissa ”America Rebuilds” vuodelta 2002 Silverstein tunnusti osallisuutensa WTC-7:n hallittuun räjäytykseen. 47-kerroksinen tornitalo romahti omille sijoilleen 6,5 sekunnissa.

Rakennus 7:n mysteerisestä tuhosta on muodostunut 9/11-tapahtuman Rosettan kivi. Käytännössä kaikki tapausta tutkineet puolueettomat asiantuntijat, mukaan lukien tuhannet arkkitehdit ja insinöörit, ovat yhtä mieltä siitä, ettei hallituksen virallinen selitys tornitalo-7:n romahtamisesta muutaman toimistopalon vuoksi ole mistään kotoisin. Nämä asiantuntijat ovat sitä mieltä, että rakennus 7 romahdutettiin ilmiselvästi hallitulla räjäytyksellä, kuten Silverstein itse on myöntänyt. WTC-7:stä tulee amerikkalaisia muistuttamaan syksyllä valtakunnallinen mainoskampanja ”Re-Think 9/11”.

Huolimatta siitä, että Silverstein on jo tunnustanut romahduttaneensa oman rakennuksensa, hän on saanut korvauksia pelkästään rakennus 7:stä jo 861 miljoonaa dollaria vakuutusyhtiöiltä, sekä 4 miljardia muusta WTC-kompleksista. Tuo 861 miljoonaa dollaria maksettiin Silversteinille sillä perusteella, että rakennus 7 katosi vapaapudotuksen nopeudella jotenkin niiden kahden pohjois- ja etelätorniin osuneiden lentokoneiden vaikutuksesta.

Vakuutusyhtiöt eivät avoimesti syytä Silversteinia vakuutuspetoksesta, sillä se luultavasti tuhoaisi koko 9/11-tapahtuman peitetarinat ja valheet, sekä romahduttaisi niin Yhdysvaltojen kuin Israelin hallitukset yhtä nopeasti kuin rakennus 7 katosi. Ne ovat kuitenkin menneet niin pitkälle, että ovat kuvanneet Silverstein lisärahan vaatimuksia ”järjettömiksi”, mikä on selvää vähättelyä.

Vakuutusyhtiöiden mukaan Silversteinin vaatimus merkitsee kaksinkertaista korvausta. Heidän mukaansa Silversteinille maksettiin jo 4,9 miljardia dollaria, mikä on monikymmenkertainen määrä verrattuna säälittävään 115 miljoonaan, jonka hän ja hänen rahoittajansa maksoivat koko kompleksista vain viikkoja ennen tuhoa. Miksi hän siis vaatii vielä 3,5 miljardia dollaria? Silversteinin vastaus: Hän tarvitsee ne rahat. Varmaan tarvitsee, sillä Silverstein vaati alun perin vielä 11 miljardia dollaria, mutta Hellerstein rajoitti summan 3,5 miljardiin dollariin.

Vakuutusyhtiöt eivät ole maininneet sitä tosiasiaa, että World Trade Centerin tornit oli tuomittu asbestin takia aiemmin 2001, vain kuukausia ennen kuin Silverstein osti ne heinäkuussa, kuusi viikkoa ennen tuhoutumista. Vakuutusyhtiöt eivät ole maininneet Silversteinin kaksinkertaistaneen vakuutusarvon ostaessaan World Trade Centerin. Ne eivät ole maininneet sitä, että Silverstein kovisteli vakuutusyhtiöitä suostumaan käteiskorvaukseen vahingon sattuessa. Ne eivät ole kertoneet sitä yksityiskohtaa, että Silverstein junaili World Trade Centerin oston kaverinsa sionistimiljardööri Lewis Eisenbergin kautta, joka oli silloin New Yorkin ja New Jerseyn satamalaitoksen johtaja ja WTC-iskujen jälkeen kansallisen republikaanipuolueen rahastonhoitaja.

Christopher Bollyn vuonna 2002: ”Silverstein ja Eisenberg ovat molemmat olleet johtaja-asemissa sionistien miljardiluokan ’hyväntekeväisyysjärjestö’ United Jewish Appealissa. Silverstein on entinen UJA:n Juutalaisten Filantrooppien New Yorkin osaston johtaja. Tämä järjestö on katto-organisaatio, joka kerää joka vuosi satoja miljoonia dollareita satojen sionistijäsenorganisaatioidensa verkoston kautta Yhdysvalloissa ja Israelissa.”

Haaretzin mukaan Silverstein on Israelin pääministeri Netanjahun läheinen ystävä ja he keskustelevat puhelimitse joka viikonloppu.

Vakuutusyhtiöt ovat jättäneet mainitsematta myös sen, että kaksinkertaistettuaan WTC:n vakuutusarvon juuri ennen iskuja hän kaksinkertaisti jälleen voittonsa iskun jälkeen vaatimalla korvauksia kahdesta vahinkotapahtumasta. Silversteinin edustajan mukaan ”kaksi kaapattua matkustajakonetta, jotka iskeytyivät kaksoistorneihin syyskuun 11. päivä, olivat erillisiä ’tapahtumia’ vakuutusmielessä, mikä oikeuttaa hänet saamaan kaksi kertaa 3,6 miljardin dollarin vakuutuskorvauksen.” Omituinen ’kaksinkertainen vahinko’ vaatimus hyväksyttiin vuonna 2004.

Lisäksi vakuutuksenantajat eivät ole maininneet sitä tosiasiaa, että syyskuun 11. päivän aamuna niin Silverstein kuin hänen tyttärensä jättivät molemmat saapumatta jokapäiväiselle aamiaisellensa pohjoistornin Windows on the World –ravintolaan. Molemmat tarjosivat ontuvia tekosyitä, Silverstein väittäen yhtäkkiä muistaneensa varatun aikansa ihotautilääkärille.

Miten Silverstein on onnistunut pääsemään pälkähästä murhassa historian kaikkein selvimmässä vakuutuspetoksessa? Tietysti rikoskumppaninsa, tuomari Alvin Hellersteinin, avulla.

Hellesrsteinin oikeusistuin on kaikkien 9/11-rikosten salailujen keskipisteessä. Käytännössä kaikki WTC-iskuun liittyvä käräjöinti on tapahtunut hänen oikeussalissaan, mukaan lukien Ellen Marianin äskettäinen oikeuskäsittely Bushia, Cheneytä, Rumsfeldia, Wolfowitzia ja muita vastaan.

Silversteinin ja Eisenbergin tavoin myös Hellerstein on kiihkeä sionisti, jolla on tiukat siteet Israeliin. Hänen poikansa ja sisarensa ovat molemmat muuttaneet Yhdysvalloista ortodoksisionistien asutuksiin miehitetyllä alueella. Tutkiva journalisti Christopher Bollyn kirjoittaa: ”Hellersteinin poika on israelilainen asianajaja, joka muutti Israeliin vuonna 2001 ja jonka asianajotoimisto toimii Rothschildin rahoittaman Mossadin peiteyrityksen kanssa ja alaisuudessa, mikä oli myös vastuussa syyskuun terrori-iskuista. Hellersteinin poika edustaa Mossadin hallinnoimaa lentoasemien turvallisuusyritystä nimeltä International Consultants on Targeted Security (ICTS) N.V., jonka tytäryhtiö Huntleigh USA vastasi WTC-iskun lentokoneiden matkustajien turvatarkastuksista lentoasemilla. Sekä Alvin Hellerstein että hänen poikansa Joseph työskentelivät tunnetussa juutalaisessa asianajotoimistossa Stroock, Stroock & Lavan ennen siirtymistään nykyisiin tehtäviinsä. Stroock, Stroock & Lavan oli avainasemassa 9/11-iskujen järjestelemisessä. Stroockilla on pitkä historia Rothschildin ja muiden korkea-arvoisten sionistien edustajana.”

Aiheuttaako Silverstein-Hellerstein oikeudenkäynti New Yorkissa 9/11-skeptikkojen vastalauseiden myrskyn? Voittaako totuus ja oikeus ikinä? Jotta totuus ja oikeus voisi voittaa, pitää niiden ensin päihittää maailman rikkain ja vaikutusvaltaisin rikollisverkosto.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.presstv.ir/detail/2013/07/15/313839/911-incident-insurance-fraud/ [1]