- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Washington alkaa valvoa Euroopan “antisemitismiä ja suvaitsemattomuutta”

Yhdysvaltain kongressissa demokraatit ja republikaanit ovat yhdessä ajaneet läpi “lain eurooppalaista antisemitismiä vastaan”. Sen on tarkoitus lisätä Washingtonin juutalaisten suojelua Euroopassa ja painostaa Euroopan maita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

“On järkyttävää, että tällä vuosisadalla antisemitismi on voimistumassa Euroopassa. Huudot ja uhkaukset kadulla, väkivaltaiset hyökkäykset kouluihin ja synagogiin ja hallitukset, jotka voimistavat antisemitistisiä ajatuksia ja viestejä, kuten Unkarin hallituksen valtionpalkinnon antaminen antisemitistiselle kirjailijalle Zsolt Bayerille, ovat saaneet monet Euroopan juutalaiset miettimään, onko heillä tulevaisuutta näissä maissa”, lain tukijat kirjoittivat lausunnossa keskiviikkona.

“Tätä ei voi hyväksyä, ja tulemme jatkamaan vetoamista Euroopan johtajiin, jotta he puhuisivat tätä ongelmaa vastaan, jotta he vahvistaisivat yhteistyötä juutalaisten kanssa ja jotta he kehittäisivät kulttuuria, joka kunnioittaa kaikkea moninaisuutta ja aivan kaikkien vähemmistöjen hyväksyntää, myös juutalaisten.”

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa [1].