- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Virtaa vastaan!

Magneettimedian paperijulkaisun loppuessa on paikallaan muistella lehden syntyä, vaiheita ja tavoitteita. Lehden teemana ei koskaan ollut valtaeliitin sanelemien totuuksien tylsä ja typerä toisto. Emme tahtoneet olla kuten muut lehdet, tahdoimme antaa äänen myös niille, joilla ei ole suuryhtiöiden, painostusjärjestöjen tai puolueiden likaista rahaa tukenaan. Tavoitteenamme ei ollut hyväksyntä tai valtavirtaisten normien täyttämien. Päämäärämme oli totuus ja tutkiva lähestymistapa.

Erilaiset ajankohtaiset aiheet päätyivät käsittelyymme hiljalleen. Valinnat riippuivat yhteiskunnasta ja siitä, minkä koimme tärkeäksi. Ensimmäinen erityisen tärkeäksi kokemamme aihe oli sikainfluenssarokotukset. Samalla, kun suuret sanomalehdet toistivat aivotonta mantraansa, jonka rikkaat lääketeollisuuden yritykset olivat syöttäneet toimittajien päihin, me päätimme tutustua aiheeseen tarkemmin. Olivatko rokotteet hyödyllisiä? Millä perusteella? Voisiko niistä olla jopa haittaa? Ja ennen kaikkea: Miksi kukaan muu kuin Magneettimedia ei tahdo käsitellä terveyskysymyksiä kriittisesti? Erityisen aran aiheesta teki se, että rokotuksia annettiin lapsille ja nuorille, joilla ei ollut mitään mahdollisuuksia arvioida turvallisuusriskejä.

Valtamedian markkinoimat rokotteet myrkyttivät suomalaiset, ja etenkin lapset kärsivät vaikeasta nukahtelutauti narkolepsiasta. Myös monet aikuiset sairastuivat, mutta valtio ei suostunut myöntämään virhettään, joten eliitin kauppaama tauti kärsittiin monessa kodissa omaan piikkiin. Erityisesti kärsivät siis köyhät ja suuret lapsiperheet. Työnteosta tuli monelle mahdotonta, kuten myös yhteydenpidosta ystäviin. Rokotekampanja merkitsi kuolemaa monien ihmisten sosiaalisille suhteille ja työelämälle.

Vielä valtiotakin kylmempi asenne kuvastui kuitenkin suurten tiedotusvälineiden asenteesta: ei anteeksipyyntöjä, eikä etenkään itsekritiikkiä tai omien toimintamallien uudelleenarviointia. ”Eihän lehdistö voi olla väärässä.” Juuri rokotusten tarpeellisuutta rummuttanut valtamedia oli suurin yksittäinen syyllinen suomalaisten harhaan johtamiseen. Eliitti ei tahtonutkaan oppia mitään rokotekatastrofista. Asiasta artikkeleissaan varoitellut Magneettimedia ei tietenkään saanut kiitosta työstään, vain vähättelevää hymähtelyä ja vihamielisiä hyökkäyksiä. Vaikka eliitti otti Magneettimedian vastaan vähintäänkin epäterveellä asenteella, oli tavallinen suomalainen kansa hyvin kiinnostunut uutissisällöstämme. Narkolepsiatapaus vain vahvisti itseluottamustamme, joten jatkoimme rohkaistuneena julkaisutoimintaamme.

Itse asiassa narkolepsia-aallon jälkeen Suomen lehdistö ja poliittinen johto ovat ottaneet entistä jyrkemmän asenteen suurten lääkeyritysten suojelijoina sekä suomalaisen kansan oikeuksien ja hyvinvoinnin vastustajina. Sisäministeri Päivi Räsänen on kiirehtinyt lakiuudistuksia, jotka tähtäävät siihen, että lääkeyritysten sanelemien toimintatapojen ulkopuoliset hoitomuodot tulisivat laissa rangaistaviksi. Lakihanke on verhoiltu ”uskomushoitojen” vastustamiseksi, mikä on todella kyseenalaista. ”Uskomushoitoja” kun ei ole laissa millään tavoin määritelty. Termin käyttö on siis kätevä ja lavea tapa leimata suurten lääkefirmojen kritisointi ”uskomuksiksi”. Magneettimedian rokoteartikkelit tai mikään muukaan lääkeyrityskritiikkimme ei kuitenkaan koskaan ole perustunut uskomuksille, vaan tutkimustiedolle. Sensuuripolitiikka käy yhä tiukemmaksi ja rangaistuksia tullaan Suomessakin tulevaisuudessa langettamaan yhä useammin pelkän vakaumuksen ja elämäntavan vuoksi.

Räsäsen kaltaiset asemaansa äänestetyt hyödylliset hölmöt eivät kuitenkaan ole ongelmien alku. Emme nimittäin elä demokratiassa. Päättäjiemme omatunto on ostettavissa. Raha on hiljaista valtaa. Sosiaali- ja terveysministeriö toistaa sen, minkä Monsanton, Pfizerin ja Amgenin johtajat sanovat. Ministerit ja puolueet ovat vain rekvisiittaa suurpääoman ja keinottelutalouden raadollisessa maailmassa.

Suurten sanomalehtien levikin kannalta elintärkeät ”kohut” eivät synny itsestään. Harvemmin ne syntyvät kansan syvien rivien joukossa. Kohut ovat valtamedian luomia; niillä myydään lehtiä ja rangaistaan päätoimittajat suututtaneita ihmisiä. Niiden uhalla kansalaiset pakotetaan itsensä ennakkosensurointiin, jottei yhteiskuntamme tabuja (demokratian kuolema, suuryritysten valta, sionismi ja maahanmuutto) sohittaisi. Myös Magneettimedia on suututtanut päätoimittajan jos toisenkin, joten olemme olleet toistuvasti kohujen keskiössä. Valtamediaa voi oikeastaan jopa kiittää siitä, että se on antanut niin paljon näkyvyyttä Magneettimedian asialle. Ilman kohuja sadattuhannet suomalaiset lehtemme jakelualueen ulkopuolella eivät olisi tutustuneet meille tärkeisiin aiheisiin.

Suurin kohu syntyi, kun Magneettimedia kävi varoituksista välittämättä länsimaiden suurimman tabun kimppuun: Sionismi ja äärijuutalaisten yhteiskunnallinen valta. Lopulta kirjoitukset johtivat kymmenien tuhansien eurojen sakko- ja korvausmaksutuomioihin. Käräjäoikeus vaati kerettiläiset artikkelit poistettavaksi verkkosivuilta. Oikeudenkäynnistä ja sen kummallisuuksista on viime viikkoina kirjoitettu riittämiin, samoin valtamedian kaksinaismoralismista, jonka tapaus nosti pintaan. Mielestämme suomalaisten ei tarvitse eikä tule katsoa sivusta samalla, kun Israel, Hollywood, äärijuutalaisten omistamat yritykset ja sionistiset painostusjärjestöt määräilevät koko läntisen pallonpuoliskon talouselämän, kulttuurin ja politiikan kulkua. Eräs eliittiä eniten ärsyttäneistä artikkeleista oli New Yorkin juutalaisyhteisön pedofiliaa käsitellyt ”Suuri ’raiskaavien rabbien’ salailu”, jonka julkaisua poliisi edelleen tutkii. Artikkeli kertoi siitä, kuinka suuret sanomalehdet niin Yhdysvalloissa kuin maailmalla sensuroivat juutalaisyhteisöjä koskevat negatiiviset uutiset. Ei liene sattumaa, että kaikki suuret amerikkalaislehdet ovat juutalaisten omistuksessa. Artikkelissa ei tehty muuta kuin todettu tosiasiat: rabbit ovat raiskanneet, mutta media ei ole suostunut uutisoimaan aiheesta. Mitä rikollista tämän toteamisessa voi olla? Samalla kun suomalaisviranomaiset toteuttavat poliittisesti korrektia sensuuripolitiikkaa, Yhdysvalloissa on ilmennut taas uusia pedofiliatapauksia juutalaisyhteisön sisällä. Brooklynnisä asuva hasidijuutalainen rabbi Nuchem Rosenberg sai vasta tarpeekseen järjestelmällisestä pedofiliasta yhteisössään. Hänen mukaansa jopa puolet Brooklynin hasidijuutalaisista pojista on kärsinyt seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksista yhteisönsä sisällä. Aiheesta puhuvat karkotetaan juutalaisyhteisöstä ja leimataan luopioiksi. Ja silti valtamedia välttää aihetta kuin ruttoa.

Mikäli työmme innoittaa yhdenkin lukijoistamme suhtautumaan aiempaa kriittisemmin valtamediaan, olemme onnistuneet. Jos suomalainen on saanut Magneettimedialta kipinän alkaa levittää kriittistä tietoa itsenäisesti tuttavapiireissä, sosiaalisessa mediassa tai itsenäisissä julkaisuissa, voimme olla tyytyväisiä itseemme toimittajina. Vaikka paperilehden julkaisu päättyykin, emme tule lopettamaan vapaan sanan perinnettä. Suomalaisen oikeusjärjestelmän alennustilan vuoksi Magneettimedia on kuitenkin pakotettu väistymään.

Mikäli Magneettimedia on loukannut arvoihinsa vilpittömästi uskovia suomalaisia, pahoittelemme, sillä se ei koskaan ole ollut tavoitteemme. Toimituksemme on aina ollut isänmaan ja tavallisen suomalaisen puolella kansainvälisen eliitin valehtelu- ja ryöväyskampanjaa vastaan. On tyrmistyttävää, että terveitä elämäntapoja, oikeudenmukaisempaa taloutta ja isänmaallisuutta kannattavaa julkaisua rangaistaan nyky-Suomessa. Globalismin ja epäoikeudenmukaisuuden aikana hiljeneminen ja myötäily ovat rikoksista pahimmat. Sen on muututtava. Kiitämme lukijoitamme sekä kaikkia, jotka ovat osoittaneet meille julkisesti tukea. Vastoinkäymisistä huolimatta emme saa menettää rohkeuttamme puhua avoimesti yhteiskunnasta.