- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Viisi ydintiedemiestä murhattu Syyrian pääkaupungin lähellä

Viisi ydintiedemiestä murhattiin sunnuntaina Syyriassa, kun he olivat linja-autossa matkalla työpaikalleen Damaskoksen lähellä.

Britanniassa toimivan ihmisoikeusjärjestö Syrian Observatory for Human Rightsin mukaan neljä murhatuista oli syyrialaisia ja yksi heistä iranilainen. Toistaiseksi tuntematon joukko väijytti bussin ja tappoi tutkijat ampumalla. Viime vuoden kesäkuussa Bashar al-Assadin hallinnon viholliset murhasivat kuusi saman tutkimuskeskuksen työntekijää kranaatinheitiniskussa. Saman vuoden toukokuussa Israel hyökkäsi keskusta vastaan.

2007 Israel pommitti Syyrian Deir ez-Zorissa rakennusta, jonka sionistit ja Yhdysvallat väittivät olevan ydinaselaitos. Väitteiden tueksi ei koskaan löydetty pitäviä todisteita. Vaikka Israel on Lähi-idän ainut rikollinen ydinasevaltio [1], murhaa se säännöllisesti Yhdysvaltojen siunauksella vihollisvaltioidensa ydintutkijoita.

Siinä missä Israel ei päästä kansainvälisiä viranomaisia tutustumaan laittomasti valmistamiinsa joukkotuhoaseisiin, on esimerkiksi Iran noudattanut ehkä liiankin tunnollisesti YK:n sääntöjä. Tästä huolimatta länsimaat asettavat Yhdysvaltojen johdolla taloudellisia pakotteita Israelin sijaan Iranille eivätkä edes tuomitse juutalaisvaltiota iranilais- ja syyrialaistiedemiesten salamurhakampanjasta. Suomessa on nykyään ilmeisesti laitonta todeta [2], että tämä voisi johtua siitä, että sionistit hallitsevat Yhdysvaltoja.


Yahoo News [3]