"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Viisi parasta kannabinoidia, jotka hoitavat mieltä ja kehoa

16 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 5 (16 ääntä, keskiarvo: 4,75)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tiesitkö että kannabiskasvissa esiintyy 480 erilaista kemiallista yhdistettä? Emme vielä tiedä, kuinka ne vaikuttavat elimistössä, mutta mitä enemmän tutkitaan, sitä useampia lääketieteellisiä käyttötarkoituksia löydetään. Itse asiassa, tri Abrams, San Fransiscon yleissairaalan Onkologian osaston päällikkö ja integratiivisen lääketieteen asiantuntija Kalifornian yliopistosta, totesi: “jos marihuana löydettäisiin Amazonilta tänä päivänä, se olisi etusivun uutinen maailmanlaajuisesti, ihmelääke.”

 

Tällä viikolla keskitymme tiettyyn yhdisteiden joukkoon – kannabinoideihin. Elimistössämme on järjestelmä, jota kutsutaan endokannabinoidijärjestelmäksi, joka pitää elimistömme tasapainossa pitäen yllä terveyttä. Keho tuottaa luonnostaan endokannabinoideja, jotka sitoutuvat reseptoreihin (CB1 ja CB2) suorittaakseen lukuisia erilaisia toimintoja, jotka liittyvät yleensä tasapainotilan ylläpitoon. Nämä reseptorit myös sitovat kannabinoideja, joita löytyy kannabiksesta (fytokannabinoidit). Tällä tavoin nämä yhdisteet edistävät parantumista. Vilkaistaan viittä kaikkein tärkeintä kannabinoidia:

 

1. Δ9-tetrahydrokannabinoli (THC)

Kaikkein pahamaineisin kannabiksen ainesosa on THC, kannabinoidien “paha poika”, joka saa ihmiset päästään pyörälle, koska sillä on euforisoiva vaikutus. THC ei tosiasiasa ole mikään pahis; se kasvattaa ruokahalua, mikä on jumalan lahja kemopotilaille, jotka eivät tunne oloaan niin hyväksi että jaksaisivat syödä. THCV, joka liittyy samoihin reseptoreihin kuin THC, hillitsee ruokahalua, joten siitä on apua hoitaessa ihmisiä, joilla on ruoka-addiktioita tai jotka kamppailevat lihavuuteen liittyvien terveysongelmien kanssa. THC:tä käytetään hoidettaessa syöpää, HIV/AIDS sivuoireita, kroonista kipua, MS-tautia, glaukoomaa, fibromyalgiaa, Huntingtonin tautia, ALS:ää, Touretten syndroomaa, kutinaa ja uniapneaa.

2. Kannabidioli (CBD)

CBD on saanut runsaasti huomiota hiljattain; kolmetoista konservatiivista osavaltiota, jotka ovat äärimmäisen marihuanavastaisia, ovat laillistaneet sen käytön hoidettaessa lapsuudenaikaista epilepsiaa. Tällä kannabinoidilla ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia, mutta sillä on hermostoa rauhoittava vaikutus. Se auttaa epilepsiaan, kouristuskohtauksiin, hermokipuun, syöpään, multippeliskleroosiin, krooniseen kipuun, ahdistukseen, diabetekseen, artriittiin, dystoniaan, Krohnin tautiin ja tulehdukseen.

3. Kannabinoli (CBN)

Jos kannabis altistuu liialle ilmalle tai kuumuudelle, ajan myötä THC hapettuu CBN:ksi. Itsessään CBN on lievästi psykoaktiivinen, mutta yhdessä THC:n kanssa se saa aikaan pahamaineisen “sohvan pohjalla jumituksen” tunteen. Tämä voi tuntua epämiellyttävältä jos tarkoituksena olisi tehdä jotakin, mutta siitä voi olla apua unettomuuden hoidossa. CBN on myös oksennuslääke ja antikonvulsantti.

4. Kannabigeroli (CBG)

CBG on itse asiassa sekä THC:n että CBD:n rakennuspalikka. Vaikka tätä kemikaalia esiintyy enemmän hampussa kuin kannabiksessa, jalostajat ovat alkaneet valikoimaan sitä sisältäviä kantoja, koska sillä on antibakteerisia ja antitumoraalisia vaikutuksia. CBG auttaa laskemaan silmän sisäistä painetta glaukoomapotilailla, lievittämään pahoinvointia, hillitsemään ahdistusta ja helpottamaan tulehdusperäisen suolistosairauden oireita.

5. Kannabikromeeni (CBC)

CBC on itse asiassa toiseksi yleisin kannabinoidi (THC:n jälkeen) monissa kannabiksen lajikkeissa. Sillä ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia, mutta se lievittää kipua, hillitsee kasvainten kasvua, regeneroi luu- ja aivosoluja sekä saa sinut paremmalle mielelle. Sillä on myös antibakteerisia ja antifungaalisia vaikutuksia.

Vaikka kaikilla mainituilla kannabinoideilla on omat lääkinnälliset ominaisuutensa, ne toimivat parhaiten yhdessä. Yhdessä (muiden kannabiksen yhdisteiden kanssa) ne luovat “saattuevaikutuksen” ’Entourage effect’, mikä voimistaa yksittäisten ainesosien vaikutusta. Kannabiksen tapauksessa kokonaisuus on paljon enemmän kuin osiensa summa.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:

Syöpähoidot ja kannabisöljy
Marihuana: tulevaisuuden antibiootti
Laillinen kannabis vähentäisi liikennekuolemia?
Luonto ei ole väärässä: Marihuanan 10 terveyshyötyä

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

6 Kommentit

 1. mutta /pol/issa sanottiin että kannabis on degenerate ja herbal jew. ketä tässä nyt pitäisi uskoa?

  (1)(6)
  • Esim tätä uutista tulisi levittää julki! Koska, mini ei tiedä mitä Marijuana on!
   Voin vakuutta että sen jälkeen kun aloin pilvee polttaa ei ole mitään pääsärkylääkkeitä tarvinu eikä lääkekaappia ollenkaan!

   (0)(0)
 2. Israelissa on maailman eniten lääkekannabiksen käyttäjiä maailmassa väkilukuun suhteutettuna.

  Suomessa ihmiset tapetaan siionin viisaiden opeilla alkoholilla ja tupakalla.

  (41)(0)
  • Suomi suomalaisille

   Suuri joukko ihmisiä myös Suomessa tapetaan Big Pharman myrkyilläkin.

   (25)(0)
 3. Erkki Hänninen

  Syön joka aamu kannabista maidon ja sokerin kera. Itse kasvatettua tietysti. Ja olo on mahtava!

  (14)(0)
 4. Esim tätä uutista tulisi levittää julki! Koska, mini ei tiedä mitä Marijuana on!
  Voin vakuutta että sen jälkeen kun aloin pilvee polttaa ei ole mitään pääsärkylääkkeitä tarvinu eikä lääkekaappia ollenkaan!

  (0)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*