- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

“Vihapuheen” tutkimuksella hämätään vallanpitäjien rikokset

Hiljattain Helsingin yliopiston tutkimusryhmän [1] julkaiseman tutkimuksen mukaan suomalaisilla verkkosivustoilla esiintyy häiritsevää “epäinhimillistävää” vihapuhetta eli “ääripuhetta”. Leena Malkin mukaan tutkimus keskittyi siihen millaista materiaalia ja minkälaisiin aatemaailmoihin “vihapuhe” tai “epäinhimillistävä” ilmaisu on keskittynyt. Ajankohtaisella tutkimuksella on huomioitu systemaattisemmin “äärioikeiston” ja “-vasemmiston” ideologisen “epäinhimillistämisen” muotoja. 

Täytyy sanoa, että kyseinen MTV-uutinen oli todella valjua kuunneltavaa. 

“Vihapuheen” haravoinnilla ruoskitaan isänmaallisia ryhmiä  

Kyseinen tutkimus luonnollisesti miellyttää Suomen poliittista koneistoa ja viranhaltioita sekä näitä tukevaa valhe- eli valtamediaa. 

Tähän liittyen näyttääkin siltä, että virallinen rappeutunut valtio- ja maanpetturuutta edustava Suomi,  tarvitsee jonkun tekosyy eli “ääripuhe” kampanjan, jotta se voi hyökätä ja mustamaalata suomalaisia kansallismielisiä sekä isänmaallisia ryhmiä. 

Vihastuminen on ihmisen normaali emootio, siten sillä on ihmisen sopeutumisen sekä selviytymisen kannalta tärkeä asema. Tällainen vihastumisen reaktio voi syntyä tilanteessa, jossa hän on kokenut vääryyttä sekä epäoikeudenmukaisuutta. Täten Vihastuminen saattaa johtaa myös voimakkaaseen kielenkäyttöön, ja sekin on  valtiollisen vainon ja laittomuuden alaisuudessa hyvin normaalia käytöstä, jopa niin, että tässä tilanteessa vastaavanlainen reaktio olisi epänormaalia käytöstä. 

Miksi tuohtunutta puhetta esiintyy? 

Ei ole ihme, että ihmiset ärsyyntyvät poliittisia vallanpitäjiä kohtaan. Jäljempänä käydään lyhyesti lävitse syitä tähän vihastumiseen. 

1990-luvulta alkaen Suomea ovat hallinneet [2] poliittiset voimat, mitkä ovat olleet kasvottomien ja ylikansallisten uusliberalististen pääomanhaltioiden sekä globaalien rahoitusmarkkinoiden edunvalvojia Suomessa. Näitä maanpetoksellisia voimia ovat tukeneet osin verorahoin ylläpidetty valtamedia ja viranhaltijat. Myös Euroopan unioniin ja euroalueeseen liittyminen olivat täysin laittomia tekoja.1, 2 

Jo vuosikausia jatkunut Suomen kansallisvarallisuuden ja suomalaisten työntuloksien huutokauppaaminen kasvottomien ylikansallisten rahaimperialistien hyödyksi jatkuu edelleen ja samalla syyllistetään kansaa talouskriisin aiheuttajaksi. Täten kantaväestön asema kurjistuu ja hyvinvointivaltion purkaminen on käynnissä. Lisäksi juutalaisten multimiljonäärien3 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan on vaatinut jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Tosin nyt koronatilanteen myötä maahanmuuttajien vyörytys on laantunut, mikäli sitä ei harjoiteta salassa. 

Täten voidaan vielä sanoa, että… 

Nykyisin Suomen yhteiskunnallisessa tilanteessa ei ole kysymyksessä luokkasorto, vaan kansallisesta- ja kansalaisten sorrosta. Sortajina ovat uusliberalistista globaalia järjestelmää palvelevat maan johtavat poliitikot, laajemmin hallitus, eduskunta, viranhaltija ja valtamedia. Nykyiset Suomen Vallanpitäjät ovat täysin maanpettureita, ja niin on myös poliittinen järjestelmäkin.  

Aikaisemmin, ennen koronakautta, kirjoitimme, että väestönsiirto aiheuttaa Euroopan sisällissodan väistämättä, mikä sisältyi valtaeliitin suunnitelmiin. Tällöin olisi saatu syy, jonka varjolla eurooppalaiset valkoiset kansallismieliset voitaisiin tappaa sodan käytäntöjä noudattaen.  

Mutta nyt globaali valtaeliitti löysi uuden ratkaisun tai ainakin toistaiseksi rinnakkaisratkaisun läntisten kansallisvaltioiden alistamiseksi, nimittäin suunnattomasti ylimitoitetut koronarajoitteet, -sulkutilat ja rokotukset sekä rokotuksiin liittyvät rajoite- ja valvontamekanismit. Nämä ovat nykyisin ne tendenssit ja lainalaisuudet, jotka määrittävät vallankumouksen. Jos mitään yhteiskunnallistamurrosta ei synny; suomalaiset ja koko ihmiskunta joutuu lopulliseen “orjuuteen” ja maailmasta muodostuu läpinäkyvä helvetti. 

Yllä esitettyyn viitaten onko siis ihmeellistä, että jotkut ihmiset ja ryhmät ärsyyntyvät ja esittävät “vihapuhetta”. Kuitenkin osa ilmaisee kritiikkinsä perustellusti ja analyyttisesti. 

Syytä on ihmetellä, että vihaisuus on jäänyt verbaaliselle tasolle, sillä poliittiset Suomen sisäiset viholliset ovat ansainneet myös rajumpia toimenpiteitä osakseen. 

Tutkijat ja valtamedia ei huomioi asiallista kritiikkiä 

Virallinen Suomi eli tutkijat, vallanpitäjät, viranhaltijat ja niitä kaikin voimin tukeva valtamedia, eivät kiinnitä huomiota laisinkaan niihin vaihtoehtomedioiden ja sosiaalisen median analyyttisiin kirjoituksiin joissa kritisoidaan asiallisesti ja formaattisesti oikeilla menetelmillä muiden muassa Suomen poliittista järjestelmää, monikulttuuripolitiikkaa, vallanpitäjiä sekä sisä- että ulkopolitiikkaa. Tämän kaltaisista kirjoituksista esim. valtamedia vaikenee kuin muuri. 

Sitä vastoin virallinen Suomi nostaa valokeilaan sellaiset kirjoitukset, joissa näyttäisi esiintyvän joitakin ylilyöntejä, jota nimitetään sekä “vihapuheeksi” että “ääripuheeksi” tai jollakin muulla hassulla tavalla. 

Näin menetellen valtakoneisto kätkee arvokkaan kritiikin heikomman ja tunteenomaisen kritiikin varjoon, jotta poliittiseen valtaeliittiin kohdistuva analysoiva arvostelu ei saavuttaisi kollektiivista suosiota, eikä täten poliittisen kansanpetturi koneiston Suomea vahingoittava toiminta paljastuisi.  

Mikäli tutkijat ja valtamedia keskittyisivät arvioimaan sitä vakavasti otettavaa aineistoa, jota tietyt vastamedian toimijat tuottavat heidän pitäisi silloin ymmärtää se, että sekä poliittiset päättäjät että poliittinen järjestelmä on degeneroitunut, minkä johdosta virallinen Suomi kokonaisuudessaan toimii Suomen ja sen kansalaisten etujen vastaisesti, mutta kasvottoman ja negatiivisen globalisaation hyödyksi. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Tutkijat selvittivät suomenkielistä ääripuhetta verkossa – rajuimmat kommentit äärioikeistolaisten sivuilla (msn.com) [1] 

Nettikirja (valtuustoaloite.blogspot.com) [2] 

_ _ _ _ _ 

  1. Itsenäisyys on vaarassa: kamppailu Suomesta 1917 vallankumouksesta 1990-luvun eurohuumaan, 1993; Epäluottamuslause hallituksen EU-politiikalle: Raportti Suomen EU-jäsenyyden kohtalokkaista seurauksista, 1994; Mihin Suomea viedä?: Maamme nykytila ja tulevaisuus asiantuntijoiden arvioimana, 1995; EU-kaappaus: Raportti tapahtuneesta, Vapaan Suomen liitosta, Suomen tulevaisuudesta, 1995; Yrjö Leinon salattu kujajuoksu: oliko ministeri kaksoisagentti? 2001; Itsenäisyydestä on kysymys – vaiettu totuus EU:n perustuslaista (toim. Ilkka Hakalehto ja Antti Pesonen), 2005. 
  1.  
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14+1994.pdf [3] (Sivu 4.) 
  1. Andras Gergely (30.10.2015). Orban Accuses Soros of Stoking Refugee Wave to Weaken Europe: https://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-30/orban-accuses-soros-of-stoking-refugee-wave-to-weaken-europe [4]