- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Videoita: Israelin viholliset suojelevat kristittyjä Lähi-idässä

Patmos-säätiö ja muut kristityt sionistit väittävät usein, että juutalaisvaltio Israel olisi kristittyjen luotettava liittolainen Lähi-idässä. Tämä on valhe.

Käsittelimme aihetta artikkelissa ”Juutalaiset ja rasismi, osa 3 [1]”, jossa osoitimme, että juutalaisryhmät ovat vain koventaneet väkivaltaansa palestiinalaiskristittyjä vastaan viime vuosina. Kirkkoja poltetaan [2], pappeja pahoinpidellään, kristittyjen asuntoihin ja autoihin maalataan herjoja ja uhkauksia. Äärijuutalaiset johtajat saavat julkisesti vaatia kristittyjen murhaamista [3] ja kirkkojen tuhoamista – heillä on tuomioistuimen lupa.

Kuten kirjailija Craig Nielsen on todennut [4], ”Israel vastustaa kristinuskon julistamista rajojensa sisällä voimakkaammin kuin kommunistinen Kuuba koskaan on tehnyt”!

2009 lehdistössä kuohui, kun rabbi Yitzhak Shapiron kirja The King’s Torah nousi bestselleriksi [5]Israelissa. Kirjassa todettiin, että on oikein murhata ei-juutalaisia (olivatpa nämä sitten vauvoja tai aikuisia) vaikka nämä eivät aiheuttaisi suoraa fyysistä vaaraa juutalaisille. Kirja järkytti maailmalla paitsi sisältönsä vuoksi niin myös siksi, että sen julkaiseminen ylipäätään sallittiin.

Lisäksi Israel tukee liittolaisineen aktiivisesti [6] Isisin ja al-Qaidan kaltaisia ääri-islamistijärjestöjä, jotka toteuttavat kristittyjen kansanmurhaa Lähi-idässä.

Jos arabikristityt eivät voi luottaa sionisteihin, keneen sitten? Syyrian sota on osoittanut, että kristittyjen luotettavimmat liittolaiset kuuluvat Syyrian, Hizbollahin ja Iranin muodostamaan vastarinta-akseliin:Eräs Syyrian suosituimmista artisteista on kristitty Julia Boutros, jonka monet kappaleet on omistettu Hizbollahille sekä taistelulle Israelia vastaan.

Boutrosin taide on murtanut kansainvälisesti stereotypioita, joita Hizbollahiin ja islamilaiseen vastarintaan usein liitetään:Harva eurooppalainen tietää, että kristittyjä on taistellut esimerkiksi Hizbollahin riveissä jo 1990-luvun lopulta lähtien.

1997 Hizbollah perusti moniuskonnollisen taistelujärjestön nimeltä Libanonin miehityksenvastainen prikaati (Saraya). Prikaati kokoaa yhteen muslimit, kristityt ja kaikki muut, jotka taistelevat ääri-islamistien ja sionistien hirmuvaltaa vastaan.

Al-Anwar-julkaisu uutisoi joulukuun 5. 1999 (noin kaksi vuotta prikaatin perustamisen jälkeen), että lähes 20 prosenttia prikaatin jäsenistä on kristittyjä. Tätä sionistikristityt järjestöt eivät kerro suomalaisille jäsenilleen.

 

Lue myös:

Dokumentti: Hizbollah suojelee siviilejä ääri-islamisteilta [7]
Miksi juutalaisista rituaalimurhista ei uskalleta puhua? [8]
Juutalainen rabbi Ariel: ”Kristityt ja muslimit on murhattava!” [3]