- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: vapaalla ollut Helsingin poliisi kävi humalassa uhkailemassa Suomi Ensin -leirissä

Vaihtoehtomedia NykySuomi julkaisi tänään videon Helsingin poliisin ala-arvoisesta humalaisesta riehumisesta maahanmuuttovastaisessa Suomi Ensin -leirissä.

Paikalla ollut Suomi Ensin -aktiivi yritti rauhoitella häiriköinyttä poliisia, poliisi oli uhkaillut aktiivin perhettä ja haastanut aktiiveja tappeluun.

Paikalla olleet Suomi Ensin -aktiivit oli kokeneet poliisin toimet sen verran uhkaavaksi, että oli jouduttu soittamaan hätäkeskukseen ja pyytämään apua häirikön virkaveljiltä. Poliisi partio saapui kohteeseen muutamissa minuuteissa, poliisin saapuessa paikalle oli häirikkö näyttänyt virkamerkkiä poliisipartiolle.

Häiriköinyt poliisi oli silminnähden tukevassa humalassa. Tapauksesta on jätetty rikosilmoitus Helsingin poliisin Pasilan toimipisteeseen.

Sama poliisi yritti reilu viikko sitten tuoda Suomi Ensin -leiriin eksyksissä olevaa kongolaista. Suomi Ensin -aktiivit veikkasivat, että tämä episodi olisi suututtanut häiriköineen poliisimiehen. Yksi aktiivi korosti kuitenkin, että heille ei selvinnyt varmaa häiriköinnin syytä, ”tämä on vaan spekulaatiota”.

Helsingin poliisi oli ilmoittanut Suomi Ensin -aktiiveille, että tapauksen tutkinta siirretään Keskusrikospoliisille.

Nykysuomen toimitus ei saanut minkäänlaista kommenttia Helsingin poliisilta yön tapahtumista.

Häiriköinyt poliisi tuomassa kongolaista Suomi Ensin -leiriin.

 

Julkaistu alunperin osoitteessa NykySuomi.com [1].