- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: ”urhea” juutalaissotilas kiusaa pikkulapsia

Rikollinen juutalaisvaltio [1] Israel syyllistyy järjestelmällisesti rasistisiin rikoksiin alueen ei-juutalaisia vastaan, olivatpa uhrit sitten kristittyjä tai muslimeja.

Internetiin hiljattain vuotanut video [2] osoittaa, kuinka turhamaista sionistinen sorto voi hölmöimmillään olla. 8-vuotias palestiinalaistyttö Anwar Burqan pikkusisarineen sai juutalaissotilaat kimppuunsa, koska he leikkivät ”vain juutalaisille tarkoitetulla” tiellä.

Burqan ajoi pikkuveljensä pyörällä, kun virkaintoinen aseistautunut juutalainen juoksi hänen luokseen, repi pyörän 8-vuotiaan käsistä ja paiskasi sen pusikkoon. Omistajat eivät päässeet hakemaan pyörää takaisin, koska pusikko kuuluu siirtokunta-aktivisteille – toisin sanoen se on vain juutalaisten aluetta.

Kyseessä ei ole yksittäistapaus vaan ei-juutalaisten karu arki sionistien miehittämässä Palestiinassa. Väärään rotuun syntyneillä ei ole asiaa ”valitulle kansalle” varatuille alueille; sortopolitiikkaa pönkitetään jatkuvalla väkivallan uhalla.

Israelin sotilaat pystyttivät tielle suuren aidan vuonna 2012. Asfaltoitu hyväkuntoinen päätie annettiin juutalaisten käyttöön, kun taas ei-juutalaisille jätettiin kapea päällystämätön kävelytie.

Lukuisilla Internetiin päätyneillä videoilla sionistit vahvistavat, että tiet on jaettu sillä perusteella, ketkä ovat juutalaisia ja ketkä eivät:


Hebronin kaupunki on ollut jaettuna sionististen oppien mukaisesti siitä lähtien, kun juutalainen Baruch Goldstein murhasi 29 ei-juutalaista paikallisessa moskeijassa 1994.

Hebron on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, joista ”H2” kuuluu juutalaisille ja ”H1” muille. Koko vanha kaupunki on osa juutalaisvyöhykettä.

Juutalaiset saavat liikkua kaupungissa vapaasti sotilassaattueissa, mutta arabien elämä ja yritystoiminta on jakolinjojen vuoksi erittäin vaikeaa. Tuhannet ei-juutalaisten kotitaloudet ja yritykset on pakotettu häipymään juutalaisten tieltä.

Juutalaiset ryöstivät esimerkiksi vanhassa kaupungissa asuneiden palestiinalaisten kiinteistöt. Tämä ei ollut kuitenkaan tarpeeksi; miehityksen ja vyöhykejaon jälkeen sortoa jatketaan kiusaamalla vaikkapa alle 10-vuotiaita ei-juutalaisia pyöräilijöitä.

 

Lue myös:

Video: Israel hyökkäsi suomalaisia rauhanturvaajia vastaan Libanonissa [3]
Video: juutalaisvaltion sotilas kiduttaa itkevää pikkulasta! [4]
Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja [5]
Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti sionistien terrorismia Palestiinassa [6]