- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Trumpin juutalainen valtiovarainministeri puolustaa pankkiylivaltaa

Donald Trumpin hallinto kaavaili [1] palauttavansa vuonna 1999 kumotun Glass–Steagall-lakipykälän [2], jolla rajoitettiin rikollista pankkitoimintaa. Nyt juutalainen valtiovarainministeri Steve Mnuchin [3] on kertonut että uusi hallinto ei tule rajoittamaan kansaa kuristavaa pankkiylivaltaa!

Lakipykälä rajoittaisi finanssieliitin harjoittamaa keinottelua ja koronkiskontaa. Rikollispankki Goldman Sachsista [4]tunnettu valtiovarainministeri Steven Mnuchin tietää, että Glass-Steagall-lakipykälä laittaisi kapuloita finanssiöykkäreiden rattaisiin ja sitä hän ei voi sallia!

Varsin ”erikoiseksi” pankkimafian puolesta puhuvan valtiovarainministerin lausunnoissa tekee sen, että hän haluaa ”modernin version” Glass-Steagall -säädöksestä. Mutta hän ei halua rajoittaa pankkiylivaltaa, joka on säädöksen tarkoitus:

”Me emme tue pankkien erottelua sijoituspankeista. Meidän mielestä se olisi suuri ongelma finanssimarketeille ja taloudelle […] En ole ikinä sanonut että kannattaisin pankkien erottelua.”

Videolla senaattori Elizabeth Warren ”grillaa” Mnuchinia asiasta että miten valtiovarainministeri väittää tukevansa lakipykälää, mutta samaan aikaan ei ole valmis rajoittamaan pankkiylivaltaa.

Lue myös: Goldman Sachsin karmaiseva historia, osa 3: kiinteistövillitys [5]