- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: Todellinen Auschwitz oli täysin erilainen kuin luulit!

Ranskan poliisin jahtaama [1] historiantutkija Vincent Reynouard on tuottanut uuden englanniksi tekstitetyn videon siitä, millainen työleiri Auschwitz [2] todellisuudessa oli.Video: tekstitykset hammasratassymbolista.

Reynouardin video on suunnattu niille, jotka suunnittelevat matkustavansa Puolaan Auschwitzin työleirille, joka toimii nykyään museona. Esimerkiksi Ranskassa lukiot ja korkeakoulut järjestävät oppilaille jatkuvasti yhteismatkoja Auschwitziin. Ennen matkoja nuoret ehdollistetaan ”oikeanlaiseen” mielentilaan näyttämällä heille kuvia sodan aikana kuolleiden ruumiista.

Reynouardin mukaan monet pitävät Auschwitz-museota pelottavana ja vakuuttavana todisteena juutalaisten ”joukkotuhonnasta” juuri siksi, että heidät on etukäteen ehdollistettu psykologisesti.

Näyttämällä kuvia kuolleista ihmisistä ja kertomalla valheellisia tarinoita ”natsien ihmiskokeista [3]” turisteja pyritään säikyttelemään jo ennen saapumista leirille, jota lukemattomat ihmiset ovat kuvailleet varsinaiseksi antikliimaksiksi.


Video: Saksalaiset pyrkivät tekemään vankien oloista mahdollisimman viihtyisät.

Reynouard kertoo mustan huumorin sävyttämänä, kuinka tavallisista rakennuksista, kuten pesutiloista tehdään holokaustipropagandan avulla kauhutarinoiden näyttämöitä. Kun vangit saapuivat työleireille, heidät pestiin ja heidän hiuksensa leikattiin sekä vaatteet desinfioitiin kulkutautien torjumiseksi. Pesutiloilla siis pelastettiin ihmishenkiä.

Kun turistit viedään pesutiloihin, heille ei kuitenkaan kerrota kulkutaudeista. Sen sijaan Auschwitz-museo on tekaissut hölmöjä tarinoita ”natseista”, jotka esimerkiksi parturoivat juutalaisia repimällä hiukset näiden päästä paljain käsin. Todellisuudessa hiukset leikattiin tietysti saksilla. Reynouard kysyy retorisesti, miten ”natseilla” olisi edes ollut aikaa alkaa repiä jokaiselta uudelta vangeilta hiuksia pois, kun uusia vankikuljetuksia tuli koko ajan.

Erilaisten valheellisten kauhutarinoiden lisäksi Reynouard käy muun muassa läpi valokuvia terveistä ja hyvin ruokituista vangeista sekä saksalaisten ponnisteluista vähentää kuolleisuutta leireillä. Leireillä kuoli vankeja erityisesti siksi, että liittoutuneet pommittivat jatkuvasti Saksan huoltoinfrastruktuuria, minkä vuoksi lääkkeistä ja ruoasta oli esimerkiksi Auschwitzissa kova pula.

Mikäli sukulaisesi tai ystäväsi on aikeissa matkustaa Auschwitziin, katsokaa Reynouardin video yhdessä! Näin tuttavasi osaa suhtautua tarvittavalla kriittisyydellä museon työntekijöiden satuiluun.

 

Fred Leuchter kertoo tarinansa

Toinen mielenkiintoinen tänä syksynä julkaistu revisionistinen video on kaasukammioasiantuntija Fred Leuchterin haastattelu.

Leuchter oli ensimmäinen ihminen, joka tutki väitettyjen murhakaasukammioiden Zyklon B –sinihappopitoisuuksia. Hän joutui kansainvälisen vainon kohteeksi todettuaan, että kemiallisten testien perusteella väitteet esimerkiksi Auschwitzin ”kaasukammioista” olivat valheellisia. Juutalaiset ovat onnistuneet perumaan Leuchterin julkisia puhetilaisuuksia [4], jotta kiusalliset tiedot toisen maailmansodan todellisista tapahtumista eivät pääsisi leviämään.

Haastattelussa Leuchter kertoo muun muassa holokaustirevisionismin historiasta, vankilakokemuksistaan, juutalaisten tekemistä uhkauksista, tieteellisestä kaasukammiotutkimuksesta, Ernst Zündelin legendaarisesta oikeudenkäynnistä, rikollisvaltio Israelin politiikasta sekä toisesta maailmansodasta.

Leuchter kertoo, että juutalainen lobbausjärjestö B’nai B’rith levitti jopa huhua, että hän itse oli rakentanut keskitysleirien kaasukammiot toisessa maailmansodassa Hitlerin käskystä! Vainon ja psykologisen painostuksen tavoitteena oli pakotta Leuchter kiistämään tutkimustensa tulokset.

Lisäksi Leuchter kritisoi David Irvingin ja Mark Weberin kaltaisia revisionisteja, jotka ovat yrittäneet saada julkista hyväksyntää väittämällä, että saksalaiset ”kaasuttivat pieniä määriä juutalaisia”. Leuchter pitää Irvingiä ja Weberiä raukkamaisina valehtelijoina. Historioitsijat eivät nimittäin ole voineet todistaa, että yhtään ihmistä olisi murhattu kaasulla saksalaisten hallinnoimilla leireillä.

Leuchter ei kiistä etteikö joitain juutalaisia oltaisi teloitettu leireillä. Teloitukset olivat rangaistuksia vakavista rikoksista kuten murhista. Kaasun sijaan rikoksiin syyllistyneet teloitettiin yleensä ampumalla. Monesti vangit ehtivät itse rangaista varkauksiin, väkivaltaan ja murhiin syyllistyneitä vankeja ennen vartijoiden väliintuloa.

Samat käytännöt olivat voimassa sodan aikana kaikkien maiden vankileireillä. Saksalaisleirien juutalaisvangit eivät siis olleet mikään poikkeus.

 

Lue myös:

Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä [5]
3D-malli paljastaa Auschwitzin kaasukammiohuijauksen [6]
Auschwitz-päällikön ”tunnustus” on väärennös [7]