- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: Syyrialaisnaiset: ”Sotaa pakenevat miehet ovat pelkureita!”

Lähes kaikki Suomeen tulevat laittomat siirtolaiset ovat raavaita maanpuolustusikäisiä miehiä. Suositulla videolla syyrialaiset naiset puhuvat suunsa puhtaaksi ja kertovat mitä mieltä ovat rintamakarkureista.

On the Ground News vieraili pakolaisleirillä Syyriassa haastattelemassa paikallisia. Uutisryhmä tahtoi tietää, mitä mieltä arabit ovat Eurooppaan pakenevista maamiehistään.

Uutisryhmän mukaan länsimaihin tunkeutuneet siirtolaiset ovat saaneet äänensä hyvin kuuluviin valtamedian kautta. Sen sijaan Syyriaan jääneet mutta kotinsa menettäneet siviilit ovat joutuneet kansainvälisessä mediassa täysin näkymättömään rooliin.

Ensimmäinen haastateltava kertoi olevansa hyvin vihainen siitä, että miehet välttelevät vastuutaan ja pakenevat Syyriasta: ”Jos he pakenevat, kuka vapauttaa meidät? Kuka suojelee meitä? Me olemme heidän kunniansa. Minulla on viisi ystävää, joiden isät ovat kuolleet sodassa. Kuka kostaa isien puolesta?”

Seuraava uutisryhmän tapaama nainen jatkoi samoilla linjoilla: ”Luojan tähden, tämä on väärin! On väärin paeta maasta! […] Elämä täällä on raskasta, mutta tahdomme tehdä kaikkemme, jotta saamme asua kotimaassamme. On paljon työläämpää jatkaa elämää Syyriassa kuin luikkia Eurooppaan. Vaikka eurooppalaiset olisivat parempia, minä en tahdo mennä sinne!”

Kuvat Eurooppaan tunkeutuvista onnenonkijoista suututtavat myös Syyriassa. [1]

Kuvat Eurooppaan tunkeutuvista onnenonkijoista suututtavat myös Syyriassa.

Samaa mieltä oli kolmas nainen: ”Mielestäni on kiellettyä paeta kotimaasta. He pakenevat, kun maa tarvitsisi heitä kipeämmin kuin koskaan. Heidän tulisi puolustaa sitä. Heidän täytyy taistella kansan puolesta eikä jättää kansaa oman onnensa nojaan. […] He jättävät meidät vihollisten kynsiin.”

Myöskään viimeinen haastateltu ei uskonut, että pelkuruutta voi puolustella millään tekosyyllä: ”Luojan tähden, se on kiellettyä! He jättävät meidät tänne. Muista maista tulee ihmisiä pelastamaan meidät, mutta meidän omat [miehet] pakenevat!”

 

Lue myös:

Totuus Syyriasta [2]
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [3]
Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn [4]
Syyrialaispakolaisen haastattelu: Irakilaiset tulevat Eurooppaan syyrialaisina hyödyntääkseen sosiaalitukia [5]
Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa [6]