- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: syyrialaismies kertoo, millaisia typeryksiä eurooppalaiset ovat

Suomennetulla videolla Syyriasta peräisin oleva mies kertoo, kuinka sokeiksi monikulttuurisuutta palvovat eurooppalaiset ovat muuttuneet.

Mies kommentoi Euroopan järjenvastaista pakolaispolitiikkaa, joka on ajamassa koko mantereen sisällissodan partaalle: ”Täällä on tapettu 160 asukasta ilman sääliä, yksi kerrallaan. Nämä eivät odota muuta kuin pääsevänsä Italiaan tekemään saman!”

Hän kummastelee, miksi Eurooppa on valmis ottamaan vapaaehtoisesti tuhansia ISIS:n ja al-Qaidan kurkunleikkaajia turvapaikkastatuksella asumaan. Samaan aikaan Syyriassa hallitusta tukevat kristityt, druusit ja alaviitit taistelevat terroristeja vastaan henkensä uhalla:

”Kaikki ne, jotka olette päästäneet sisään, ovat meidän jätettämme! Tulette katumaan sitä! Räjähdyksiä tulee tapahtumaan Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Venäjällä, Serbiassa…

He tulevat pysymään niin kauan kunnes ovat leikanneet päänne yksi kerrallaan!”

Ehkäpä eurooppalaisten olisi viimein aika alkaa kuunnella isänmaallisia syyrialaisia, jotka puolustavat edelleen kotimaataan ja tietävät tismalleen, millaista ainesta niin sanotut turvapaikanhakijat todellisuudessa ovat.

 

Lue myös:

Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn [1]
Video: Syyrialaisnaiset: ”Sotaa pakenevat miehet ovat pelkureita!” [2]
Ranskan tiedustelujohtaja: monikulttuuriset raiskaukset voivat johtaa sisällissotaan [3]