- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: saksalaisia teurastettiin Puolassa ennen toista maailmansotaa

Suomeksi tekstitetty video Adolf Hitlerin pitämästä puheesta 19.9.1939 valottaa toisen maailmansodan piilotettuja taustoja. Saksa joutui hyökkäämään Puolaan, koska puolalaiset olivat aloittaneet saksalaisvähemmistön väkivaltaisen vainon. Hitler suojeli omiaan.

Hitler puhui Danzigissa raaoista teurastuksista, jotka jopa Puolan hallitus oli myöntänyt. Kymmeniätuhansia syntyperäisiä saksalaisia murhattiin heidän etnisen taustansa vuoksi. Lapsetkaan eivät säästyneet väkivaltaisuuksilta. Uhreja silvottiin ja häpäistiin. Eikä Puolan hallitus tehnyt käytännössä mitään vainojen estämiseksi.

Hitler oli noussut Saksan johtajaksi, sillä hän oli luvannut äänestäjille palauttavansa Versailles’n häpeärauhan yhteydessä Saksalta riistetyn kunnian. Hitler nosti Saksan taloudellisesta ahdingosta [1] ja vannoi suojelevansa naapurivaltioiden saksalaisvähemmistöjä – ja hän oli sanojensa mittainen.


Saksalainen uutisraportti 23.8. kertoi saksalaisten kokemasta vainosta Puolassa.

Saksalaisvastainen väkivalta kärjistyi Brombergin (Bromberg kuului alueisiin, jotka riistettiin Saksalta ensimmäisen maailmansodan jälkeen) verilöylyssä 3.9.1939. Yhden päivän aikana murhattiin 5 500 saksalaista. Järkyttävään provokaatioon ei kuitenkaan tartuttu. Hitlerin oli kuitenkin lopulta tehtävä sotilaallinen interventio suojellakseen Puolassa asuvia saksalaisia.

30.8.1939 Hitler oli tehnyt Puolalle ehdotuksen: 1919 vedetyt rajat säilytettäisiin, Danzig (jonka väestöstä 97 % oli saksalaisia) palautettaisiin Saksalle ja vajaan 100 kilometrin moottoritie ja junarata rakennettaisiin Länsi- ja Itä-Preussin välille (Schönlankesta Marienwerderiin). Lisäksi toteutettaisiin puolalaisten ja saksalaisten väestönvaihto. Kansainvälisten pankkiirien käskystä Britannian ulkoministeri lordi Halifax käski Puolaa kieltäytymään neuvotteluista Saksan kanssa. Näin toinen maailmansota syttyi. Saksa pakotettiin sotaan, joka johti kansainvälisten pankkiirien voittoon sekä eurooppalaisten veriseen tappioon.

bromberg5 [2]

Kuvia saksalaisvastaisista pogromeista Puolassa. Näitä Yle ja Helsingin Sanomat eivät näytä.

bromberg1 [3] Bromberg, Leichen getöteter Volksdeutscher [4] bromberg3 [5] bromberg4 [6]

Voittajavaltioiden kirjoittama historia toisesta maailmansodasta ja sen synnystä on täynnä valheita. Hitler ei havitellut ”maailmanherruutta” eikä hän halunnut sotaa. Hänen ainut ”rikoksensa” oli, ettei hän katsonut saksalaisten kokemia vääryyksiä sormien läpi. Puolalaiset teurastiva saksalaisia, joten Hitlerin oli pakko puuttua asiaan. Puolalla oli kaksi vaihtoehtoa; se olisi voinut tehdä sovinnon Saksan kanssa. Saksan sijaan Puola valitsi Neuvostoliiton ja Englannin ja joutui maksamaan tästä kalliin hinnan.

Puolalainen historioitsija Piotr Zychowicz on viime vuosina haastanut [7] maansa virallisen, kommunistien saneleman historiankirjoituksen toisen maailmansodan tapahtumista. Vaikka Zychowicz onkin erittäin kriittinen Saksaa kohtaan (ja uskoo jopa ”holokaustiin [8]”), on hän ravistanut Puolan julkista keskustelua toteamalla, että Stalin ja Churchill olivat Puolan todelliset viholliset. The Ribbentrop-Beck Pact –kirjassaan hän kysyy, mitä olisi tapahtunut, jos Puola olisi liittynyt antikomintern-sopimukseen. Zychowiczin mukaan puolalais-saksalainen yhteistyö olisi voinut kaataa maailmanhistorian verisimmän diktatuurin eli Neuvostoliiton. Yhteistyö olisi myös säästänyt Puolan vuosien 1939–41 katastrofeilta, kuten Katynin joukkomurhalta ja väestönsiirroilta Kazakstaniin.

WPolityce-lehdelle antamassaan haastattelussa [9] Zychowicz myös muistuttaa, että liittoutuneiden propaganda Hitlerin suhteesta puolalaisiin on aina ollut valheellista. Ennen kuin Saksan ja Puolan välit tulehtuivat lopullisesti 1939, Hitler puhui Puolasta ja sen kansasta vuosien ajan kunnioittavasti. Hän kehui puolalaisia sotilaita ja piti naapurikansaa luonnollisina kommunisminvastustajia. Puolan valtiojohto teki kuitenkin kohtalokkaan virheen alistumalla Englannin käskyvaltaan ja provosoimalla Saksan sotaan. Sodan myötä myös puolalaisiin kohdistunut retorikka Saksassa muuttui täysin. Zychowiczin mukaan kaikki asiakirjat osoittavat, että Hitler tahtoi vilpittömästi rauhaa Saksan ja Puolan välille.


Suomenkielisen tekstityksen voi valita hammasratassymbolista.

Uutisoimme hiljattain Hellstorm-dokumentista [10], joka myös käsitteli saksalaisvastaisia ihmisoikeusrikoksia toisessa maailmansodassa. Dokumentti on nyt tekstitetty myös suomeksi ja sen voi katsoa Youtubesta yläpuolelta.

 

Lue myös: Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen [11]