"Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko."

George Orwell

Video: Poliitikko roskiin Ukrainassa – Milloin Suomessa?

11 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 5 (11 ääntä, keskiarvo: 4,64)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Äänestäjien pettymys hallitukseen ja vaaleissa huijanneisiin poliitikoihin kärjistyy Suomessa. Milloin tyytymättömyys purkautuu vaaliuurnien sijaan kaduilla?

Perussuomalaiset julisti järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa ja kaikki hallituspuolueet lupailivat hyvinvointia heikoimmissa asemissa oleville. Nyt kaikki lupaukset on petetty, kurjistuminen jatkuu ja uutta velkaa otetaan kasvavan laittoman siirtolaismassan elättämiseen.

Kuinka petetty suomalainen voi saada äänensä kuuluviin, kun puolueet valehtelevat kannattajilleen kilpaa? Ukrainassa suuttumus kanavoitiin vuosi sitten suoraan mutta suhteellisen väkivallattomaan toimintaan petturipoliitikkoja vastaan, kuten videolta näkee:

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Ranskassa vihaiset maanviljelijät muistuttivat eliittiä olemassaolostaan koristelemalla hallinnollisia rakennuksia sillä itsellään.

Milloin suomalaiset alkavat hyödyntää karjatalouden sivutuotteena syntyvää poliittisen protestoinnin potentiaalia?


 

Lähde: BBC

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

  1. Näitä takinkääntäjiä, valehtelijoita, väärin muistavia ja muita lusmureita riittää Suomessakin ihan riittävästi. Saattaisi kasvattaa moraalia ainakin hieman, jos jotkut nakattaisiin eduskunnan suureen roskakoriin häpeämään ja miettimään tekosiaan. Kuvat tietysti julkisuuteen.

    (27)(1)
  2. suomalaisilla on onneksi pitkä pinna ja hyvät hermot, mutta valitettavasti kun tuossa pisteessä ollaan suomessa niin oikeistolaisilta lähtee henki ennen roskis sukellusta

    (3)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*