- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: Mitä on kulttuurimarxismi?

Kun valkoinen mies potkaisee toista valkoista miestä, siitä saadaan “rasistinen viharikos [1]”. Kun musta islaminuskoinen mies raiskaa valkoisen vääräuskoisen naisen, se ei ole “rasistinen viharikos”. Muun muassa tätä on “kulttuurimarxismi”.

Juutalainen Bonnier-perhe omistaa suuren osan koko Ruotsin mediasta [2]. He omistavat myös Suomen MTV3:n. Erkon juutalaissuku [3] on Sanoma Oy:n taustalla. Ja niin edelleen.

George Soros [4] edustaa tätä klikkiä räikeimmillään ja nimenomaan hänen pakolaispolitiikkansa [5] on ollut ajamassa Eurooppaa kaaokseen.

Minä en vihaa juutalaisia lainkaan, vaan yritän tuoda tietoa esiin heidän täysin epäsuhtaisesta mediavallastaan. He omistavat valtavan osan Hollywoodista [6], joka on muokannut ihmisten historiankäsitystä valheelliseen suuntaan, erityisesti toisen maailmansodan osalta.

Kulttuurimarxistit ovat aina ajaneet globalismia, multikulttia ja vastustaneet vahvoja kansallisvaltioita. Miksi te luulette, että “natsit” ovat nyt suurin uhka? Miksi te luulette, että joka päivä me saamme lukea Bonnierilta tai Sanoma Oy:ltä “natsiuutisia”?

Käyttäkää reilut seitsemän minuuttia elämästänne tämän erittäin hyvän ja silmiä avaavan videon katsomiseen.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä [7].