- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video leviää verkossa: maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren

Magneettimedia julkaisee Kansallisen Vastarinnan julkaiseman uutisoinnin, jossa ulkomaalaistaustaiset nuoret miehet hyökkäävät vaarallisen väkivaltaisesti yksinäistä suomalaista vastaan Helsingissä. Suomalaiset ovat pakotetut järjestäytymään puolustautuakseen uhkaavalta muukalaisinvaasion vaaralta. Luonnollisesti Suomen poliittinen mafia on syyllinen maahanmuutto invaasioon, mutta muukalaisten on hyvä tietää, että suomalaiset eivät uhraudu hakattavaksi.

Kansallisen Vastarinnan julkaisu

Verkossa alkoi viikonloppuna levitä Helsingissä kuvattu video, jossa maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren. Kuten vastaavissa tapauksissa yleensä käy, tälläkin kertaa suomalainen joutui puolustautumaan yksin suurta rotumuukalaisjoukkoa vastaan.

Videolla esiintyvässä rotumuukalaisten laumassa on edustettuna useita kansallisuuksia niin mustasta Afrikasta kuin Lähi-idästä. Itähelsinkiläisessä metroasemassa tapahtunut yhteenotto alkaa, kun arabilta näyttävä nuori lyö suomalaista nuorta. Tämän jälkeen suomalainen alkaa taistella vastaan, ja arabi saa useita nyrkiniskuja.

https://www.youtube.com/watch?v=j9u_QJ5F3mY [1]

Kun muut metroasemalla norkoilleet rotumuukalaiset huomaavat arabihyökkääjän jäävän alakynteen, käyvät he kaikki joukolla suomalaisen kimppuun hakaten ja potkien tätä vielä senkin jälkeen, kun tämä on kaadettu maahan. Kuten videolta näkee, liittoutuvat eri maista saapuneet rotumuukalaiset luontevasti keskenään, kun kyse on väkivallasta valkoisen rodun edustajia vastaan.

Tapaus toimii muistutuksena suomalaisille nuorille siitä, että laumassa liikkuvien maahantunkeutujien joukkoväkivaltaan tepsii vain yksi keino: valkoisten suomalaisten on liikuttava ja taisteltava yhdessä. Valtamedia ja koululaitos ovat opettaneet valkoisia kääntämään toisen posken rikollisille maahantunkeutujille, minkä vuoksi rotumuukalaiset pitävät suomalaisia helppoina uhreina. Tilanne ei muutu ennen kuin suomalaiset järjestäytyvät ja taistelevat yhdessä vastaan.

Koska juutalaisten perustaman Googlen tytäryhtiö Youtube sensuroi usein monikulttuurisuuden todellisuutta esittelevät videot, on pahoinpitelyvideo ladattu varmuuden vuoksi myös sensuurivapaaseen Bitchuteen: https://www.bitchute.com/video/tF2vp6cW5oE7/ [2]

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen julkaisu:

Kansallinen Vastarinta. Video leviää verkossa: maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren. Saatavina:

https://www.vastarinta.com/video-leviaa-verkossa-maahantunkeutujien-lauma-hakkaa-suomalaisnuoren/?fbclid=IwAR240iU6SpduxlqNcHX6h0pwrV-YbKHmkRWaJBxtNgPqklC4GlbBfm2vEJs