”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Video: Kiitos juutalaiset!

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,15
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Amerikkalainen verkkoradioryhmä Renegade Broadcasting on julkaissut satiirisen videon, jossa juutalaisia kiitetään heidän uskomattoman suuresta panoksesta länsimaiden kulttuuriin, väestökehitykseen, talouteen ja politiikkaan.

Renegade Broadcasting on tehnyt myös videon, jossa goijimille (juutalainen termi, joka tarkoittaa ”karjaa” ja ei-juutalaisia) kerrotaan AIPAC-järjestön toiminnasta. AIPAC on Yhdysvaltojen voimakkain sionistinen painostusryhmä, joka on vastuussa siitä, että valkoiset veronmaksajat rahoittavat tulevaisuudessakin Israelille (ja ainoastaan Israelille) edullisia sotia Lähi-idässä.

Mikäli AIPAC alkoi kiinnostaa, katso myös lähes tunnin mittainen laadukas dokumentti Yhdysvaltojen juutalaislobbysta nimeltä ”AIPAC: Inside America’s Israel lobby”.

Renegade Broadcasting

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

6 Kommentit

 1. Anonyymi goyam

  Osallistuin USA:ssa kansainväliseen konferenssiin, johon oli saapunut tuhansia osanottajia ympäri maailmaa. Kuten näistä videoita selviää, useat alat USA:ssa (ja muuallakin maailmassa) ovat 99-100% juutalaisten omistuksessa ja hallinnassa. Ennen saapumistani tähän konferenssiin en ollut tietoinen juutalaisten lukumäärästä ja vaikutusvallasta omalla alallani.

  Konferenssin ensimmäisenä päivänä eräs naishenkilö osoitti minua kohtaan kiinnostusta ja tuli kysymään olenko juutalainen, johon vastasin en. Siihen loppui kiinnostus. Viimeisen päivän illallisella sama nainen seisoi lavalla yleisön edessä kiittämässä omasta tutkimusapurahastaan, joka hänelle oli konferenssin yhteydessä myönnetty. Samalla hän myös ilmoitti olevansa ylpeä siitä, että niin monet juutalaiset olivat hänen lisäkseen saaneet konferenssin yhteydessä palkintoja, tunnustuksia ja apurahoja.

  Illallispöydässäni istui 8 henkeä, joista 6 oli juutalaisia. Itseni lisäksi pöydässä istui vain yksi goyam. Tämä 75% juutalaisedustus alalla koski varmastikin USA:ta alallani. Nämä 6 olivat kaikki amerikanjuutalaisia. Jälkeenpäin ymmärsin kaikkien alani kansainvälisten organisaatioiden olevan juutalaiskontrollissa. Kaikki maailmanlaajuinen bisnes alalla ohjautuu näiden kansainvälisten organisaatioiden ohjaamana.

  Jos olisin vastannut ensimmäisenä päivänä olevani juutalainen, nimeni olisi varmastikin tarkastettu Suomen juutalaisen seurakunnan arkistoista jo samana päivänä, ja päätetty, myönnetäänkö minulle palkinto, apuraha tai tunnustus työstäni. Koska en ollut juutalainen, tätä ei tapahtunut.

  Tämä konferenssi USA:ssa avasi silmäni ymmärtämään, että Magneettimedian kaltaiset mediat ovat tarpeelliisia paljastamaan juutalaisten ylivalta maailmassa. Finanssimaailma, viiihdeteollisuus, tiedotusvälineet, kirjapainot ja jopa poliittiset puolueet ovat juutalaisten kontrollissa USA:ssa. Sama pätee myös moniin Euroopan valtioihin kuten Englantiin, Ranskaan, Ruotsiin, Saksaan ja osittain myös Suomeen.

  (51)(2)
  • Vihasivuston anonyymi tarinankertoja kertoi ei-tarkistettavissa olevan jutun ja sai monta tykkäystä. Mitähän siitä pitäisi ajatella.

   Ymmärrän monia tarpeita kirjoittaa anonyymisti, mutta jos kirjoittamasi on totta, mikä estää sinua kirjoittamasta omalla nimelläsi? Mikäli maailma on tosiaan noin juutalaisten hallussa kuten kirjoitat, nimesi ja myös kaikki tänne kirjoittamasi on tällöin juutalaisten tiedossa.

   (4)(39)
 2. Tämä on kyllä järkyttävä tieto..etenkin kun tietää mihin suuntaan meitä viedään..

  (20)(3)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*