- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: Kansallismielinen Kultainen aamunkoitto antoi näpäytyksen provosoivalle vastustajalle

Kreikassa koettiin yllättävä provokaatio maan parlamentissa [1]. Kansallismielisen Kultaisen aamunkoiton kansanedustaja Ilias Kasidiaris [2] vaati hätäisten toimenpiteiden lopettamista, jolla Kreikan kansaa kuristavaa ja finanssimafiaa rikastuttavaa säästöpakettia oltiin viemässä parlamenttiin.

Kasidiariksen puheen aikana Uusi demokratian kansanedustaja Nikos Dendias ilmeisesti närkästyi Kasidiariksen finanssieliittiä vastustavista puheista ja provosoivasti päätti häiritä kävellen Kultaisen aamunkoiton parlamenttiryhmän ja suoraan Kasidiariksen edestä.

Kasidiaris ei hyväksynyt käytöstä ja huomautti asiasta yhdessä toisen Kultaisen aamunkoiton parlamenttiedustajan Giannis Lagoksen [3] kanssa. Dendias ei perääntynyt, vaan jäi paikalle hankaamaan vastaan.

Kasidiaris tönäisi Dendiasta, jonka jälkeen parlamentin puheenjohtaja Makis Balaouras alkoi epätoivoisesti huutamaan vartijoita paikalle ja vaati Kasidiariksen poistamista salista.

Nyt Kasidiariksen kansanedustajan paikka saattaa olla uhattuna, sillä hänen erottamista on vaadittu.

Giannis Lagos jälkeenpäin selvensi tilannetta ja kommentoi, että Dendias käyttäytyi provosoivasti ja muistutti:

”Välikohtaus sattui ja te kaikki tuomitsette sen. Mutta te unohdatte, että kaksi vuotta sitten tämän miehen (Dendias) ja Samarasin takia, Kasidiaris ja muita miehiä laitettiin vankilaan ilman todisteita. Kumpi heistä onkaan väkivaltainen?”

Lue myös: Kultainen aamunkoitto puolusti kreikkalaisia istunnossa [4]