- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: kansainvälinen juutalaisyhteisö julisti sodan Saksaa vastaan

Maailman juutalaisyhteisön ja Saksan väliset jännitteet 20-30-luvuilla johtivat lopulta toiseen maailmansotaan sekä juutalaisbolsevikkien [1] käskyttämän puna-armeijan ja Saksan asevoimien brutaaliin yhteenottoon.

Suom. tekstit cc-napin tai rataskuvion takaa. Kouluhistoria ei kerro mitään näiden jännitteiden todellisista taustoista.

Tällä videolla esitetään yksi näkökulma aiheeseen. Video on editoitu kooste entisen siionistin, Benjamin Friedmanin [2], Washingtonissa 1961 pitämästä puheesta.

Juutalaisena, entisenä sisäpiiriläisenä ja Saksassa asuneena, Friedman tiesi mistä puhui. Videon alkuosassa hän toteaa ”juutalaisten pettäneen Saksan pahemman kerran”.

Tällä hän viittaa Saksan siionistien osallisuuteen taivuttelussa saada USA mukaan sotaan Saksaa vastaan ensimmäisessä maailmansodassa [3], minkä vastalahjaksi Britannia lupasi heille Palestiinan [4].

Jännitteisiin oli myös muita kuin tällä videolla esiin tuotuja syitä. Yksi suurimpia oli Saksan irroittautuminen kansainvälisten, usein juutalaistaustaisten, pankkiirien [5] kontrollista, ja rahanluontioikeuden siirtäminen näiltä yksityisiltä pankkiireilta Saksan valtiolle, mikä mahdollisti 30-luvun Saksassa nähdyn, tunnetun historian suurimman talouskasvun [6].

 

Lue myös:

Video: Eisenhowerin kuolemanleirit [7]
Dokumentti: juutalaisjärjestö, joka halusi murhata 6 000 000 eurooppalaista [8]
Video: saksalaisia teurastettiin Puolassa ennen toista maailmansotaa [9]
Suomennettu Hellstorm-dokumentti jälleen katsottavissa! [10]
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa [11]