- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Video: juutalaisvaltion sotilas kiduttaa itkevää pikkulasta!

Maailmalla leviää video, jossa pelkurimainen sionistisotilas uhkailee aseella ja kiduttaa juutalaisten laitonta siirtokuntahanketta vastustanutta pikkulasta.

شجاعة فتاة تنقذ شقيقها من جندي إسرائيلي [1]لم يقف جبروت جندي إسرائيلي مدجج بالسلاح، ويخفي وجهه، أمام شجاعة أم وطفلة، في إنقاذ طفل بذراع مكسورة.. في لقطة انتشرت في كثير من وسائل الإعلام الغربية. | للمزيد تابعونا على إنستغرام instagram.com/skynewsarabia

Posted by Sky News Arabia [2] on 30. elokuuta 2015

 

Videon sionisti on pukeutunut kommandopipoon, jotta häntä ei tunnistaisi. Kun hän on kiduttanut lasta jonkin aikaa, paikalle saapuu joukko siviileitä, joista suurin osa on naisia. Siviilit yrittävät saada sionistin irti lapsesta ja pitkän kamppailun jälkeen lopulta onnistuvat siinä.

Tämän jälkeen paikalle saapuu toinen aseistettu ja naamioitunut juutalainen, joka pahoinpitelee yhtä siviileistä. Juutalaiset pakenevat paikalta ja heittävät väkijoukon keskelle savu- tai kaasukranaatin.

Erityisen suurta huomiota on saanut videolla esiintyvä nuori palestiinalaistyttö, joka pyrkii vapauttamaan sionistin uhrin puremalla sotilasta. Tytön nimi on Ahed Tamimi [3]ja hän on aiemminkin niittänyt mainetta uhmaamalla rohkeasti aseistautuneita sionisteja, jotka pyrkivät jatkuvasti tekemään palestiinalaisten elämästä helvettiä.

Tamimista on tullut kansainvälisen sionisminvastaisen vastarinnan ikoni.

palestiina1 [4] palestiina2 [5]

Israel syyllistyy jatkuvasti kuvottaviin ihmisoikeus- ja sotarikoksiin, muttei joudu koskaan niistä vastuuseen. Viime talvena sionistit esimerkiksi surmasivat YK:n espanjalaisen rauhanturvaajan [6]. Espanja raivostui ja yritti saada juutalaisvaltion tilille rikoksista. Israel pääsi ”jostain syystä” kuitenkin kuin koira veräjästä.

Vuosi sitten Israel hyökkäsi puolestaan Gazaan, koska merkittävimmät palestiinalaispuolueet olivat saavuttaneet historiallisen sovinnon. Juutalaiset pommittivat siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”.

Magneettimedia julkaisi 2012 Adrian Salbuchin artikkelin, jossa eriteltiin syitä sille, miksi Israel on saanut erivapauden tehdä ihmisoikeusrikoksia. Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto teki artikkelista rikosilmoituksen ja artikkeli tuomittiin [7] kaikissa oikeusasteissa.

On siis lukijoiden vastuulla pohtia, miksi Israel voi jatkaa ei-juutalaisten kiduttamista vaikka maailman tappiin asti vailla pelkoa kansainvälisistä sanktioista.

 

Lue myös:

Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [8]
Miksi juutalaiset varastavat palestiinalaisten veden? [9]
Syitä tukea Palestiinaa [10]
Israelissa vaaditaan palestiinalaisten kansanmurhaa [11]
Professori: juutalaiset pakottavat palestiinalaiset köyhyyteen [12]
Katso kuvat – tästä Palestiinan konfliktissa on kyse [13]
Israel aloittaa uusia hankkeita palestiinalaisten sortamiseksi [14]
Ei-juutalaisten ahdinko Israelissa pahenee [15]
Sionistit syyttävät kehitysapujärjestö ”juutalaisvihasta” Suomessa [16]
Israel murhasi kaksi palestiinalaista nuorta – rikos tallentui videolle [17]