- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomennettu video: kuka avasi rajat maahanmuutolle ja miksi

Suosittu Youtube-kanava Miten Maailma Toimii on suomentanut videon ”Kuka avasi USA:n rajat massamaahanmuutolle ja miksi”. Video kertoo kuinka Amerikan juutalaisjärjestöt ajoivat radikaaleja uudistuksia maahanmuuttolainsäädäntöön.

Tekstitykset voi asentaa päälle hammasratassymbolista.

Juutalaisryhmät pyrkivät korvaamaan Amerikan valkoisen väestön maahanmuuttajilla. Mitä etnisesti hajaantuneempi kansa on, sitä epätodennäköisemmin valtiossa esiintyy ”rasismia” ja juutalaisvastaisuutta. Käytännössä kaikki maailman valtavirtaiset juutalaisjärjestöt kannattavat monikulttuurisuutta länsimaissa, mutta juutalaista ylivaltaa Israelissa [1]. The Jerusalem Postin mukaan [2] juutalaiset kannattavat jopa muslimimaahanmuuttoa; juutalaiset pitävät islamilaista fundamentalismia lopulta eurooppalaisperäistä antisemitismiä pienempänä uhkana. Videolla haastateltava psykologian professori Kevin MacDonald on kirjoittanut aiheesta lukuisia artikkeleita kirjoissaan, lehdissään ja The Occidental Observer –verkkosivuilla (1 [3], 2 [4], 3 [5]).

Samalla kun sadattuhannet laittomat (ja noin miljoona laillista) maahanmuuttajat ylittävät ongelmitta Yhdysvaltojen rajat joka vuosi, amerikkalaisten veronmaksajien [6] varoja käytetään Israelin rajojen vartioimiseen. Valtamedia painostaa kansalaisia, eikä käytännössä kukaan uskalla vaatia valkoisten oikeuksia vaalivaa maahanmuuttopolitiikkaa. Miten näin pääsi käymään? Kuinka juutalaiset avasivat länsimaiden rajat?

Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen "kansalaisoikeusliikettä", jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia. [7]

Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen ”kansalaisoikeusliikettä”, jonka etulinjaan nostettiin Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.

Dokumentin mukaan Yhdysvaltojen maahanmuuttopolitiikka oli ennen vuoden 1924 lakiuudistusta hyvin vapaata. Suurin osa maahanmuuttajista tuli Euroopasta ja he sulautuivat nopeasti Yhdysvaltojen valkoiseen kantaväestöön. Ongelmia alkoi kuitenkin syntyä, kun juutalaismaahanmuuttajien virta Itä-Euroopasta voimistui (1 [8], 2 [9], 3 [10]). Juutalaiset eristäytyivät muusta väestöstä ja heillä oli erittäin vahva vasemmistolainen, valtaväestöön kriittisesti suhtautuva poliittinen agenda. Kommunistisesta ja sionistisesta radikalismista oli tullut Itä-Euroopassa juutalaisia alakulttuureita. 1924 Yhdysvalloissa säädettiinkin laki, jolla pyrittiin rajoittamaan ennen kaikkea juutalaisten pääsyä maahan turvallisuuden ylläpitämiseksi.

la-raza-get-out2 [11]Anti-Defamation Leaguen [12] kaltaiset varakkaat juutalaisjärjestöt alkoivatkin jo 1900-luvun alussa kampanjoida vapaan maahanmuuton puolesta, jotta juutalaisten pääsyä Amerikkaan ei rajoitettaisi. Sama jatkuu edelleen: juutalaiset vaativat monikulttuurisuutta ja vapauksia kaikille vähemmistöille turvatakseen oman asemansa länsimaissa. Juutalaiset lobbausjärjestöt alkoivat syyttää kaikkia vastuullisen maahanmuuttopolitiikan puolestapuhujia ”rasisteiksi”. Sana ”rasisti” oli itse asiassa kahden juutalaisen kommunistiradikaalin, Magnus Hirschfeldin ja Leon Trotskin kehittämä. Monet muutkin maahanmuutto- ja vähemmistökeskustelun leimakirveet ovat juutalaisten keksimiä: Moritz Steinschneiderin ”antisemitismi”, Theodore W. Allenin ”valkoinen etuoikeus”, George Weinbergin ”homofobia”, Margaret H. Feldmanin ”seksismi” ja jopa Konrad Heidenin ”natsi”.

Juutalaisten kampanjointi alkoi kantaa hedelmää 1960-luvulla. Uusi maahanmuuttolaki ei syntynyt äänestäjien, vaan Amerikan yhteiskunnallisen eliitin vaikutuksesta – ja juuri eliitin asenteiden muuttamiseen varakkaat juutalaisjärjestöt olivat panostaneet. Vuonna 1965 aloitettu liberaali maahanmuuttopolitiikka on pitänyt ja juutalaiset ovat osoittaneet vankkumattoman tukensa sille. Valkoisista on tulossa pian vähemmistökansa [13] Yhdysvalloissa. Dokumentti esittää videon Anti-Defamation Leaguen kokouksesta, jossa juutalainen puhuja muistuttaa yleisöä, että ”Toora ja Talmud velvoittavat meidät toivottamaan muukalaiset tervetulleiksi”. Jostain syystä Toora ja Talmud eivät kuitenkaan ole estäneet sitä, että Israel pyrkii aktiivisesti käännyttämään [14] värilliset maahanmuuttajansa länsimaihin [15] ja on jopa steriloinut [16] mustia maahanmuuttajanaisia.

 

Lue myös:

Detroitista tullut ”afrikkalainen” yhteiskunta [17]
Norjassa kansalaiset tahdotaan aivopestä kannattamaan maahanmuuttoa [18]
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret [19]
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle [20]
Video: Valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli [21]
Rodun ja psykopatian yhteydestä [22]
Etelä-Afrikka tarjoaa maailman huonoimman tieteellisen ja matemaattisen koulutuksen [23]
Etelä-Afrikka syrjii valkoisia työelämässä – tappavin seurauksin [24]
Tilastoja Amerikan rotusodasta [25]