"Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan."

Corneliu Codreanu

Vesi ja energia

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Iso ryhmä tutkijoita tutkii veden EZ-ominaisuuksiksi kutsuttua ilmiötä.

EZ eli ”Exclusion Zone Water” on vettä, jolla on odottamattomia ilmenemismuotoja. Erotuksena tavalliseen veteen EZ-vedellä on negatiivisesti varautunutta potentiaalia: EZ reagoi valoon imemällä valoa ja alkamalla hohtaa. Lisäksi EZ vesi paksuuntuu, kun siihen kohdistetaan infrapunasäteilyä.

Ominaisuudet viittaavat siihen, että EZ-vedessä on enemmän jännitteisessä tilassa olevia elektroneja kuin tavallisessa vedessä. 

Infrapunasäteily lisää EZ-veden kykyä vapauttaa elektroneja eli se on käytännöllisesti katsoen loputon elektronien lähde.

EZ-veden kvasi-vapaiden elektronien energiaa voidaan muuntaa vapaaksi energiaksi esittelemällä vedelle elementti, joka hyväksyy vapautuvat elektronit. Tällaiseksi kelpaa esimerkiksi happi.

Vesi itsessään puolestaan on maailman happitehdas. Biologinen fotosynteesi – vaikka onkin tehokas – ei ole ainoa tapa tuottaa happea, ei edes tärkein.

EZ-veden tuottaman energian kaava on 2H2O + O2 → O2 + 2H2O + n*hν (Energia).

EZ-vesi vapauttaa elektroneja happeen, happi liikkuu tasaamaan bulkkivettä jolloin syntyy vapautuvaa rakenteellista energiaa.

EZ-vettä voi ajatella rakenteellisen energian alkuvarastona (Fo=μo*mo), jota voidaan hyödyntää puhtaan uusiutuvan energian tuottamiseen. Tapahtuma ei ole termodynamiikan lakien vastainen.

Lähde:

WATER – THE PROTO-ORGANISM

Voeikov V.L.

Faculty of Biology, Lomonosov Moscow State University;

The Nature of the Living State

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*