”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Vesi ja energia

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Iso ryhmä tutkijoita tutkii veden EZ-ominaisuuksiksi kutsuttua ilmiötä.

EZ eli ”Exclusion Zone Water” on vettä, jolla on odottamattomia ilmenemismuotoja. Erotuksena tavalliseen veteen EZ-vedellä on negatiivisesti varautunutta potentiaalia: EZ reagoi valoon imemällä valoa ja alkamalla hohtaa. Lisäksi EZ vesi paksuuntuu, kun siihen kohdistetaan infrapunasäteilyä.

Ominaisuudet viittaavat siihen, että EZ-vedessä on enemmän jännitteisessä tilassa olevia elektroneja kuin tavallisessa vedessä. 

Infrapunasäteily lisää EZ-veden kykyä vapauttaa elektroneja eli se on käytännöllisesti katsoen loputon elektronien lähde.

EZ-veden kvasi-vapaiden elektronien energiaa voidaan muuntaa vapaaksi energiaksi esittelemällä vedelle elementti, joka hyväksyy vapautuvat elektronit. Tällaiseksi kelpaa esimerkiksi happi.

Vesi itsessään puolestaan on maailman happitehdas. Biologinen fotosynteesi – vaikka onkin tehokas – ei ole ainoa tapa tuottaa happea, ei edes tärkein.

EZ-veden tuottaman energian kaava on 2H2O + O2 → O2 + 2H2O + n*hν (Energia).

EZ-vesi vapauttaa elektroneja happeen, happi liikkuu tasaamaan bulkkivettä jolloin syntyy vapautuvaa rakenteellista energiaa.

EZ-vettä voi ajatella rakenteellisen energian alkuvarastona (Fo=μo*mo), jota voidaan hyödyntää puhtaan uusiutuvan energian tuottamiseen. Tapahtuma ei ole termodynamiikan lakien vastainen.

Lähde:

WATER – THE PROTO-ORGANISM

Voeikov V.L.

Faculty of Biology, Lomonosov Moscow State University;

The Nature of the Living State

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*