"Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

Vesi ja energia

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Iso ryhmä tutkijoita tutkii veden EZ-ominaisuuksiksi kutsuttua ilmiötä.

EZ eli ”Exclusion Zone Water” on vettä, jolla on odottamattomia ilmenemismuotoja. Erotuksena tavalliseen veteen EZ-vedellä on negatiivisesti varautunutta potentiaalia: EZ reagoi valoon imemällä valoa ja alkamalla hohtaa. Lisäksi EZ vesi paksuuntuu, kun siihen kohdistetaan infrapunasäteilyä.

Ominaisuudet viittaavat siihen, että EZ-vedessä on enemmän jännitteisessä tilassa olevia elektroneja kuin tavallisessa vedessä. 

Infrapunasäteily lisää EZ-veden kykyä vapauttaa elektroneja eli se on käytännöllisesti katsoen loputon elektronien lähde.

EZ-veden kvasi-vapaiden elektronien energiaa voidaan muuntaa vapaaksi energiaksi esittelemällä vedelle elementti, joka hyväksyy vapautuvat elektronit. Tällaiseksi kelpaa esimerkiksi happi.

Vesi itsessään puolestaan on maailman happitehdas. Biologinen fotosynteesi – vaikka onkin tehokas – ei ole ainoa tapa tuottaa happea, ei edes tärkein.

EZ-veden tuottaman energian kaava on 2H2O + O2 → O2 + 2H2O + n*hν (Energia).

EZ-vesi vapauttaa elektroneja happeen, happi liikkuu tasaamaan bulkkivettä jolloin syntyy vapautuvaa rakenteellista energiaa.

EZ-vettä voi ajatella rakenteellisen energian alkuvarastona (Fo=μo*mo), jota voidaan hyödyntää puhtaan uusiutuvan energian tuottamiseen. Tapahtuma ei ole termodynamiikan lakien vastainen.

Lähde:

WATER – THE PROTO-ORGANISM

Voeikov V.L.

Faculty of Biology, Lomonosov Moscow State University;

The Nature of the Living State

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*