"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Tanskalaisen veroviraston parkkipaikka.

Verokapina: Tanskassa tuhopolttaja iski verohallintoa vastaan

6 ääntä, keskiarvo: 4,33 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 4,33 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 4,33 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 4,33 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 4,33 / 5 tähteä 5 (6 ääntä, keskiarvo: 4,33)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Keskiviikkona yöllä Tanskan poliisi sai ilmoituksen, että tuli riehui Fredensborgin kunnan verohallinnon virastossa.

Kymmenen verohallinnon autoa tuhoutui tulipalossa. Tanskassa verotus on erityisen ankaraa jopa pohjoismaisella mittapuulla. Esimerkiksi tavallisen kansan ostovoimaa rokottavat tuloveroprosentit ja elintarvikkeiden arvonlisäveroprosentti (Tanskassa 25, Suomessa 14!) tarjoavat päteviä perusteita tyytymättömyydelle.

ArmStrongEconomics.com-julkaisu muistuttaa uutisensa yhteydessä, että viime vuosien tunnetuin verotuksen vastainen tempaus nähtiin Texasin Austinissa 2010. Tuolloin 53-vuotias tietokoneinsinööri teki itsemurhaiskun yksityislentokoneella IRS-verohallituksen rakennukseen. Lentäjästä tuli monille amerikkalaisille sankari, sillä Yhdysvalloissa verohallitus on perinteisesti ollut eliitin ja kansan välisen vihapidon tärkeimpiä teemoja: rehellinen työnteko ei enää takaa toimeentuloa.

irs

Yksityispankkien ylivalta ja korko-orjuus ovat vääristäneet verottamisen merkityksen. Julkisella rahalla lyhennetään valtionvelkaa, joka on olemassa siksi, että kansoilta on riistetty oikeus luoda itse rahansa. Mitä pahemmin kansat velkaantuvat, sitä enemmän hyvinvoinnista tingitään ja sitä nopeammin pankkiirit lihoavat.

Magneettimedia otti verokysymykseen kantaa paperilehden numeron 1/2015 avoimessa kirjeessä Suomen uudelle pääministerille:

”Kotimaista tuotantoa voidaan suojella myös supistamalla pääoma- ja ansiotulojen verottamista. Näin teollisuudella on huomattavasti vähemmän painetta paeta halpatuotantomaihin. Matalan verotuksen mahdollistaa kohdassa 1. kuvaamamme valuuttauudistus. Julkista kulutusta ei rahoiteta verotuloilla vaan kansallisen keskuspankin luomalla rahalla. Kun yrittäminen ja työntekijöiden palkkaaminen ovat halpaa ja kannattavaa, kotimainen kilpailu ja työllisyys kukoistavat.

Verotusta ei tietenkään tule poistaa kokonaan, mutta sen rooli talouspolitiikan välineenä muuttuu: verottaminen on työkalu, jolla voidaan esimerkiksi torjua inflaatiota ja deflaatiota sekä ohjata kuluttajien päätöksiä. Verottamalla voidaan tukea kuluttajien terveitä elämäntapoja, ympäristöystävällisiä ratkaisuja sekä kotimaista tuotantoa. Lisäksi verotuksella voidaan esimerkiksi torjua keinottelua rahoitusmarkkinoilla ja estää kilpailua vääristävien monopolien synty.”

 

Lue myös:

Haastaako Islanti yksityisten pankkien ylivallan?
Mitä on nationalistinen talouspolitiikka?
Talousdemokratia kiinnostaa eurooppalaisia
Kreikassa juutalaispankkiirien luoma velkakriisi kärjistyy
Englannin keskuspankin vaiettu historia 1, 2

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. mediapimento

    Uskomatonta on se, että asun ja työskentelen Tanskassa, jossa torstain tai perjantain lehdissä kyseistä tulipaloa ei edes mainittu ja luin siitä nyt ensimmäistä kertaa Magneettimediassa perjantai-iltapäivällä.

    Voi olla, että toimittajat odottavat täällä ensin sitä, että poliisi saa kiinni tuhopolttajat ennenkuin asiasta kirjoitetaan. Mitään juttua ei ole ennenkuin tiedetään polttaja tai polttajat ja saadaan tietää heidän motivaatioistaan ja taustoistaan.

    (7)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*