"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Verkkolehti Uusi Suomi on käynnistänyt kyselyn suomalaisten suosikista seuraavaksi presidentiksi.

Verkkolehti Uusi Suomi: Väyrynen suosikkiehdokas seuraavaksi presidentiksi

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,25
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Verkkolehti Uusi Suomi on käynnistänyt kyselyn suomalaisten suosikista seuraavaksi presidentiksi.

Selvällä äänten enemmistöllä suosikki seuraavaksi maamme presidentiksi näyttäisi olevan keskustan ehdokas, EU-kriittinen Paavo Väyrynen. Väyrynen on tähän mennessä kerännyt lähes puolet kaikista äänistä (12 817 kpl).

Uuden Suomen kyselyssä toinen suosikki presidentiksi on 28 % ääniosuudella kokoomuksen ehdokas Sauli Niinistö. Kolmannella sijalla on tällä hetkellä 17 % ääniosuudella perussuomalaisten ehdokas, niin ikään EU-kriittinen, Timo Soini. Muut presidenttiehdokkaat eli Paavo Lipponen, Eva Biaudet ja Pekka Haavisto ovat kyselyn häntäpäässä saaden kukin alle 10 % äänistä.

Iltapäivälehtien tekemissä presidenttigallupeissa ehdokkaiden kannatus taas on keskittynyt lähinnä Sauli Niinistön hyväksi. Sekä Ilta-sanomien että Iltalehden tutkimukseen osallistui aiemmin syksyllä noin 10.000 vastaajaa.

 

Lähteet:

http://www.uusisuomi.fi/kysely/suosikkisi-suomen-seuraavaksi-presidentiksi

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/10/1400671/iltapaivalehtien-presidenttigallupeissa-huima-kannatusero-niiniston-kohdalla

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*