- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Venäjänjuutalainen mafia pyrkii manipuloimaan Trumpin politiikkaa

Viikonloppuna syntynyt keskustelu Trumpin lähipiirin lobbaamasta Venäjä-pakotteiden poistamisesta on nostanut pinnalle poliittisesti äärimmäisen tulenaran kysymyksen: Kuinka läheisiä Trumpin suhteet venäjänjuutalaisen rikollisverkoston kanssa ovat?

Kohu roihahti, kun julkisuuteen vuosi tieto siitä [1], että Trumpin juutalainen asianajaja Michel Cohen sekä juutalainen mafioso Felix Sater olivat kahdestaan laatineet Venäjä-pakotteiden vastaisen suunnitelman, joka toimitettiin Trumpin turvallisuusneuvonantajalle, Michael Flynnille. (Flynn joutui pian tämän jälkeen eroamaan [2] tehtävästään.)

Erityisesti juutalaisen Saterin rooli suunnitelman laatimisessa on herättänyt hämmennystä, sillä Sater tunnetaan läheisistä suhteistaan maailman vaarallisimpaan mafiajärjestöön. Lisäksi Trump on aiemmin väittänyt julkisuudessa, ettei hän edes tunne Sateria kunnolla.

Juutalainen Cohen on toiminut jo vuosien ajan Trumpin oikeana kätenä lakiasioissa. Cohen ja Sater ehdottivat Flynnille, että Amerikka kumoaisi talouspakotteet, jotka Venäjälle asetettiin Ukrainan sodan myötä. Monet pitävät Ukrainan konfliktia poliittisena teatterina [3], jonka molemmat osapuolet työskentelevät samojen oligarkkien laskuun.

Sater on aiemmin kertonut lehdistölle, että hän toimi Trumpin johtavana yhteysmiehenä Venäjälle 2000-luvun puolivälissä.

Pakotesuunnitelman taustat ja motiivit ovat edelleen hämärän peitossa. Kehitys ei kuitenkaan yllätä, sillä Trumpia ja Putinia lähellä oleva sotarikollinen ja kansainvälisen korruption veteraani, juutalainen Henry Kissinger [4], on puhunut aktiivisesti parempien Venäjä–Amerikka-suhteiden puolesta.

Voi olla, että oligarkkien mielestä vuosia jatkunut sapelinkalistelu ei ole enää poliittisesti ja taloudellisesti kannattavaa toimintaa.

Pakotteidenvastaista suunnitelmaa oli laatimassa Cohenin ja Saterin ohella ukrainalainen poliitikko Andrii Artemenko, joka pitää itseään lehdistön mukaan [5] ”Ukrainan Donald Trumpina”.

Vaikka valtamedia on yrittänyt leimata pakotesuunnitelman jälleen yhdeksi ”Putinin pirulliseksi juoneksi”, sopii Artemenko erittäin huonosti lehdistön Putin-salaliittoteoriaan. Ukrainalaispoliitikko ei nimittäin ole suinkaan Kremlin miehiä.

Oikean Sektorin kannattajia. [6]

Oikean Sektorin kannattajia.

Artemenko vastusti Ukrainan Venäjä-mielisiä

Kun Ukrainan levottomuudet alkoivat, ei Artemenko suinkaan asettunut Venäjä-mielisen hallituksen puolelle; sen sijaan hän alkoi rahoittaa ja tukea [7] länsi- ja juutalaismielistä Oikea Sektori –järjestöä.

Oikea Sektori on taistellut Azov-pataljoonan [8] rinnalla juutalaisen Petro Porošenkon hallituksen puolesta Venäjälle uskollisia kapinallisia vastaan.

Vaikka Oikea Sektori ja Azov ovat hyödyntäneet propagandassaan kansallismielistä ja jopa kansallissosialistista symboliikkaa, ovat järjestöt käytännössä olleet vain soroslaista kansainvälistä finanssikapitalismia palvelevan Ukrainan hallituksen palkka-armeijoita.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti [9]Ukrainan konfliktista jo muutama vuosi sitten:

”Oikean sektorin johtajien joukosta löytyy paljon sympatiaa juutalaisia kohtaan (1 [10], 2 [11]). Oikean sektorin miehet olivat esimerkiksi puhdistamassa Odessassa synagogien seiniin maalattuja ”antisemitistisiä” iskulauseita (1 [12], 2 [13]).

Lisäksi niin oikean sektorin kuin yleensä Ukrainan nykyisen ”fasistihallinnon” jäsenten on nähty osallistuvan juutalaisseurakuntien toimintaan, kuten jumalanpalveluksiin.

Tämä pistää miettimään Oikean sektorin tarkoitusperiä, kun kyseessä on melko avoimesti kansallissosialistisia tunnuksia kantanut ja kyseistä ideologiaa julistanut järjestö.”

Yhdysvalloissa kansainväliset sionistilobbausjärjestöt, kuten Anti-Defamation League ja Simon Wiesenthal Center ovat myös tehneet kaikkensa [14], jotta Oikea Sektori ja Azov eivät menettäisi rahoitustaan. Simon Wiesenthal Centerin mukaan järjestöt ovat osoittaneet todellisen luonteensa pitämällä tiiviisti yhteyttä Israelin suurlähetystöön Ukrainassa!

On siis vähintäänkin outoa, että valtamedia on yhdistänyt Trumpin sisäpiirin nyt Artemenkon kautta Venäjään. Kuvio on todellisuudessa paljon monimutkaisempi. Venäjä-vastaista taistelua vielä muutama vuosi sitten rahoittanut Artemenko yrittää nyt amerikanjuutalaisten ystäviensä kautta lakkauttaa Venäjä-pakotteet. Takinkäännön motiiveja voi vain arvailla.

Vieläkin monimutkaisemmaksi kuvio muuttuu, kun otetaan huomioon, että Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI tutkii tällä hetkellä Cohenin yhteyksiä Venäjän hallitukseen.

Valtamedian mustavalkoinen propaganda ”lännen ja Venäjän välisestä taistelusta” ei kykene alkuunkaan selittämään Artemenkon, Cohenin ja Saterin suhmurointeja. Oligarkit tekevät rajat ylittävää yhteistyötä, jossa Venäjä, Ukraina ja Amerikka ovat vain finanssieliitin pelinappuloita.

semion-mogilevich.png [15]

Maailman vaarallisimman juutalaismafioson alamainen

Saterin yhteydet valkoiseen taloon ovat erityisen hälyttävää tietoa siksi, että hän on jo toisen polven juutalaismafioso. Hänellä ei tulisi olla mitään asiaa minkään hallituksen läheisyyteen.

Saterin isä työskenteli maailman vaarallisimman mafiajohtajan, juutalaisen Semjon Mogilevitšin, alaisuudessa, eikä omena ole uutistietojen perusteella pudonnut kauaksi puusta.

Sater syntyi juutalaiseen perheeseen 1966 Neuvostoliitossa. Pian perhe muutti Yhdysvaltoihin. Jo Saterin isä työskenteli juutalaismafian johtoportaassa, mutta poika tähtäsi rikollishierarkiassa vieläkin korkeammalle ja suuntasi suoraan Wall Streetille. Hän joutui vankilaan ensimmäisen kerran 27-vuotiaana.

Lehtitietojen [16] mukaan Sater karttaa julkisuutta sekä käyttää mielellään eri nimiä ja erilaisia käyntikortteja häivyttääkseen jälkensä. Törkeistä rikoksista huolimatta Sater on viime vuosina saanut välttää vankilan, sillä hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä Amerikan keskustiedustelupalvelu CIA:n kanssa.

CIA-yhteyden vuoksi Sateria ei tuomittu esimerkiksi kymmenienmiljoonien dollareiden osakehuijauksesta, johon osallistui 19 meklaria ja yhteensä neljä Amerikassa toimivaa mafiasukua.

Sater kuuluu [17] myös äärijuutalaiseen Chabad Lubavitch –lahkoon, joka antoi hänelle jopa Vuoden mies 2014 –palkinnon. Chabadin perustaja Shneur Zalman on tullut kuuluisaksi järkyttävästä sitaatistaan [18]: ”Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaista ja alempaa tyyppiä. He ovat täysin pahoja, ilman sitten minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia.” Nyt lahkoon kuuluva mafioso solmii kulissientakaisia suhteita kahden suurvallan välille!

The American Interest (AI) –lehti julkaisi vuodenvaihteessa erittäin yksityiskohtaisen artikkelin [19] Trumpin siteistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. ”Poliittisen korrektiuden” vuoksi lehti jätti tietysti kertomatta Trumpin mafiosoystävien juutalaistaustoista, mikä ei kuitenkaan syö läheskään kaikkea artikkelin informaatioarvoa.

AI:n mukaan sekä Trump että Sater ovat käyneet vuosien ajan kauppaa juutalaisten pyörittämiin prostituutiorinkeihin [20] sekaantuneen Tevfik Arifin kanssa. Sater ja Arif johtivat Bayrock-nimistä kiinteistöyhtiötä, jonka kanssa Trump on tehnyt mehukkaita diilejä. Arif muutti entisestä Neuvostoliitosta juutalaisten suosimaan Brooklyniin 1990-luvulla ja on sekaantunut mafiatoimintaan monella eri mantereella.

Trump on viime vuosina yrittänyt vähätellä suhteitaan Arifiin ja Sateriin. Arifin tiedottajan mukaan Arif oli Bayrockin ainut omistaja vuosina, jolloin Bayrock ja Trump tekivät yhteistyötä, joten Yhdysvaltojen presidentin vähättelevät puheet vaikuttavat lähinnä hätävalheilta.

Sater puolestaan palkattiin Bayrockiin sen jälkeen, kun hän oli ansainnut kannuksensa mafiamaailmassa. Financial Times [21]kutsuu Sateria Arifin ”oikeaksi kädeksi”.

Israelilaismedian mukaan pedofiilirinkiä pyörittänyt Alexander Mashkevich on yksi "maailman suurimmista juutalaisista filantroopeista". [22]

Israelilaismedian mukaan pedofiilirinkiä pyörittänyt Alexander Mashkevich on yksi ”maailman suurimmista juutalaisista filantroopeista”.

Sionistien ja finanssieliitin pedofiilirinki

Bayrockilla on edelleen tiiviit siteet Kazakstaniin, jossa Arif syntyi. AI selvitti, että Bayrockin taustahahmot ovat edelleen aktiivisesti mukana muun muassa Kazakstanin ja Uzbekistanin mafiaverkostossa, joka tekee rahaa muun muassa luonnonvarojen yksityistämisen sekä ”rahanpesun, lahjonnan ja petosten” avulla.

Ehkäpä iljettivimpiä ovat kuitenkin tiedot Arifin roolista juutalaisen sionistijohtajan, Alexander Mashkevichin, pyörittämässä pedofiili- ja prostituutioringissä. Turkin poliisi alkoi epäillä Arifia rikollisjärjestön johtamisesta 2010, kun tämä ja kolme muuta Bayrockin miestä pidätettiin laittomien pedofiiliorgioiden vuoksi.

Turkin poliisin mukaan Arif myi jopa 13-vuotiaita valkoisia venäläis- ja ukrainalaistyttöjä seksiorjiksi sionistien ja finanssieliitin salaisiin juhliin. Saterin tavoin myös Arif on välttänyt vankilan äärimmäisen rajuista rikoksista huolimatta – voimme vain arvailla miksi.

AI muistuttaa, että Saterilta on pyydetty virallista selvitystä suhteistaan Donald Trumpiin. Mafioso antoi tällöin valallisen vakuutuksen siitä, että hän toimi Trumpin lasten saattajana näiden vieraillessa Moskovassa 2006. Silti Trump on väittänyt medialle, ettei hän edes kunnolla tunne Sateria.

AI kirjoittaa, että Saterin isä ”työskenteli johtajana Semjon Mogilevitšin rikollissyndikaatissa”, joka on sekaantunut muun muassa ydinmateriaalin ja aseiden laittomaan kauppaan sekä rahanpesuun.

Magneettimedia on kirjoittanut Mogilevitšista jo aiemmin muun muassa artikkelissa ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus, osa 3: Juutalainen mafia Amerikassa [23]”:

”Ensimmäisen kerran [Mogilevitšista] kirjoitettiin lehdissä vasta 1998 (kuuluisan Village Voice -artikkelin [24] toimitti Friedman), vaikka hänen uransa oli jatkunut jo useita vuosikymmeniä.

Hänen tärkeimpiä avustajiaan ovat Yhdysvalloissa olleet juutalaiset sarjamurhaajat, kuten Monya Elson ja Vyacheslav Ivankov. Elsonin ja hänen vaimonsa kerrotaan saaneen [25]seksuaalista nautintoa murhaamisesta.

Poliisin mukaan Elson vastasi Mogilevitšin rahanpesu- ja prostituutiobisneksistä Yhdysvalloissa. Valkoisten naisten kuljettaminen Euroopasta prostituoiduiksi Israeliin on juutalaiselle Mogilevitšille erityisen rakas ammatti.”

Juutalainen rosvopäällikkö omistaa käytännössä koko Unkarin aseteollisuuden. Lisäksi hän on käynyt laitonta kauppaa ydinteknologialla. Kansainvälinen tiedusteluyhteisö on jo kauan epäillyt, että hänellä voi olla hallussaan ainakin pieniä ydinaseita.

Friedmanin mukaan Mogilevitšin toimintaa on etenkin Euroopassa hyvin vaikea tutkia, sillä hän on tehnyt yhteistyösopimuksen sionistisen Saksan valtiollisen tiedustelupalvelu BND:n kanssa. Yhdysvalloissa FBI on valokuvannut Mogilevitšin edustajien tapaamista korkea-arvoisen republikaanipuolueen jäsenen kanssa.”

”Hän on käyttänyt Yhdysvaltojen keskuspankkia maailman suurimmassa rahanpesuoperaatiossa. Tohtori Johnsonin mukaan Israelin tiedustelupalvelu Mossad on suojellut Mogilevitšia hävittämällä poliisin hänestä keräämän rikolliskansion.”

Alex Shnaider. [26]

Alex Shnaider.

Juutalaismafioso Moskovan ja Washingtonin sydämessä

On historiallinen skandaali (vaikkakaan ei lainkaan yllättävää), että Mogilevitšin kätyrit pääsevät laatimaan suoraan maailman johtavan suurvallan ulko- ja sotilaspoliittisia suunnitelmia.

Vielä vaarallisemman yhtälöstä tekee se, että juutalainen Mogilevitš omistaa merkittävän määrän kansainvälisestä aseteollisuudesta peiteyhtiöidensä kautta. Sota on hänelle bisnes.

AI:n artikkelissa listataan myös monia muita ”venäläistaustaisia” juutalaisia mafiamiehiä, jotka ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Trumpin kanssa. Heitä ovat muun muassa Alex Shnaider ja Boris J. Birshtein, jotka ovat olleet Trumpin kannalta korvaamattomia linkkejä Kanadan kiinteistömarkkinoille.

AI lainaa FBI:n 1996 tiedusteluraporttia, jonka mukaan myös Birshteinillä on lujat yhteydet Mogilevitšiin. Raportin mukaan Birshtein esimerkiksi järjesti Israelin Tel Avivissa tärkeän mafiatapaamisen, jossa Mogilevitš esitteli strategian Ukrainan kansallisomaisuuden ryöväämiseksi. Kuinka stereotyyppistä.

Jopa Trumpin vaalikampanjan johtajana viime vuonna toiminut Paul Manafort voidaan AI:n mukaan linkittää Mogilevitšiin Dmytro Firtash –nimisen ”ukrainalaisen” oligarkin kautta.

Venäjän ja Yhdysvaltojen valtiojohdon salaiset siteet juutalaisen mafian kanssa ovat osuva muistutus siitä, ettei maailmanpolitiikka jakaudu ”itään ja länteen” vaan rikollisiin oligarkkeihin sekä oligarkkien riistämiin tavallisiin kansalaisiin.

Osa Trumpin hallitukseen liitetyistä mafiosoista on esimerkiksi Ukrainan konfliktissa asettunut voimakkaammin Porošenkon puolelle, osa taas Putinin puolelle. Jako ei ole geopoliittinen vaan perustuu puhtaasti siihen, kenen kanssa liittoutumalla mafiosot uskovat kulloinkin käärivänsä lyhyellä aikavälillä parhaat voitot.

Maailman vaarallisin rikollinen Mogilevitš saa elää vapaana ja jatkaa rikollista toimintaansa Moskovan sydämessä [27]. Hänen kätyrinsä kirjoittavat ulkopoliittisia strategioita Washingtonin sydämessä. Rikollisen rahan avulla globalistioligarkit manipuloivat niin idän kuin lännen hallituksia mielensä mukaan.

 

Lue myös:

Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus [28]
Sionistit hölmistyneitä – Trump hyökkäsi Fed-keskuspankkia ja Israelin siirtokuntalaajennusta vastaan [29]
Trump riidoissa juutalaispankkiirien kanssa – syinä maahanmuutto ja Fed-keskuspankin tilintarkastus [30]
Kuka on Jessikka Aron juutalainen miljardööriystävä Bill Browder? [31]
Helsingin Sanomat tekee jälleen ”Venäjä-kritiikkiä” juutalaisen ammattirikollisen ehdoilla [32]
Amerikkalaislehti: järjestäytyneiden juutalaisten valta Venäjällä kasvaa [33]