- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Venäjän painostus ja Suomen sisäiset viholliset

MTV [1]-uutisoinnin mukaan Venäjä on valmis katkaisemaan välinsä Euroopan unioniin, mikäli Unioni asettaa Venäjälle pakotteita, jotka ovat sille liian raskaita kantaa. Läntiselle ylikansalliselle uusliberalistiselle riistojärjestelmälle uskollinen valtamedia tiedottaa, että “Venäjän äänenpainot Eurooppaa kohtaan ovat kovaa vauhtia kovenemassa, siitä on muitakin esimerkkejä. Tämä viimeisin on kuitenkin voimakkain ja suorapuheisin versio, Kivimäki sanoo MTV Uutisissa.” Mitä muuta voitiin odottaa Venäjältä, jota Yhdysvallat ja EU ovat painostaneet sekä poliittisesti että sotilaallisesti. 

Taustaa

Jos Venäjä katkaisisi välinsä kokonaan Euroopan unioniin tai heikentäisi niitä, kääntyisi Venäjä entistä tiiviimmin taloudelliseen ja sotilaalliseen yhteistyöhön Itä-Aasian maiden kanssa ennen muuta Kiinan kanssa. Tämä tarkoittaisi entistä suurempaa panostusta Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) jäsenmaiden ja sen tarkkailijajäsenmaiden yhteistyöhön. 

Suomessa on ajauduttu tilanteeseen, jossa kansapetturipoliitikoiden ja median kautta on syvästi altistuttu on sionistisen transatlanttisen liittouman mediallisen, sotilaallisen, poliittisen ja kulttuurillisen valhepropagandan uhriksi. Mikäli aseellinen konflikti syttyisi, geopoliittiselta sotilasstrategialtaan tämä tarkoittaa sitä, että Suomi ajautuisi Venäjää ja Itä-Aasiaa vastaan ja niiden puskurivyöhykkeeksi sekä samalla lännen ja idän sotatantereeksi, jonka yli juostaisiin tullen ja mennen. 

Venäjän pakotteet lisääntyy 

EU asetti vuonna 2014 Venäjälle taloudellisia pakotteita, käyttäen tekosyynä Krimin  Venäjän yhteyteen palaamista. Tästä johtuen Venäjä myös sääti pakotteita EU:lle. 

Se, että Krim palasi Venäjän yhteyteen, oli oikeutettua, sillä Krim on ollut osa Venäjää satojen vuosien ajan [2]. Sitä paitsi Yhdysvallat ja sen läntiset liittolaiset [3] ovat suurimmassa vastuussa Ukrainan kriisistä. 

Venäjän asettamat vastapakotteet [4] ovat koskeneet elintarvikkeita eli lähinnä maito-, liha-, ja kalatuotteita. Nämä pakotteet ovat vaikuttaneet merkittävän negatiivisesti Suomen talouteen, sanoi jo vuonna 2018 tutkija Birgitta Berg-Andersson Suomen Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksesta. 

Merkillepantavaa on, että Yhdysvaltojen nykyinen sionistipresidentti Joe Biden vetosi [5] jo varapresidentin virassaan (2017) kansainväliseen yhteisöön Venäjä-pakotteiden puolesta: Vastustakaa Venäjän ”painostusta ja aggressiota”, jyrisi Biden. 

Bidenin ottaessaan vastaan presidentin viran tämän vuoden alussa, hän miltei  ensitöikseen valjasti [6] Valkoisen talon. CIA:n NSA:n ja rahaministeriön johtoasemat juutalaisilla. Yhdysvaltojen presidentin virkaan valittiin siis kiihkosionisti Joe Biden, joka sinetöi juutalaismafia täydellisen vallan toteutumisen Washingtonin politiikan, rahatalouden, median ja sotakoneiston hallinnassa. 

Koska tilanne on tällainen voidaan päätellä, että myös nykyiset Venäjään kohdistuvat pakotteet ovat juutalaiseliitin virittämiä ansoja sekä Venäjälle että Euroopalle. 

Virallinen Suomi ja EU yleensä antavat tukensa sionistirikolliselle Aleksei  Navalnyinille [7], jolla on yhteydet Venäjän juutalaisiin talousrikollisiin kuten esimerkiksi Mihail Hodorkovskiin, joka oli perustanut Avoin Venäjä -säätiön, jonka esikuvana oli juutalaisen George Sorosin [8] perustama Open Society Institute. Avoin Venäjä Säätiön [9] hallituksen [10] muodostavat tai muodostivat Arthur HartmanMihail Hodorkovski, Henry KissingerMihail Piotrovski ja Jacob Rothschild

Tästä voidaan päätellä, että lännen ja Venäjän juutalaistoimijat ja heidän lakeijansa ovat virittäneet ansan Yhdysvalloille ja Euroopalle, lännen ja Venäjän vastakkainasettelun jyrkentämiseksi. Siten Venäjän Navalnyin-tapausta hyödyntäen juutalaismafia lietsoo painostusta sekä kenties uusia pakotteita Venäjää vastaan. 

Yhdysvaltojen taloudellinen ja poliittinen johtajuus jäisi nopeasti varjoon, jos Venäjä ja Saksa muodostaisivat jonkinlaisen väljän talousliiton ja aloittaisivat yhteistyön. Esimerkiksi Nord Stream 2 on rakenteilla oleva kaasuputki, joka kulkee Itämeren pohjassa Venäjältä Saksaan. 

Puhumme tästä Venäjän ja lännen vastainasettelusta ja sen motiiveista artikkelin viimeisessä luvussa. 

USA ja Venäjä eivät sodi keskenään 

Ensinnäkin mainittakoon, että Suomessa on täysin unohdettu maan geopoliittinen asema  pitkänä rajana itäisen naapurin kyljessä. NATO toimii etupäässä paperijärjestönä, jolla kuitenkin on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta sillä ei ole sotilasjoukkoja. Niinpä sotavoimat muodostuisivat jäsenvaltioiden puolustusvoimista, joiden käyttöön luovutus olisi jäsenvaltioiden päätettävissä. Yksikään NATOn jäsenmaa, puhumattakaan Yhdysvalloista, eivät välitä vähääkään Suomen turvaamisesta, mikäli lännen ja Venäjän välille syntyisi konflikti tai, jos Suomen alueella oleva Yhdysvaltojen johtaman liittouman puskurivyöhyke Suomen maa- ja ilmatilassa muodostaisi uhan Venäjälle. Silloin Suomessa kuoltaisiin viimeiseen “Nato-sotilaaseen” saakka. Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin lausuntoa, katkaista välit EU:n, hyväksikäyttäen Suomen kansanpetturipoliitikot yrittävät nyt oikeuttaa Suomen NATO-jäsenyyden [11] virallistamisen. 

[12]
E-3A tankkaa. Kuva: Andrea Hohenforst.

Suomessa on ilmeisesti vieläkin enemmistön kannatus valtamedian ja Brysselin villakoirien valheille. Tämä herättää todellakin kummeksumista, vaikka Eurooppa, Suomi mukaan luettuna, on Yhdysvaltojen protektoraatti eli puskurialue Venäjää vastaan. Suomen vallanpitäjien typerä ulkopolitiikka Venäjän suhteen palvelee vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikkana, jonka yhtenä tarkoituksena on vahvistaa Yhdysvaltojen sillanpääasemaa Euroopassa. 

Yhdysvallat ja Venäjä, joihin vaikuttaa (erikoisesti Yhdysvaltoihin) samaa hengenheimolaisuutta oleva ”juutalainen” eliitti, eivät tule suurvaltoina nykyisellään sotimaan keskenään, vaikka NATO-joukkojen, jota Yhdysvallat johtaa, on keskittynyt myös pohjoismaihin, ja ihan Venäjän läheisyyteen. 

Itse asiassa Yhdysvallat eivät tule sotimaan suoraan Venäjän kanssa, sillä nämä maailman voimakkaimmat ydinasevaltiot eivät ryhdy välittömään sotaan toisiaan vastaan. Yhdysvallat ja tietyt sen liittolaiset ovat pitäneet Euroopassa sotaharjoituksia ja Suomi on isäntämaasopimuksensa kautta joutumassa NATOn sotakaluston linnoitusvyöhykkeeksi. 

Yhdysvallat uhraavat siten muita maita intressiensä alttarille. (Olisi järkevämpää käydä nämä sodat Yhdysvaltojen mantereella). 

Koska kumpaakin suurvaltaa sekä Venäjää että Yhdysvaltoja hallitsee ”juutalainen” eliitti1-8, on mahdollista, että mainittu eliitti on juonitellut sopimukset, jossa taistelevina osapuolina olisivat vastakkain Venäjä, ja tietyt NATO-maat sekä uhrina tietysti pieni, mutta globaalille eliitille erittäin hyödyllinen Suomi. 

Siten hyötyjinä, kuten yllä jo sanottiin, olisivat ”juutalainen eliitti”, joka vaikuttaa aseteollisuuteen [13] sekä kansainväliseen rahoitusmaailmaan6,7,8. 

Kovat puheet Washingtonin ja Moskovan poliittisen keskustelun välillä ovat vain polttoainetta Washingtonin poliittisessa keskustelussa. Mitä järkeä juutalaismafialla olisi aloittaa täysmittainen konflikti Yhdysvaltojen ja Venäjän välille ja siten tuhota omat instrumenttinsa globaalin hegemonian pitämiseksi sekä syventämiseksi. 

Kuitenkin Venäjän vastaiset pakotteet saattavat johtaa Yhdysvaltojen ja Venäjän väliseen taloudelliseen vastakkainasetteluun, jopa niin, että sitä voitaisiin kutsua uudeksi kylmäksi sodaksi. 

Miksi Suomen poliittinen johtajisto on isänmaansa vihollinen ja mistä johtuu Venäjän painostus? 

Suomalaiset kansakuntana ovat historian saatossa kohdanneet hirvittäviä koettelemuksia. Milloin meitä ovat pakottaneet ruotsalaiset vallanpitäjät taloudellisiin ja valtageopoliittisiin sotiinsa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa ja milloin meitä ovat vuorostaan alistaneet idän valtiaat sekä suuret nälkävuodet Suomessa ja Länsi Euroopassa.  

Aikamme kansakuntaa tuhoava vitsaus ei kuitenkaan ole ulkonainen, vaan sisäinen. Suomen uhkana ovat sisäiset viholliset, jotka muodostuvat maan poliittisesta johdosta, sen kärki paikkojen toimijoista. Nämä kansanpetturi poliitikot, kuten heikko naishallitus ovat uusliberalistiselle talousideologialle uskollisesti poistaneet hallituksen asettamia rajoituksia, madaltanet hyvinvointivaltioon kuuluvaa valtion roolia, valtion säätelyn purkamista ja yleensä edistäneet ehdotonta alistumista kasvottomien rahoitusmarkkinoiden sekä kansainvälisten suursijoittajien hyödyksi. 

Lopuksi voidaan esittää kaksi kysymystä: (1) Miksi Suomen poliittisista vallanpitäjistä on muovautunut isänmaansa ja sen kansalaisten vihollisia, vaikka se on täysin järjetöntä ja mielipuolista toimintaa, joka tuhoaa kansakunnan. (2) Miksi länsivallat painostavat Venäjää, vaikka Venäjä ortodoksiseen traditioon perustuvana yhteiskuntana noudattaa terveitä perinteitä, kuten perinteistä sukupuoliroolia, perinteistä avioliitto- ja perhemallia sekä tervettä yhteiskuntamoraalia, ja vaikka Yhdysvaltoja ja Venäjää ohjailee yhtäläinen juutalaisen eliitin vaikutus, niin miksi luodaan vastakkainasettelu lännen ja Venäjän välille? 

Vastaus kysymykseen (1). Suurin osa nykyisistä poliittisista päättäjistä edustavat sukupolvea, joka on saanut materialistisen kasvatuksen. Tämä edustaa yhteiskuntaa, joka on viljellyt kasvatuksessa, koulutuksessa ja tieteissä hyvin vahvana materialistista näkemystä, missä ei oikeastaan tunnusteta eroa elävän ja mekaanisen todellisuuden välillä; tapahtumat voidaan siten nähdä kausaalisessa muodossa siten, että havaittu tapahtuma synnyttää toisen havaitun tapahtuman. Tähän prosessiin viittaa muiden muassa se, että  eläviä ilmiöitä on alettu nimittää koneellisten mekanismien analogioilla. Myös kulttuuri ja moraalinen arvomaailma on täysin vääristynyt. Se mikä ennen oli kaiken terveenjärjen mukaan korkea-arvoista, kuten hyvin toimiva perheyhteisö, avioliittona miehen ja naisen välillä, selvät sukupuoliroolit sekä oikeustieteiden mukaisesti keskusvallalla varustettu hyvinvointivaltion ylläpitäminen, mikä varmisti ennen muuta valtiolle ja sen kansalaisille toimeentulon, elintason ja oikeudellisen turvallisuuden, ovat nyt menettäneet täysin arvonsa ja näiden tilalle on asetettu saastainen arvoliberalismi kaikilla sukupuolineutraaliuden mausteilla ja kasvottomien ylikansallisten rahoitus- ja sijoitusmekanismien sokea palvonta, unohtamatta monikulttuurisuuden “ihanuutta.” 

Keskeisin syy on tietysti uskonnon mädänneisyys (luterilaisuus ja katolilaisuus) ja siten täydellinen ymmärtämättömyys henkisistä lainalaisuuksista ja Jumalasta lähtevän kaiken olevaisen alkuperästä toden ja hyvän liittona, mitkä eivät ole abstraktioita, vaan todellisia substansseja ja olevaisen olioita. 

Toisekseen syynä ovat yllä esitetyt vääristyneeseen kulttuuriin ja kasvatukseen viittaavat tekijät. 

EU-jäsenmaiden johtavat poliitikot, kuten suomalaiset vastaavat poliitikot, toimivat täysin rinnoin globaalien rahoituslaitosten ja kasvottomien monikansallisten pääomien edunvalvojina kotimaissaan, isänmaansa sekä sen kansalaisten turmioksi. Luonnollisesti he saavat negatiivisen globalisaation tavoitteiden edistämisestä tiettyjä henkilökohtaisia etuuksia, jotka saattavat olla joko taloudellisia lahjuksia tai korkeita virkasuhteita. 

Kolmanneksi .. 

Ehkä välittömin syy siihen, että poliittiset vallanpitäjät ovat isänmaansa suurimpia vihollisia, löytyy juutalaiseliitin nousemisesta läntisen maailman “henkiseen” johtoon. Suomen poliittinen johtajisto, virkakoneisto ja niitä pönkittävä osittain verorahoin toimiva joukkotiedonvälitys sekä viihdemaailma, toimivat kuin yhteistuumin taloudellisen, yhteiskunnallisen ja henkisen itsenäisyyden tuhoamiseksi; tässä tuhoamisen prosessissa paljastuu myös suomalaisiin vuosikymmeniä vaikuttanut, jo mainittu, juutalaisen eliitin [14] kontrolloiman valtavirtaisen joukkoviestinnän, viihdeteollisuuden ja poliittisen hegemonian murskaava vaikutus; ihmismielen jaloimmat tunteet, kuten isänmaallisuus, uskonto sekä avioliitto, ovat täysin tuhottuja. Keneltä nämä nykyiset johtavat poliittiset toimijat saavat määräyksensä? Tämä on aivan varmaa; he saavat negatiivista globalisaatiota edistävät käskynsä vapaamuurareilta ja bilderbergiläisiltä, mitkä saavat käskynsä juutalaisilta järjestöiltä kuten esimerkiksi juutalaisten vapaamuurarijärjestöltä (B’nai B’rith).9,10 Myös juutalainen Israel-lobby [15] toimii hyvin tehokkaasti Yhdysvalloissa sekä myös Euroopan unionissa. 


[16]

Vastaus kysymykseen (2). Sionististen länsivaltojen Venäjää kohtaan kohdistuvan painostuksen yhtenä osatekijänä, ts. sivutuotteena, on juuri mainitut Venäjän terveet perinteiset arvot, joiden juutalaiseliitti haluaa murskautuvan samalle mädäntyneisyyden tasolle kuin ne ovat länsimaissa, kuten Suomessa nykyisin. Juuri tällaisen degeneraation välityksellä juutalaiseliitti hallitsee yhteiskuntia. (Tämä ei ole päätekijä) 

Todellakin Yhdysvaltoja ja Venäjää ohjailee samaa hengenheimolaisuutta oleva juutalaiseliitti tai –mafia. Tämän tarkoituksena ei ole synnyttää sotaa Yhdysvaltojen ja Venäjän välille (kaksi sionistista ydinasevaltiota ei sodi keskenään). Tämän tarkoituksena on synnyttää käsittämätöntä eripuraa EU-maiden ja Venäjän välille. Tämä toimii siten, että länsivallat mustamaalaavat aivan syyttä Venäjää ja puolestaan Venäjällä juutalaistoimijat lietsovat vastakkainasettelua länttä vastaan, sekä toisaalta Putinia kohtaan (esim. Michail HodorkovskiAleksei Navalnyi jne.). Saman aikaisesti Yhdysvallat liittolaisineen, jossa tietyt NATO-maat yllä pitävät jatkuvia sotaharjoituksia Venäjän rajojen tuntumassa. Tähän Suomi on vedetty mukaan typerien ja lurjusmaisten poliittisten päättäjien ansiosta ja isäntämaasopimuksen oikeutuksella, jolloin Suomesta on muodostunut Yhdysvaltojen ja tiettyjen NATO-maiden puskurivyöhyke Venäjää vastaan. 

Keskeisin syy Yhdysvaltojen johtaman ja enimmäkseen tietyistä NATO-maista koostuvan sotilaallisen liittouman linnoittautumiseen poliittiseen Eurooppaan ja aina Venäjän rajojen tuntumaan on siinä, että liittoutumisella on vakaana tavoitteena kontrolloida Itä-Eurooppaa hallitakseen Euraasian sydänmaata ympäröivää maailmansaarta. Puolestaan se, joka ohjailee tuota vyöhykettä, kontrolloi koko maailmaa. Lisäksi Euraasiassa Yhdysvaltojen pyrkimyksenä on lähihistoriassa ollut Venäjän vaikutuspiirin katkaiseminen Ukrainan suhteen. 

Tämä yllä esitetty kytkeytyy Suur-Israelin geopoliittisiin hegemoniatavoitteisiin [17] Lähi-idässä. Tämä tarkoittaisi sitä, että juutalaismafialla on tavoitteena synnyttää Suur-Israelin kautta imperiuminsa poliittiseen Lähi-itään. Tämä kylläkin onnistuu, sillä EU ja Yhdysvallat ovat taloudellisesti, poliittisesti ja mediallisesti tämän mafian hallinnassa. 

Euraasian sydänmaan ympäröiminen Yhdysvaltojen liittoumalla tukee myös sinistien Suur-Israelin pyrkimyksiä. 

Samalla kuvioihin ilmestyy Itä-Aasiaan liittyvä aspekti.  

Nimittäin toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat on ollut taloudellisesti ja sotilaallisesti tietyn kaltainen maailman imperiumi, jonka johtama taloudellinen kehitys on yhdistänyt Euroopan, Japanin sekä myös Aasian pienemmät valtiot osaksi läntistä talousjärjestelmää. Kuitenkin Donald Trumpin valtakaudella, ja jo aikaisemminkin, Yhdysvaltojen imperiumin vallansiirtymä on alkanut luisua Itä-Aasiaan ennen muuta Kiinalle, ja myös Venäjän harjoittaman moninapaisen politiikan sekä talouden piiriin, jota kehitystä voidaan lyhyesti kuvata Shanghain yhteistyöjärjestön SCO:n vahvistumisena lännen kilpailijana. Tämä tietysti huolettaa juutalaismafiaa, ja siihen liittyvää Israelin johtajistoa, mitkä vaikuttavat voimakkaasti Yhdysvaltojen ja EU:n talouteen. Tämä huolettaa mainittua mafiaa siksi, että sillä ei ole niin suurta vaikutusta ja valtaa Itä-Aasiassa kuin länsivaltojen keskuudessa. Yhdysvallat ovat totaalisesti  juutalaismafian hallinnassa.   

Nämä yllä esitetyt asiantilat ovat syitä siihen, miksi länsivallat painostavat Venäjää poliittisesti, taloudellisesti ja jopa sotilaallisesti. Syynä on siis juutalaismafian valtava vaikutus tiettyihin EU-maihin ja ennen muuta Yhdysvaltoihin. Tämä Yhdysvaltojen imperialistinen geopolitiikka Euroopassa on tarkoituksellisessa linjassa Suur-Israelin valtapyrkimyksiin Lähi-idässä. Venäjällä venäläinen valtiollinen entiteetti ei halua konfliktia lännen kanssa, mutta Venäjän valtioon parasiitin tavoin vaikuttava sionismi haluaa Venäjän tulehduttavan suhteensa Euroopan unioniin. 

Vastauksen kaksi kiteytys: [Israel-lobbyn vaikutuksessa olevat Yhdysvallat ja EU muovaavat maailmanvaltapolitiikkaa siten, että se synnyttää pakotteita ja puskurivyöhykkeen Venäjää (Euraasian sydänmaa) vastaan. Tähän vaikuttaa ja yhdistyy Suur-Israelin hanke, johon sionistit pyrkivät. Suomi jää tässä NATO-maiden puskurivyöhykkeen alle Venäjää vastaan. Tästä  (Suomen osalta) ovat vastuussa Suomen istuva presidentti, joka puolustusvoimien ylipäällikkö  sekä muut ulkopolitiikasta vastaavat toimijat.] 

Markku Juutinen 

Lähteet 

MTV-analyysi: Mikä on Lavrovin EU-uhkauksen ydin ja kuinka uskottava se on? – ”Venäjä on suurvalta, joka ei tarvitse heikkoja valtioita” – MTVuutiset.fi [1] 

Venäjä-pakotteet kalliita Suomelle – Sveriges Radio Finska | Sveriges Radio [4] 

Biden vetoaa kansainväliseen yhteisöön Venäjä-pakotteiden puolesta: Vastustakaa Venäjän ”painostusta ja aggressiota” | Talouselämä (talouselama.fi) [5] 

All the Jews Joe Biden has tapped for top roles in his administration – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) [6] 

More Links Uncovered Between George Soros and – 知乎 (zhihu.com) [7] 

Niinistön Nato-lausunto nousi pinnalle Venäjän uhkailun jälkeen: ”Jos kävisi niin, että syystä tai toisesta Venäjän ja EU:n välit kriisiytyisivät…” – MTVuutiset.fi [11] 

Judaism: The Religion of World Domination | Banned French Documentary — Know More News [17] 

Islam Radio: The Jews behind Internet – Radio Islam (islam-radio.net) [14] 

Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union [15] 

_ _ _ _ _ _  

  1. Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä. 
  1. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja. [18] 
  1. Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf [19]; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/ [20] 
  1. The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/ [21]The World’s Billionaires [22]http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/ [23] 
  1. Gaaze, Konstantin (2014). ”Poker dlja odnogo”. Newtimes.ru (Novoje Vremja), 1.9.2014: http://www.newtimes.ru/articles/detail/86540 [24] 
  1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. 
  1. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan [25] 
  1. Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan [26] 
  1. Niclov, Nicola M. (1990). The World Conspiracy, USA.  
  1. Hokins, Richard Kelly (1985). War Cycles, Peace Cycles, USA. 

(The New York Times [27] (27.9.2008). Wall Street, R.I.P.: The End of an Era, Even at Goldman. [28]