”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Vaxxed-dokumentin traileri nyt suomeksi!

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kansainvälistä kohua aiheuttaneen rokotekriittisen Vaxxed-dokumentin traileri on käännetty nyt suomeksi. Tekstitykset saa hammasratassymbolista.

Dokumentti kertoo rokotteiden ja autismin yhteydestä. Yhdysvaltojen tartuntatautikeskus CDC:n tutkijaryhmä oli huomannut tilastollisesti merkitsevän yhteyden autismin ja MMR-rokotteen välillä. Tutkimustulokset kuitenkin salattiin.

Vaxxed oli määrä esittää tähtinäyttelijä Robert de Niron elokuvajuhlissa, mutta ankaran painostuksen vuoksi esitys peruttiin.

De Niro –kohun vuoksi Vaxxed on ollut myös valtamedian otsikoissa. Kirjoitimme aiheesta uutisessa ”Rokotedokumentin esitys kiellettiin – kuka painosti Robert de Niroa?

 

Lue myös: Video: Rokotteet voivat aiheuttaa autismia

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. Chemtrailia potkuriturbiinikoneella no niin nyt on aika turha tulla sanomaan ettei sieltä lentokoneen perästä tule mitään ylimääräistä kun potkuriturbiini koneen perästä jäi kaksi sankkaa vanaa.

    (6)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*