- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Vastarintaliike jatkaa – tuomio ei lainvoimainen

Pirkanmaan käräjäoikeus julisti tällä viikolla Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkautetuksi, perustellen päätöstään siihen, että Vastarintaliike olisi harjoittanut ”laitonta ja räikeästi hyvän tavan vastaista” toimintaa.

 

Johdanto

Täten käräjäoikeus on taipunut Suomen poliittisen poliisin painostukseen, jonka mukaan laillinen ja totuudenmukainen tiedotus- sekä järjestötoiminta onkin ”laitonta” silloin, kun se alkaa kohdistaa kritiikkiä aikamme vallanpitäjiin ja heidän suomalaisvihamieliseen arvomaailmaansa.

Kansallissosialismi ja eritoten sen plutokratia vastaisuus olisi oikein sovellettuna pelastus nykyisessä pakolaiskriisin ja kansainvälisten pankkiirien raatelemassa Suomessa sen yhteiskunnallisen eheyden ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi. PVL:stä ja muista vastaavista järjestöistä tuli laajeta jättiläismäisiä kansanliikkeitä Suomen pelastamiseksi. Tämä syystäkin pelottaa poliittista mafiaa, jotka toiminnallaan täyttävät valtion- ja maanpetoksen tunnusmerkit.1

Lakkauttamisen taustalla voi olla poliittinen salajuoni

Onko taustalla tietyn kansainvälisen eliitin kontrollissa olevan Suomen poliittisen mafian kautta tapahtuva hajota ja hallitse ohjelma? Tämän mukaan PVL:n lakkauttamisella välillisesti osoitettaisiin nationalisteille liittymistä epäaitoihin ”kansallismielisiin” järjestöihin, jotka nauttivat poliittisen mafian suojelusta. Kaikkien aidosti natinalistien tulisi nyt olla varuillaan, etteivät ajautuisi mahdollisesti värvätyksi esimerkiksi Puolustusministeriön alaisiin kodinturvajoukkoihin –yleisen turvallisuuden sitä vaatiessa.

Markku Juutinen

 

Vastarintaliikkeen artikkeli

Magneettimedia julkaisee jäljempänä kokonaisuudessaan Vastarintaliikkeen julkaiseman artikkelin: Vastarintaliike jatkaa – tuomio ei lainvoimainen [1].

Julkaistu: 1.12.2017

Kuten lukijamme tietävät, Pirkanmaan käräjäoikeus [2] päätti eilen, että Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalainen osasto on lakkautettava. Tuomio ei kuitenkaan ole lainvoimainen, minkä vuoksi toimintamme jatkuu normaalisti. Riimulippu tulee olemaan tuttu näky Suomen kaduilla!

vastarintal [3]

Julkisuudessa käytiin pian kovaa keskustelua siitä, liittyikö tuomioon väliaikainen toimintakielto siihen asti, että tuomiosta tulee lainvoimainen. Yhdistyslain asiantuntija Lauri Tarasti kuitenkin painotti [4], että väliaikainen toimintakielto olisi täytynyt antaa erikseen, mutta sitä ei annettu. Tulemme luonnollisesti valittamaan tuomiosta, ja juuri nyt mikään ei estä meitä tekemästä aktivismia.

Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös on saanut erittäin ankaraa kritiikkiä myös Vastarintaliikkeeseen kuulumattomilta kansallismielisiltä. Kuinka on mahdollista, että valkoisten raiskaamisella uhkaileva maahantunkeutujajengi [5] Satudarah ei ylitä kieltokynnystä? Miksi Keskustan kaltaiset valtapuolueet saavat harjoittaa järjestäytynyttä vaaliraharikollisuutta [6]? Miksi laittomat siirtolaiset saavat täyden ylläpidon veronmaksajilta [7]? Miksi vain äärivasemmistolaisilla ryhmillä on poliisin mukaan oikeus vaatia vallankumousta? Miksi poliisi ja tuomioistuin ovat antaneet näille etuoikeutetun aseman suhteessa kansallismielisiin? Miksi esivalta vihaa kansaa?

Käräjäoikeuden päätös noudattaa muun muassa Magneettimedian oikeudenkäynneistä tuttua linjaa [8]: Syyttäjä ja tuomari eivät edes väittäneet, että Kansallisen Vastarinnan julkaisuissa olisi kiihotettu tiettyä kansanryhmää vastaan saatikka valehdeltu näistä. Tästä huolimatta tietyt maahanmuuttajarikollisuutta, kulttuurimarxismia, äärijuutalaisuutta ja jopa ”rasisminvastustajien” huumeidenkäyttöä koskevat totuudet ovat esivallan mukaan ”vihatotuuksia”, joiden esiintuonti on ”hyvin tapojen vastaista” eli kiellettyä.

Toisin sanoen Pirkanmaan käräjäoikeus päätti, että laillinen ja totuudenmukainen tiedotus- sekä järjestötoiminta muuttuu ”laittomaksi” siinä vaiheessa, kun se alkaa uhata liiaksi nykyisiä vallanpitäjiä ja näiden suomalaisvastaista arvomaailmaa. Eliitille ei riitä se, että he omistavat valtamedian – he tahtovat kontrolloida myös sitä, millaisista asioista itsenäiset vaihtoehtomediat kirjoittavat, jotta kansa ei pääsisi ”kielletyn tiedon” äärelle.

Voit ladata käräjäoikeuden tuomiotiedoston kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ [9]. Kansallinen Vastarinta tulee kirjoittamaan piakkoin aiheesta lisää. Kannustamme lukijoitamme levittämään tietoa tuomiosta mahdollisimman laajalle osoittaakseen kaikille, kuinka syvälle oikeusjärjestelmään korruptio jo yltää.

Kadulle.com-kauppamme on ainakin toistaiseksi kiinni lakiteknisistä syistä. Vastarintaliikkeen toimintaan voi hakea mukaan normaalisti paikallisryhmien kautta TÄÄLTÄ [10]. Kannustamme jokaista kansallismielistä saapumaan itsenäisyyspäivänä Helsinkiin protestoimaan Suomen hallituksen, poliisin ja ”oikeusjärjestelmän” kulttuurimarxistista rappiota vastaan!

Käräjäoikeuden päätös oli vasta alkua – vallanpitäjät tahtovat alistaa Suomen kansan ja kieltää kaiken kansallismielisen poliittisen toiminnan. Itsenäisyyspäivänä on aika taistella vastaan ja marssia Kohti vapautta [11].

 

Vastarintaliike