"Emme ole kuten amerikkalaiset – emme tule koskaan jättämään ystäviämme."

Qassem Suleimani

Vastamedian voi tilata pelkkien postikulujen hinnalla!

7 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 4,43)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Magneettimedian ajankohtaisimpia artikkeleita sisältävän Vastamedia-paperilehden voi tilata pelkkien postikulujen hinnalla Kadulle.com-kaupasta.

Pohjoinen Perinne ry julkaisi maaliskuussa 12-sivuisen Vastamedia-nimisen julkaisun, jota vapaaehtoiset ovat jo jakaneet useissa kaupungeissa. Hanki lehti TÄÄLTÄ.

Ilmainen Vastamedia lisätään myös kaikkien muiden Kadulle.com-tilausten kylkiäiseksi. Voit tilata kerralla myös suuremman satsin lehtiä ja jakaa niitä kotipaikkakunnallasi!

Kadulle.com myy edelleen myös viime keväänä julkaistua 88-sivuista paperista Magneettimediaa.

Vastamedia sisältää kolme Magneettimediassa aiemmin julkaistua artikkelia, jotka käsittelevät Euroopan siirtolaiskriisiä, valtamedian korruptiota ja kansallisomaisuuden ryöstöä.

Kätevästi tiiviissä koossa kulkeva Vastamedia on napakka tietopaketti aiheista, jotka itsenäiset suomalaismediat ovat nostaneet viime kuukausina esille ja jotka valtamedia on pyrkinyt epätoivoisesti sensuroimaan.

Vastamedian artikkelit ovat:

Vastamedia ei tyydy ottamaan kantaa suomalaista yhteiskuntaa vaivaaviin oireisiin, vaan julkaisu paneutuu poliittisten tautien perimmäisiin syihin. Artikkeleissa selvitetään, miksi Eurooppaan kohdistuva siirtolaispaine on lisääntynyt viime aikoina ja millaiset maailmanpoliittiset tekijät vaikuttavat esimerkiksi Syyrian ja Irakin ongelmien taustalla.

Lisäksi Vastamedia ottaa terävästi kantaa esimerkiksi suomalaisten metsien yhtiöittämistä ja sähköverkkojen myymistä vastaan. Kaiken kritiikin keskiössä on suomalainen valtamedia, joka on taantunut vallan vahtikoirasta hallituksen ja suurten pankkien propagandatorveksi.

 

Lue myös: Vastamedia-julkaisu haastaa eliitin valheet

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*