- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Vasemmisto hakkasi vammaisen ja poliiseja – valtamedian mukaan vain maahanmuuttokriittiset ”meuhkaavat”

Suomen valtamedia on tunnustanut kovalla innolla väriä tänä viikonloppuna. Väkivaltaiset hyökkäykset maahanmuuttokriittisiä ja virkavaltaa kohtaan on kuitattu joko pikkuotsikoilla tai mediahiljaisuudella.

Sen sijaan rauhalliset protestit Sipilän hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa [1] vastaan ovat saaneet hyytävän vastaanoton toimittajilta. Esimerkiksi Kalevan ja Aamulehden mukaan Rajat kiinni! –protestit olivat ”meuhkaamista [2]”.

Lehtien mukaan kukaan, kuka ei kannata vapaiden rajojen politiikkaa, ei ymmärrä mitään historiasta. Vaikka mielenosoittajat eivät kirjaimellisesti ”meuhkanneet”, käyttäytyivät he valtamedian mukaan huonosti, koska he kannattavat vääränlaista – lue: isänmaallista – politiikkaa.

kkkpunikit

”Rasismia” ja rajavalvontaa vastustaneet mielenosoittajat sen sijaan hyökkäsivät aivovammaista miestä vastaan Tampereella [3] ja poliisia vastaan Helsingissä. Tampereella ketään ei otettu kiinni eikä poliisi suostunut ottamaan uhrin rikosilmoitusta vastaan, vaikka isku videoitiin.

Juutalaisen Erkon suvun [4] omistama Helsingin Sanomat ei uutisoinut pahoinpitelystä lainkaan, sillä pahoinpitelijät olivat ”oikealla asialla” kannattaessaan rajavalvonnan lakkauttamista.

Helsingissä naamioituneet rasisminvastustajat iskivät poliisia ja poliisiajoneuvoja vastaan. Iltalehti uutisoi [5] rikoksesta etusivuilla, mutta Helsingin Sanomat sivuutti tapauksen lähes kokonaan.

Poliisin ja valtamedian käytös etenkin Tampereella on herättänyt raivoa kansalaisissa, ja monet tahtovat nyt oma-aloitteisesti selvittää, keitä pahoinpitelyyn osallistuneet äärivasemmistolaiset olivat. Verkossa kiertää kuva ainakin yhdestä hyökkäykseen osallistuneesta vasemmistolaisesta:

Videolta näkee, että tämä kulttuurimarxisti osallistui aivovammaisen miehen joukkopahoinpitelyyn ja jatkoi tämän potkimista, kun tämä makasi jo maassa. [6]

Videolta näkee, että tämä kulttuurimarxisti osallistui aivovammaisen miehen joukkopahoinpitelyyn.

Kuva on herättänyt keskustelua huumeongelmasta, joka on vaivannut kulttuurimarxilaista liikettä jo juutalaisen Magnus Hirschfeldin ajoista (1 [7], 2 [8]) saakka.

Viime vuosina mielenosoituksissa ja äärivasemmistoon liittyneissä oikeudenkäynneissä otetut valokuvat kertovat karua kieltään ”rasismia” kiihkeimmin vastustavien ihmisten elämäntavoista:

jkl_oikeudenkaynti2_1 [9] kommari1 [10] kommari2 [11]

Rajat kiinni mielenilmauksessa naamioituneet rasismin vastustajat (vastamielenosoittajat) varastivat heitä rauhassa kuvanneen, vakavasti vammautuneen Marko Parkkolan puhelimen. Markon pyytäessä/yrittäessä saada puhelintaan takaisin tämä naamioitunut suvaitsevaisto hyökkäsi Parkkolan päälle kymmenen miehen voimin ja pahoinpitelivät häntä.Mutta eihän sillä ole väliä koska heillä ei ollut valkoista kummituspukua (KKK) vaan itämaiset huivit kasvojen peittenä.

Posted by Juha Maenpaa [12] on 2. lokakuuta 2015

 

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa [13]