- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Välttäkää sytostaatteja ja säteilyhoitoa

Jo vuosia lääkäripiireissä asioista hyvin perillä olevat ovat tienneet sytostaatti- ja säteilyhoitojen olevan haitallisia ja pohjimmiltaan hyödyttömiä kasvaimien hoitamisessa. Tämä tieto on kuitenkin valtamediassa tehokkaasti peitelty ja siten nämä kaksi hoitomuotoa ovat edelleen maallikoiden mielestä parasta saatavilla olevaa hoitoa syöpäkasvaimiin. Kuin sopulit ikään kansa jonottaa pääsyä näihin hoitoihin ja lähes kaikki hoidetut potilaat jatkavat kuolemista syöpään.

Kysymykseen, miten pohjimmiltaan hyödytöntä hoitomuotoa voidaan edelleen jatkaa, vastaus on yllättävän selvä: Kyse on aina rahasta. Sytostaatit tuovat lääketeollisuudelle yli miljardi dollaria vuodessa. Syöpälääkärit tienaavat tuhat taalaa jokaisesta annetusta injektiosta. Pelkästään Yhdysvalloissa on yli 40 Kansallisen Syöpäinstituutin keskusta, joissa jokaisessa on tuhansia työntekijöitä. Syövän parantaminen tuhoaisi kukoistavan teollisuuden, eikä sitä saa tapahtua. Tutkimusohjelmat, jotka väitetysti etsivät parannusta syöpään, ohjaavat tutkimukset harmittomille sivuraiteille, joista ei voi löytyä parannusta syöpään. Alle 1 % tutkimusvaroista käytetään tutkimuksiin, joilla yritetään löytää ratkaisu estää syövän leviäminen, joka johtaa yli 90 % syöpäpotilaista tappavaan kakeksiaan, eli kuihtumiseen ja yleisinfektioihin.

Jotta kansa ei pääsisi näkemään sytostaattihoitojen epäsuotuisia tuloksia, televisio-, radio- ja sanomalehtiuutisointiin sotketaan vihamielisiä puoskarointisyytöksiä ja tappouhkauksia todellisia syöpäparannuksia tehneitä kohtaan. 1900-luvun alusta tunnetaan ainakin tusina parannuskeinoa, jotka on jätetty kylmästi huomiotta tai jopa salattu. Useita varmistettuja syövän parantajia on paneteltu ja mustamaalattu niin pahasti, että he ovat tehneet itsemurhan tai kuolleet syrjäytyneinä alkoholisteina. Lupaava lääkäri tri Milbrook Johnson myrkytettiin juuri edeltävänä iltana 1940-luvulla, ennen kuin hänen oli tarkoitus puhua kansallisessa radiossa tri Royal Rifen sähköisestä koneesta, jolla voitiin parantaa syöpä ja tulehduksia.

Sekä solunsalpaajilla että säteilyhoidoilla on ihmiskeholle niin myrkyllinen vaikutus, että ne pitää lopettaa ennen kuin ne tappavat potilaan. Sytostaattien alkuvaiheessa huomattiin epäluuloisten potilaiden, jotka kieltäytyivät solunsalpaajista, elävän yleensä pidempään kuin normaalikuurin läpikäyneet potilaat. 1940-luvulla tehdystä tutkimuksesta kävi ilmi, että elinajanodote oli 4 kertaa pidempi niillä, jotka eivät käyneet läpi kemoterapiaa.

Säteilyhoito, joka suuntautuu syöpää sisältävään luuhun, voisi tuntua harmittomalta, mutta sillä on todellisuudessa vaikutuksia koko kehoon. Verenkierto läpi säteilytetyn alueen siirtää säteilytetyn veren muualle kehoon, jossa se voi vaurioittaa luuytimen punasolujen, makrofagien ja hiutaleiden tuotantoa. Immuniteetti heikkenee ja usein ruokahalu katoaa ja pahoinvointi lisääntyy. Säteilyhoito vatsan alueelle voi johtaa pysyviin vaurioihin ohut- ja paksusuolessa, maksassa, haimassa ja arterioskleroosiin verisuonissa kaikkialla säteilytetyllä alueella.

Eräs 26-vuotias nainen kävi röntgenkuvauksessa syöpäepäilyn vuoksi. Kuvissa näkyvät läpikuultavat samankokoiset kudokset aivokuoressa ja selkäytimessä tulkittiin väärin aiemman melanooman etäpesäkkeiksi. Tehokas säteilyhoito pään ja niskan alueelle johti ruokahaluttomuuteen ja pahoinvointiin sekä yleiseen kuihtumiseen ja potilas kuoli 8 päivää myöhemmin. Ruumiinavauksessa havaittiin, ettei mitään syöpäkasvaimia koskaan ollutkaan, vaan muuten terve 26-vuotias nainen oli saanut perheen koirien heisimadoilta ekinokokkoosin muodostamia hydatidikystoja.

Mitä seuraa solunsalpaajien käytöstä? Australialainen apulaisprofessori Graeme Morgan johti tutkimusta, jossa seurattiin ”solumyrkyllisen sytostaattihoidon vaikutusta aikuisten selviämiseen 5 vuotta pahanlaatuisista kasvaimista.” Tutkimus osoitti sytostaattihoitojen parantavan aikuisten syöpäpotilaiden selviämistä 5 vuoteen asti vain 3 prosentilla. Vuonna 1987 tri Dana Levi Kalifornian yliopistosta kirjoitti: ”Useimmat syöpäpotilaat Amerikassa kuolevat solunsalpaajiin. Ne eivät tuhoa rinta-, paksusuolen- tai keuhkosyöpää. Tämä tosiasia on tunnettu jo yli 10 vuotta. Rintasyövästä kärsivät naiset kuolevat todennäköisesti nopeammin sytostaattihoidoilla kuin ilman niitä.”

Tri Ralph Moss LT kirjoittaa: ”Perinteinen syöpähoito on niin myrkyllistä ja epäinhimillistä, että pelkään sitä enemmän kuin syöpään kuolemista. Kuitenkin useimmat vaihtoehtohoidot, huolimatta potentiaalista tai todistetuista hyödyistä, on julistettu laittomiksi ja siksi potilailla ei ole vaihtoehtoja. Heidät pakotetaan alistumaan epäonnistuneille hoidoille, joiden tiedämme olevan tehottomia.” Tri Moss työskenteli tieteellisten artikkeleiden kirjoittajana Memorial Sloan Ketteringin syöpäsairaalassa New Yorkissa. Kirjassaan The Cancer Industry hän kertoo, miten kalliit ja tuhoisat solumyrkyt sytostaatit ovat päätyneet ylistettyyn ja vakiintuneeseen asemaan ainoana hyväksyttynä hoitona lääketeollisuuden ja syöpäteollisuuden läheisten suhteiden myötävaikutuksella. Vuonna 1995 tri Moss kertoi haastattelussa, että sytostaatit vaikuttivat positiivisesti vain 2 – 4 % kaikista syöpätapauksista (Hodgkinin tauti, akuutti lymfaattinen leukemia, lapsuusiän leukemia, kivessyöpä ja koriokarsinooma (istukan syöpä)).

Solunsalpaajien pakkausselosteissa kerrotaan, että sytostaattikuuri voi nostaa riskiä sairastua uuteen syöpään noin 10 %. Työpaikkojen turvallisuudesta ja terveydestä vastaava NIOSH varoittaa sytostaattien olevan niin myrkyllisiä, että jopa niitä käsittelevät ihmiset saattavat sairastua syöpään. Nämä lääkkeet ovat tappavia pidempään käytettynä. Ne vahingoittavat immuunijärjestelmälle välttämättömien valkosolujen, punasolujen ja makrofagien tuotantoa ja altistavat potilaan bakteeri- ja sieni-infektioille, jotka ovat useiden sytostaatti- ja säteilyhoitopotilaiden kuolinsyy. On mahdotonta ymmärtää, miten myrkyllinen aine, joka aiheuttaa paljon tuhoa ja sivuvaikutuksia, voisi parantaa pahanlaatuisen kasvaimen.

Lääketieteen tohtori William Campbell Douglass II valaisee: ”Jotta ymmärtää sytostaattihoitojen täydellisen tekopyhyyden, pitää tietää tämä: Kanadan McGill syöpäsairaala, yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista syöpäsairaaloista, teki kyselytutkimuksen syöpälääkäreiden keskuudessa kysymällä, miten he suhtautuisivat omaan syöpädiagnoosiin. Luottamuksellisessa kyselyssä 58 kaikkiaan 64 lääkäristä sanoi, että he ja perheensä kieltäytyisivät kaikista sytostaattihoidoista.”

Omalla lääkärin vastaanotollani 33 vuoden toiminnan aikana ohjasin kaikki syöpäpotilaat onkologien luo. Ainoa elossa selviytynyt oli kiinalainen mies, jolla oli lievä keuhkosyöpä. Hänen keuhkosyöpänsä reagoi aina viiden vuoden välein pariin säteilyannokseen.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.newswithviews.com/Howenstine/james191.htm [1]