- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia valehteli röyhkeästi maahanmuuttajan ”pahoinpitelystä” Helsingissä

Helsingissä järjestettiin tänä viikonloppuna useita maahanmuuttovastaisia mielenosoituksia. Valtamedia yrittää jälleen valheellisen uutisoinnin avulla tuhota tiukempaa rajapolitiikkaa vaativan kansanliikkeen julkisuuskuvan.


Valtavirtainen valemedia uutisoi eilen ja tänään näyttävin otsikoin, että ”raskaana oleva musliminainen pahoinpideltiin” maahanmuuttovastaisen Itis-mielenosoituksen liepeillä. Uutisoinnin implisiittinen viesti oli, että maahanmuuton vastustaminen johtaa rasistiseen väkivaltaan, minkä vuoksi tiukempaa rajapolitiikkaa vaativat mielenosoitukset tulisi kieltää.

MV-lehti selvitti pian [1], että ”pahoinpidelty raskaana ollut musliminainen” oli naamioituneena tapahtumassa häiriköinyt tunnettu somaliaktivisti Maryam Askar. Askar yritti ensin jopa raukkamaisesti kiistää osallisuutensa, mutta hän luovutti pian.

Paikalla olleet mielenosoittajat ovat julkaisseet useita videoita Askarin ”pahoinpitelystä”. Kuten videoilta näkee, naamioitunut somali ja hänen äärivasemmistolainen ystävänsä yrittivät provosoida tapahtumaa tönimällä mielenosoittajia.

Mielenosoittajat eivät tarttuneet provokaatioon, vaan odottivat, että poliisi saapui paikalle. Valtamedia kuitenkin väitti, että mielenosoittajat hakkasivat Askarin joukolla.

Esimerkiksi juutalaisen Erkon suvun [2] omistama valemedian Helsingin Sanomat kirjoitti tapauksesta ”joukkopahoinpitelynä”: ”Itäkeskuksessa maahanmuuttovastainen mielenosoitus – Poliisi tutkii epäiltyä ulkomaalaistaustaisen naisen joukkopahoinpitelyä lähistöllä [3]

Iltalehti piilotti valehtelevien toimittajien nimet

Tökeröintä propagandaa aiheesta tuotti kuitenkin Iltalehti, jonka mukaan musliminaisen ”joukkopahoinpitely” jatkui jopa viisi minuuttia, vaikka mielenosoituksen vuoksi alueella oli kymmeniä poliiseja.

Iltalehden ”uutisten” takana olivat kulttuurimarxistitoimittajat Mari Pudas ja Anna Egutkina. Kun Iltalehden toimitukselle selvisi, että ”pahoinpitelystä” kuvattu video levisi Internetissä (ja todisti, ettei mitään pahoinpitelyä ollut tapahtunut), vaihdettiin nolattujen valehtelijatoimittajien nimet anonyymiksi ”IL-työryhmäksi”.

Kun valhe paljastui, Mari Pudas joutui sosiaalisessa mediassa kovaan hiillostukseen. Hän kuitenkin ilmoitti [4], ettei aio oikaista valheellista ”uutistaan”, koska hänellä on vapaapäivä ja koska videon otsikossa on sana ”matu”. Vaikka Iltalehti loivensi Pudaksen uutisen sanamuotoja ja poisti valehtelijatoimittajan nimen, väitetään lehden verkkosivuilla edelleen, että somali olisi joutunut ”pahoinpitelyn” kohteeksi.

Toisin sanoen suomalainen valtamedia jatkaa valehtelua vielä senkin jälkeen, kun valhe on jo paljastunut. Onhan valheella jalot rasisminvastaiset motiivit.

20160911_iltalehti_1 [5]

Iltalehden valeartikkeli.

Kun Mari Pudakselta pyydettiin oikaisua uutiseen, kertoi hän mieluummin "ampuvansa natseja" videopeleissä. [6]

Kun Mari Pudakselta pyydettiin oikaisua uutiseen, kertoi hän mieluummin ”ampuvansa natseja” videopeleissä.

Valtamedia valehtelee järjestelmällisesti maahanmuuttajista ja ”rasismista”

Sosiaalisessa mediassa tapahtumaa on verrattu aiempiin valtamedian ja poliittisen eliitin lietsomiin rasismiuutisankkoihin, kuten Tampereen pitseriapaloon [7]sekä Mustan Barbaarin [8] sukulaisiin väitetysti kohdistuneeseen ”etniseen profilointiin”.

Helmikuussa Yleisradion toimittaja Eve Väyrynen valehteli [9] joutuneensa ”uusnatsien” pahoinpitelemäksi, mutta Internetiin ladattu video paljasti pian tapahtumien todellisen kulun. Mitään pahoinpitelyä ei taaskaan ollut tapahtunut.

Merkillepantavaa mediasirkuksessa on se, että samalla kun valtamedia uutisoi kissankokoisin otsikoin kuvitteellisista ”rasistisista pahoinpitelyistä”, pimittää se kansalaisilta tietoa todellisista pahoinpitelyistä, joihin ”rasisminvastustajat [10]” ja maahanmuuttajat [11] ovat viime aikoina syyllistyneet.

Suomen johtavien valtavirtaisten valemediojen päätoimittajat julkaisivat keväällä pömpöösin vetoomuksen [12] ”luotettavan median puolesta”. Helsingin tapahtumat osoittavat kuitenkin jälleen, että itsenäiset ”vastamediat” ovat ainut luotettavan tiedon lähde, kun kyse on Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

 

Lue myös:

Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä [13]
Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa [14]
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä [15]
Jessikka Aro: enemmän vankeustuomioita sananvapausrikoksista! [16]
Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua [17]