- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia valehtelee Trumpin maahantulolaeista – suomalaiset saavat liikkua vapaasti

Suomen valtamedia on ollut kauhuissaan Yhdysvaltojen uusista väliaikaisista maahantulolaeista, jotka rajoittavat ei-eurooppalaisten onnenonkijoiden liikkuvuutta. Tapansa mukaan valtamedia on höystänyt ”uutisensa” röyhkeillä poliittisilla valheilla.

Juutalaisen Erkko-säätiön [1] äänitorvi Helsingin Sanomat esimerkiksi alkoi väittää, että 11 000 ”suomalaista” joutuu nyt kärsimään suoraan Donald Trumpin [2] päätöksestä. Lehden sivuilla luki kissankokoisin kirjaimin: ”Trumpin maahantulokielto koskee 11 000:ta suomalaista [3]”.

Kohuotsikon avulla lukijoita yritettiin harhauttaa uskomaan, että Amerikan uudet maahantulolait ovat niin umpimähkäisiä, hulluja ja mielivaltaisia, että jopa vaarattomat suomalaiset rajataan Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Hölmöä paniikkia lietsomalla valtamedia lobbaa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Totuus oli kuitenkin päinvastainen. Jättiläismäisten kirjaimin karjaistun kohulööpin alla lukikin pienellä präntillä, ettei kyse olekaan ”suomalaisista” vaan Suomessa oleskelevista somaleista, iranilaisista ja irakilaisista! Yksikään suomalainen ei kärsi Trumpin laeista!

Väliaikainen maahantulokielto rajoittaa myös sudanilaisten, jemeniläisten ja libyalaisten matkustusta. Kirjoittaessaan höpöhöpöotsikoita ”suomalaisista” Helsingin Sanomat sovelsi valtavirtaisen valemedian perustekniikkaa, jolla maahantunkeutujataustaiset joukkoraiskaajatkin [4] muuttuivat hiljattain ”ylöjärveläispojiksi”.

Myös useat aiemmat amerikkalaispresidentit – Barack Obama mukaan lukien – ovat aiemmin antaneet väliaikaisia maahantulokieltoja tiettyjen valtioiden kansalaisille turvallisuussyihin vedoten.

Trumpin äänestäjät toivovat, että tiukka politiikka maahantunkeutujia kohtaan ei jäisi kuitenkaan tällä kertaa väliaikaiseksi. Tulevina kuukausina nähdään, onko Trump sanojensa mittainen presidentti.

Helsingin Sanomat on Suomen johtava valemedia. [5]

Helsingin Sanomat on Suomen johtava valemedia.

Trump otti jo muutaman askeleen taakse

Laista syntyi välittömästi kansainvälinen kohu, jonka myötä Trump löysäsi sääntöjä hieman [6]. Nyt Amerikkaan saavat taas matkustaa ne ”mustalla listalla” olevien maiden ihmiset, joilla on Green Card eli pysyvä oleskelulupa ja oikeus työskennellä Yhdysvalloissa laillisesti.

Lisäksi kompromissi johti siihen, että nyt esimerkiksi irakilaiset saavat jälleen matkustaa Yhdysvaltoihin, kunhan he eivät matkusta suoraan Irakista vaan lähtevät matkaan esimerkiksi jostain Euroopan maasta.

Lakien tiukka versio ehti olla voimassa vain muutaman päivän, joiden aikana maahantunkeutujia ja pysyvän oleskeluluvan omistavia ei-amerikkalaisia otettiin kiinni lentokentillä. Syyrialaiset ”pakolaiset” (joista monet ovat Isis-soluttautujia) eivät vieläkään saa matkustaa Amerikkaan.

Ikävä kyllä Trump on luvannut höllentää lakeja entisestään noin kolmen kuukauden päästä, jolloin Amerikassa on hänen mukaansa ehditty säätää uusia ”kansallisen turvallisuuden” takaavia lakeja. Monet pelkäävät, että lakeja tullaan käyttämään myös hallituskriittisiä valkoisia kansallismielisiä vastaan.

Trumpin hallinnolta on kysytty, miksi esimerkiksi ääri-islamin kehtona tunnettu Saudi-Arabia [7] (joka on Israelin [8] luja liittolainen) ei ole tällä hetkellä lainkaan mustalla listalla. Hallitus ei ottanut asiaan suoraan kantaa, mutta totesi, että uusia maita saatetaan lähitulevaisuudessa lisätä listalle.

Lukemattomat nimekkäät juutalaiset ovat hurjistuneet maahantulolaeista. Esimerkiksi New Yorkin juutalainen yleinen syyttäjä Eric Schneiderman käski 15 osavaltion johtavia lakimiehiä allekirjoittamaan vetoomuksen, jonka mukaan Trumpin ”epäamerikkalaista” maahanmuuttopolitiikkaa ”vastaan on taisteltava”.

Facebookin juutalainen johtaja Mark Zuckerberg siteerasi entistä juutalaista presidentinavustajaa Myer Feldmania [9], jonka mukaan Amerikan täytyy olla ”maahanmuuttajien maa”. Zuckerbergin jälkeen monet muutkin kansainväliset viestintä-, teknologia- ja mediayhtiöt Netflixistä Twitteriin vaativat myös avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.

Sionisti vaatii siviilien näännyttämistä Palestiinassa – itkee, kun valkoiset kiristävät rajapolitiikkaa länsimaissa

Juutalainen senaattori Chuck Schumer järjesti viime päivien naurettavimman show’n vuodattamalla teatraalisesti kyyneliä ”muslimiveljiensä” puolesta.

Schumerin teatteria pidettiin äärimmäisen vastenmielisenä, sillä Israelissa hän on kannattanut harvinaisen väkivaltaista politiikkaa ei-juutalaisia vastaan.

Schumer totesi muutama vuosi sitten [10], että hänen mielestään Gazan [11] ”taloudellinen kuristaminen” on oikeutettua, koska palestiinalaiset eivät tue sionismia eivätkä ”usko Tooraan”. Schumerin mielestä pienten lasten nälkiinnyttäminen on siis oikein, mikäli nulikka ei palvo Netanjahun politiikkaa tai opiskele juutalaisia tekstejä kiharat lepattaen.

Miten sama poliitikko kehtaa itkeä Amerikan maahanmuuttopolitiikan vuoksi ja seuraavaan hengenvetoon vaatia ei-juutalaisten hävittämistä miehitetystä Palestiinasta? Juutalaissenaattorin kaksinaismoralismilla ei ole ilmeisesti lainkaan rajoja. Valtamedia ei tietenkään tuonut Schumerin kaksinaamaisuutta esiin lähettäessään senaattorin itkuvideon koko maailman ihmeteltäväksi.

Myös Libyan väkivaltaista vallankaappausta lobannut Ranskassa asuva juutalainen [12] Bernard-Henri Lévy (kavereiden kesken yleisesti ”BHL”) löysi yhtäkkiä ihmisoikeuksien ilosanoman, joka on jo kauan hänen päässään hukkunut israelilaisten pommikoneiden jyrinän alle.

BHL kirjoitti juutalaisen rikollisoligarkki George Sorosin [13] rahoittamaan Project Syndicate –julkaisuun [14], että Trump on punonut ”juonen Amerikkaa vastaan”. Juutalainen sotahaukka BHL kertoi saaneensa idean artikkeliin, kun hän tapasi New Yorkissa kaksi juutalaista ystäväänsä – Philip Rothin ja Adam Gopnikin. Juutalaiskolmikko kokoontui kauhistelemaan Trumpin ”rasistista” America first –politiikkaa.

BHL:n mukaan Trump on ”ylisuuri vauva”, joka ”loukkaa maailmaa” puheillaan ja politiikallaan. Juutalainen syytti Trumpia ”väkivallan” lietsomisesta, mutta totesikin vain muutamaa kappaletta myöhemmin, että Trumpin suurin synti on se, ettei tuore presidentti todennäköisesti tule olemaan tarpeeksi väkivaltainen Lähi-idässä [15]!

BHL pelkää monien muiden sionistien tavoin, että Trump ei aio edeltäjiensä tavoin pommittaa Israelin käskystä ”liian voimakkaiksi” kasvaneita arabimaita. Tämä on valtava uhka juutalaisvaltion sotilashegemonialle. BHL:n mukaan sodanvastainen America first –politiikka on taustaltaan ”antisemitistinen” ja ”natsistinen” tapa ajatella – kyllähän jonkun täytyy tehdä likainen työ Israelin puolesta!

timo soini goldman sachs [16]

Rajat pidettävä auki – maahanmuuttokriitikot tuomittava uudessa kansainvälisessä ajatusrikostuomioistuimessa

Myös Suomessa sionistit ärähtivät Trumpille – etunenässä Israelia [17] ja juutalaisia [18] rakastava ulkoministerimme Timo Soini!

Soini kertoi Twitterissä [19]pitävänsä tiukempia maahantulolakeja ”epäreiluina”. Perussuomalaisten puheenjohtajan mukaan kaikilla ihmisillä on siis synnynnäinen oikeus tunkeutua länsimaihin niin halutessaan.

Soini on aiemmin vaatinut [20] EU-rangaistuksia maille, jotka eivät ota ”tarpeeksi” tunkeutujia vastaan. Kukaan tuskin enää yllättyisi, jos ”peruspomo” tarttuisi nyt Helsingin Sanomien eilen esittämään ideaan [21]ja vaatisi Suomea haastamaan Yhdysvallat oikeuteen maahantulolakien vuoksi.

Maahantulolakeja on verrattu tietysti myös juutalaisten ”holokaustiin [22]”. Senaattori Tim Kainen mukaan [23]”ei voi olla sattumaa”, että maahantulolait laadittiin juuri ”holokaustin muistopäivänä”. Kainen mukaan hänen salaliittoteoriaansa tukee se, että Valkoisen talon holokaustilausunnossa ei tänä vuonna annettu juutalaisille erityisroolia:

”Kaikki tämä tapahtuu nyt yhtä aikaa. […] He antoivat holokaustilausunnon, jossa ei mainita juutalaisia sanallakaan.”

”Obama ja Bush puhuivat aina nimenomaan juutalaisten teurastamisesta, kun he puhuivat holokaustista. Lopullinen ratkaisu tarkoitti juutalaisten teurastusta [eikä tarkoittanut [24]. Suom huom.]. Tämä täytyy muistaa. Tämä on holokaustinkiistämistä!”

”He [jättivät juutalaiset mainitsematta] ja säätivät muslimivastaisia maahantulolakeja samana päivänä. Tämä ei ole sattumaa!”

Kaine ei tietenkään ollut ainut sionisti, joka käytti ”holokaustin muistopäivää” 27.1. [25] hyväkseen hyökätessään valkoista kansallismielisyyttä ja eurooppalaisperäisten kansojen poliittista itsemääräämisoikeutta vastaan.

Euroopan juutalaiskongressin johtaja Moshe Kantor esimerkiksi julisti [26], että maahanmuuttovastaisen ”populismin” vuoksi juutalaiset ovat pahemmassa vaarassa kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen. Euroopan suurin juutalaisjärjestö lobbaa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Kantor käski lehdistöä muistuttamaan eurooppalaisia siitä, että juutalaiset ovat ”ainutlaatuinen vähemmistö”, jonka olemassaoloa ”äärioikeiston nousu” nyt uhkaa. Kantorin mukaan juutalainen Eurooppa on ”vapaa, suvaitsevainen ja demokraattinen [27]”.

Newsweek kirjoitti Kantorin haastattelun sisältäneessä uutisessaan, että nykyinen ”kansainvälinen järjestys” rakennettiin ”holokaustin” vuoksi. Kantor painottikin, että antisemitismin uhka edellyttää, että globalisaatiota on edistettävä ja kansainvälisesti sitovia lakeja on säädettävä jatkossakin.

Haastattelun pelottavimmassa osuudessa juutalaisjohtaja julisti, että nyt tarvitaan kansainvälinen tuomioistuin ”radikaaleja ideologioita” (paitsi sionismia) vastaan. Toinen Newsweekin siteeraama juutalaisjohtaja, Britannian rabbi Ephraim Mirvis, kritisoi ”totuudenjälkeistä aikaa”, jolla viitataan yleisesti vaihtoehtomedioihin.

Euroopan juutalaisjohtajat hyökkäsivät siis vaihtoehtomedioita vastaan ja vaativat uutta kansainvälistä ajatusrikostuomioistuinta. Peli muuttuu päivä päivältä raaemmaksi.

 

Lue myös:

Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ”holokaustin” epäily on laillista! [28]
Trump tappoi TPP-”vapaakauppasopimuksen”! [29]
Euroopan neuvosto määräsi: Euroopasta tehtävä parempi juutalaisille ja maahantunkeutujille [30]