- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia sensuroi uutiset kristittyjen vainosta Syyriassa

Mitä valtamedia tekisi, jos jossain ryhdyttäisiin ristiinnaulitsemaan juutalaisia heidän syntyperänsä vuoksi? Kohu olisi maailmanlaajuinen ja se koskisi median lisäksi niin politiikkaa kuin liike-elämääkin. Syyriassa ristiinnaulitaan kristittyjä, mutta media ei pukahda sanaakaan.

Olemme kirjoittaneet paljon Syyrian sodasta ja sen aluepoliittisista taustoista [1]. Sionistit, Yhdysvallat ja muut länsimaat tukevat hallitusta vastaan taistelevia islamistiterroristeja, sillä Israelille Syyrian nykyhallitus on vaarallisempi vihollinen kuin maahanmuuttajarikollisista koottu äärijihadistien muukalaislegioona.

Länsimaisten veronmaksajien varoja haaskataan siis ääri-islamistien aseistamiseen, jotta Israelilla olisi mahdollisimman lokoisat oltavat. Syyrian siviilit pelkäävät ääri-islamisteja, sillä nämä ovat tunnettuja raakuudestaan. Sionistien rahoittamat joukot ovat esimerkiksi teurastaneet siviilejä syytettyään näitä ”noituudesta” ja ”kerettiläisyydestä”.


Video: Sionistit tahtovat näiden miesten ”vapauttavan” Syyrian.

Usein uhreja ovat ”harhaoppiset” muslimit ja hallituksen sotilaat, mutta erityisen kiihkeästi ääri-islamistit vihaavat kristittyjä. Kristittyjen päitä on leikattu irti ja heitä on ristiinnaulittu. Monesti uhrit ovat vasta pieniä lapsia. Terroristit ovat repineet sikiöitä äitien vatsoista ja ripustaneet ne puihin. Maalulan kylässä kristityt nunnat joutuivat katsomaan, kun sionistien rahoittamat kapinalliset pelasivat jalkapalloa teloittamiensa naisten ja lasten irti leikatuilla päillä. Yhdysvallat, joka väittää olevansa kristittyjen arvojen esitaistelija, kuitenkin jatkaa terroristien aseistamista ja veritekojen oikeuttamista. USA on vain ja ainoastaan juutalaisten arvojen esitaistelija.

Israelin vihaama Hizbollah on ottanut tehtäväkseen Syyrian vähemmistökansojen, kuten kristittyjen suojelun. [2]

Israelin vihaama Hizbollah suojelee Syyrian vähemmistökansoja, kuten kristittyjä.

Damaskoslaisen kristityn koulun entinen rehtori sisar Raghida kertoi hiljattain haastattelussa, että Syyria oli ennen uskonnollisen suvaitsevaisuuden symboli. Nyt pelin henki on kapinallisten valloittamilla alueilla ”islam tai kuolema”. Syyrian tilanteesta uutisoidaan päivittäin, mutta aina kapinallisille positiivisessa hengessä. Kapinallisten silmittömästä raakuudesta ei kirjoiteta länsimaissa juuri mitään. Ainut syy tälle voi olla se, että suuret tiedotusvälineet ovat Syyrian hallitusta vihaavien sionistien omistuksessa [3].

Kristittyjä on ristiinnaulinnut muun muassa ”al-Qaidaan” liitetty ISIL-järjestö. ”Al-Qaidaa” pidetään länsimaiden valtamediassa Yhdysvaltojen ja sionistien pahimpana vihollisena. On kuitenkin outoa, ettei ”al-Qaida” tee koskaan iskuja Israelia vastaan. Järjestö onkin mitä todennäköisimmin länsimaisten tiedustelupalvelujen luoma ase Lähi-idän vahvoja ja itsenäisiä valtioita, kuten Syyriaa, vastaan.

Lähde: The Daily Sheeple [4]