- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia sensuroi jälleen äärivasemmiston hyökkäyksen Rajat kiinni! –mielenosoitusta vastaan

Tapanilassa on järjestetty useita Rajat kiinni! –mielenosoituksia, koska paikallinen urheiluseura on järjestänyt ilmaista taistelulajikoulutusta laittomille siirtolaisille.

Viimeisin tilaisuus järjestettiin torstaina [1]. Kun tapahtuma oli jatkunut jonkin aikaa, kourallinen kommunisteja juoksi paikalle ja alkoi paiskoa lasipulloja mielenosoittajia kohti. Hyökkäysyritys on jatkumoa jo puoli vuotta kestäneelle tapahtumaketjulle.

Viime syksystä lähtien äärivasemmistolaiset ovat tehneet satunnaisia väkivaltaisia iskuja Rajat kiinni! –tapahtumia vastaan. Kommunistit ovat pahoinpidelleet [2] tapahtumiin osallistuneita naisia ja vammaisia ja juosseet tämän jälkeen karkuun.

Itsenäisyyspäivänä vasemmisto heitteli muun muassa lasipulloja ja palavia soihtuja isänmaallisen 612-kulkueen päälle, [3] vaikka kulkueeseen osallistui myös lapsiperheitä ja ikäihmisiä.

Rehellinen tiedottaminen jäi vaihtoehtomediojen vastuulle

Juutalaisomisteinen valtamedia [4] on sensuroinut tiedon hyökkäyksistä, koska mediamogulit ja toimittajat kannattavat äärivasemmiston tavoin pakkomonikulttuurisuutta. Sen sijaan valtamedia on keskittänyt kansan huomion lailliseen maahanmuuttokriittiseen kampanjamateriaaliin [5] ja katupartioihin.

Äärivasemmisto ei tämänhetkisten tietojen mukaan onnistunut vahingoittamaan ketään vakavasti eilisen hyökkäyksen yhteydessä. Hyökkääjät juoksivat karkuun aivan yhtä nopeasti kuin olivat paikalle ilmaantuneetkin.

Osa mielenosoittajista olisi tahtonut ottaa hyökkääjät itse kiinni, mutta poliisi kielsi heitä. Kummallista kyllä, myöskään poliisi itse ei ottanut hyökkääjiä kiinni. Olemme kirjoittaneet useaan otteeseen Suomen poliisin kulttuurimarxistisesta korruptiosta (1 [6], 2 [7], 3 [8]).

Täyspitkän videon mielenosoituksesta voi katsoa TÄÄLTÄ [9]. Kuten tapahtumassa puhunut Marco de Wit ennusti, ei valtavirtainen valemedia ole kirjoittanut sanaakaan monikulttuurisuudenpalvojien väkivallasta.

Kuten de Wit totesi, jäi totuuden kertominen jälleen kokonaan itsenäisten mediojen vastuulle. De Witin mukaan valtamedia valehtelee, koska se on suurpääoman ja kulttuurimarxistien hallussa.

 

Lue myös: Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua [10]