- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia puolustelee Helsingin väkivaltaista maahanmuuttajajengiä

Uutinen suomalaisia lapsia pahoinpitelevästä ja ryöstelevästä maahanmuuttajajengistä [1] puhuttaa nyt kaikkia. Valtamedia on joutunut ottamaan puolustuskannan, sillä veriset hyökkäykset eivät ole osa monikulttuurista utopiaa, jota suomalaisille on markkinoitu.

Internetiin on vuotanut poliisisosiaalityön tiedote [2], jossa viranomaisille kerrotaan uudesta trendistä:

Helsingin poliisin tutkintaan on tullut 2 kuluneen viikon sisällä uusi ilmiö
– nuorten massarikokset. Yleistä:
– järjestäytynyttä väkivaltaa (jengiytyminen)
– kohdentuu suomalaista syntyperää oleviin lapsiin/ nuoriin / nuoriin aikuisiin
– ryöstö ei itsetarkoitus, vaan väkivalta
– väkivalta rajua, tarkoitus vahingoittaa. Pisteitä saa siitä, jos saa ensimmäisellä lyönnillä maahan– päähän potkimista, pään päällä hyppimistä, käytetään mm. pesäpallomailoja, jotka hankittu = ostettu tähän tarkoitukseen
– kyseessä useiden kymmenien nuorten joukko (tekijät)
– uhrit 10-v -18-v, myös nuoria aikuisia
– uhreja pyritään ohjaamaan palveluiden piiriin poliisisosiaalityön kautta + teemme koosteen muutaman viikon sisällä riippuen aikatauluista
– osa tekijöistä sijoitettuja (Mikkeli et al), jotka tulevat Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle riehumaan
– Poliisilla menee aikaa jutun selvittämisessä (iso vyyhti)
– tekijät 13-v-17-v – nuoria aikuisia – tekijöiden joukossa lienee pääosin etnisiä ryhmittymiä ja romaneja
– pisteitä saa siitä, että uhri mahdollisimman heikko / arka – kokoontumiset sosiaalisen median kautta, keskijohtoa Herttoniemessä, mm.
– Kytkeytynee myös Itä-Helsingin katuryöstöihin
– lastensuojeluilmoitukset tehdään, mutta kyseessä siis suurempi ilmiö, ei vain yksittäisiä toimijoita Yt. Marko T. Poliisisosiaalityön yksikkö p. 310 29 2xx tai 040-334 09 xx

Koska uutinen on herättänyt oikeutetusti raivoa Suomen leväperäistä maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkaa kohtaan, kutsuttiin viestin allekirjoittanut Marko Timonen korjaamaan tilannetta MTV3:n Huomenta Suomi –ohjelmaan. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Timosen ylimielinen esiintyminen vain pahensi monikulttuurisuuden kannattajien asemaa.

Poliisin sisäisessä tiedotteessa Timonen puhuu suuresta ja silmittömän raa’asta ilmiöstä, jossa väkivalta on itsetarkoitus. MTV3:n haastattelussa äänensävy oli kuitenkin täysin eri. Timosen mukaan nuorten suomalaislasten järjestelmällinen puukottaminen ja ryöstäminen on ”ilmiö ilmiöiden joukossa”. Hän myös syytti epäsuorasti suomalaista yhteiskuntaa väkivaltaisten maahanmuuttajien tilanteesta, sillä liberaalin logiikan mukaan esimerkiksi romanit ja afrikkalaiset eivät itse ole koskaan omasta rikollisuudestaan vastuussa. Lopuksi Timonen syytti maahanmuuttajien uhreja ja kysyi, mitä nämä edes tekivät kaupungilla aamuyöstä. MTV3 otsikoi propagandapomminsa: ”Kauhistelu pois”.

Yleisradio [3] puolestaan valehteli lukijoille räikeästi väittämällä, että uhrit on valittu ”sattumanvaraisesti”. Timosen vuodetussa tiedotteessa kuitenkin kerrotaan selvin sanoin, että suomalaiset uhrit on valikoitu rodun perusteella.

Maahanmuuttajien harrastusta on verrattu Yhdysvaltojen Knockout-peliin, josta on kirjoitettu Magneettimedian artikkelissa ”Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa”:

Myös kansainvälisistä tapahtumista uutisoidaan monikulttuurisen vasemmiston näkökulmasta. Tällä hetkellä maailmalla puhuttaa Yhdysvaltalaisten ”nuorten” harrastus nimeltä Knockout (’tyrmäys’). ’Nuorista’ on tullut kiertoilmaisu maahanmuuttajille. Jos Helsingin Sanomissa lukee, että ”nuoriso mellakoi Malmön lähiöissä”, voi olla varma, etteivät asialla olleet svantet ja gunnarit.

Myös Knockout on etnisesti värittynyt ilmiö. Sitä harrastavat mustat ja latinotaustaiset ’amerikkalaiset’, jotka yrittävät lyödä ’satunnaisen’ vastaantulijan tajuttomaksi yhdellä iskulla. Jostain syystä vastaantulijat sattuvat olemaan yleensä valkoisia. Tästä suuret lehdet eivät kuitenkaan meille kerro. Voi vain kuvitella, millainen kansainvälinen myräkkä nousisi, jos valkoiset nuoret alkaisivat joukolla hakkaamaan mustia ja latinoita tajuttomaksi. Ensimmäisen kerran Knockoutista alettiin Yhdysvalloissa puhumaan ’viharikollisuutena’ vasta, kun mustat kävivät juutalaisen kimppuun Brooklynissä. Yllätys yllätys.

 

Lue myös:

Suomalaisnuorilla on ”epäkorrekti” käsitys suomalaisuudesta [4]
Tilastoja Amerikan rotusodasta [5]
Video: Valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli [6]
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle [7]
Rodun ja psykopatian yhteydestä [8]
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret [9]