- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa

Perjantaina ennustimme [1] kuinka valtamedia ja poliittinen eliitti tulevat käsittelemään Ruotsin Trollhättanin koulusurmia. Totuus oli jälleen taruakin karumpi. Esimerkiksi Helsingin Sanomat osoitti solidaarisuutta äärivasemmistolaiselle terroristille artikkelissaan poliittisesta väkivallasta.

Trollhättanissa nuori Star Wars –elokuvista tutun Darth Waderin varustusta muistuttaneeseen asuun pukeutunut ruotsalaismies hyökkäsi kouluun ja surmasi teräaseella oppilaan ja kouluavustajan.

Ruotsalainen lehdistö uutisoi salamannopeasti [2], että tekijä oli ruotsalainen. Ihonväri: valkoinen. Rikollisten rotu kerrotaan ruotsalaismedioissa ainoastaan silloin, kun nämä ovat valkoisia. Pääministeri Stefan Löfven saapui Trollhättaniin muutamassa tunnissa kukkapuska kourassaan itkemään tv-kameroille. Kun afrikkalaiset murhasivat aiemmin syksyllä Ikeassa asioineita ruotsalaisia, ei Löfven vaivautunut kommentoimaan tapausta sanallakaan.

Koulusurmaaja oli ”tykännyt” sosiaalisessa mediassa sionistisen oikeistopopulistipuolue ruotsidemokraattien [3] puheenjohtajan videoista, minkä vuoksi tapahtumaa alettiin pian kutsua äärioikeiston iskuksi.

Ketään ei tuntunut haittaavan se, että ruotsidemokraattien maahanmuuttopoliittiset kiristysvaatimukset ovat paljon lievempiä kuin Suomen hallituksen [4]. Valtamedian logiikalla esimerkiksi keskusta ja kokoomus ovat siis vielä ruotsidemokraattejakin ankarammassa vastuussa silloin (harvoin), kun maahanmuuttajat joutuvat Pohjoismaissa rikosten kohteiksi.

Vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun julkaisimme perjantaisen artikkelimme, Helsingin Sanomat julkaisi propagandaryönää, jossa kaikki kuvaamamme kaksinaismoralismin muodot oltiin kärjistetty äärimmilleen: ”Trollhättanin murhat eivät ole koulusurmia [5]”. Trollhättan on HS:n mukaan ”viharikos”, mutta mustien afrikkalaisten suorittamat Ikea-murhat ei.

Tältä näyttää järjestäytyneen äärioikeiston isku. [6]

Tältä näyttää järjestäytyneen äärioikeiston isku.

Avoimesti puolueellista uutisointia

HS:n sunnuntainen Elina Kervisen kirjoittama artikkeli ”Ruotsissa alkaa itsetutkiskelu rasismista – moni vaatii nyt verkkovihaan puuttumista [7]” meni vieläkin pidemmälle. Kuten me kaikki arvasimme, alkoivat kulttuurimarxistit nopeasti tanssia Trollhättanin uhrien haudoilla ja vaatia kuolleiden nimissä entistä tiukempia ajatusrikoslakeja.

Juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat siteerasi juutalaisen Bonnierin suvun (lähde [8]) omistaman Dagens Nyheterin juutalaista päätoimittaja Peter Wolodarskia, jonka mukaan syyt surmiin ovat ruotsalaisten ”ihmisvihamielisissä asenteissa”. Wolodarski ei koskaan ota kantaa sen sijaan maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin.

HS:n rakastama Wolodarski on itse asiassa avoimesti todennut [9]uskovansa puolueelliseen ”agendoja rakentavaan” journalismiin, millä hän oikeuttaa yksipuolisen propagandansa esimerkiksi Syyrian sodan ja joukkomaahanmuuton puolesta. ”Agendoja rakentavan” journalismin oppien mukaisesti ei siis ole lainkaan tuomittavaa, että Trollhättanin surmaajan rotu tuodaan kaikkialla näkyvästi esille, mutta Ikea-murhaajien etnistä taustaa piilotellaan viimeiseen asti.

Ikea-surmien jälkeen ruotsalainen valtamedia aloitti kampanjan, jossa pyrittiin vakuuttamaan kansa siitä, että Ruotsi on maailman turvallisin paikka elää. Lööpeissä esiteltiin agendaan sopivia tilastoja ja maahanmuuttajien veritekoja vähäteltiin. Nyt kun surmaaja onkin valkoinen kantaruotsalainen, soivat joukkohysteriaa lietsovat tuomiopäivän pasuunat kaikkien lehtien toimituksissa. Äärioikeisto tulee! Ruotsalainen yhteiskunta on tuhoontuomittu! Pelastukoon ken voi!

Erityisen härskin Kervisen Helsingin Sanomille kirjoittamasta artikkelista teki se, että siinä osoitettiin solidaarisuutta tunnetulle äärivasemmistolaiselle terroristille, Showan Shattakille. Shattak oli poliisin esitutkintamateriaalin mukaan Revolutionära Fronten (RF) –nimisen vasemmistolaisen rikollisjärjestön kokelasjäsen (1 [10], 2 [11]).

Tänä syksynä lakkautettu RF syyllistyi vuosien ajan järjestelmälliseen väkivaltaan poliittisina vihollisina pitämiään ihmisiä kohtaan. Osa uhreista oli nationalisteja, osa esimerkiksi kokoomuslaisia tai liian ”pehmeitä” vasemmistolaisia. Ryhmä tunnettiin siitä, että se kuvasi väkivaltaiset iskunsa videolle. Alla RF:n propagandafilmi sekä ryhmästä kertova dokumentti.


Helsingin Sanomissa ollaan tietysti erittäin hyvin perillä Shattakin rikollisjärjestötaustasta, mutta se ei lehteä haittaa. Elina Kervinen osoitti solidaarisuutta Shattakille, ”joka oli kuolla vammoihinsa, kun äärioikeistolaiset tekijät pahoinpitelivät hänet naistenpäivänä 2014″.

Tietenkään Erkko-lehti ei kirjoittanut siitä, että äärijärjestöön kuulunut Shattak oli itse provosoinut tappelun [12], jossa vasemmistolla oli selvä miesylivoima. Shattakin kannalta oli kuitenkin harmillista, että uhreiksi valikoiduilla kansallismielisillä oli mukanaan veitset, mikä käänsi voimasuhteet päälaelleen.

Helsingin Sanomien ”agendoja rakentavan” journalismin periatteiden mukaan Shattak ansaitsee kuitenkin sympatiat puolelleen, koska hänen järjestönsä väkivallan motiivi oli jalo: monikulttuurisen Ruotsin vaaliminen.

Raiskauksia ja valkoisia pikseleitä

Valtamedia Pohjoismaissa rummuttaa Trollhättanin tapahtumia, vaikka maahanmuuttajia on viime päivinä syyllistynyt ja tuomittu esimerkiksi 17-vuotiaan tytön [13] ja 3-vuotiaan vauvan [14] raiskaamisesta Ruotsissa.

Massamaahanmuuton myötä väkivaltaisen rikollisuuden määrä on Ruotsissa kasvanut 300 % ja raiskausten määrä hätkähdyttävät 1 472 % (lähde [15])! Näitä rikoksia eivät kuitenkaan Erkot, Bonnierit tai Wolodarskit tuomitse, koska sellainen ei kuulu heidän julkilausuttuun ”agendaan”!

kulttuurimarxismi [16]

Kulttuurimarxistisen Euroopan arkea.

Kun maahanmuuttajat raiskaavat valkoisia naisia tai polttavat autoja [17], toitottaa valtamedia, että kaikki on meidän eurooppalaisten syytä. Olemme luoneet ”rasistisen” yhteiskunnan, joka ei ole suostunut sopeuttamaan maahanmuuttajia. Maahanmuuttajat ovat nyt ja aina pelkkiä uhreja, jotka purkavat turhautumistaan rikollisin keinoin.

Sen sijaan Trollhättan-surmaajan mielenterveyttä ei ole tahdottu spekuloida lainkaan, sillä virallinen linja on, että ainut mahdollinen motiivi koulusurmille oli laskelmoitu, kylmäkiskoinen nationalistinen ääriajattelu.

Ruotsalaisen valtamedian ”agendan” mielenkiintoisimpia piirteitä on maahanmuuttajarikollisten ”valkopikselöinti [18]”. Se tarkoittaa mustien ja ruskeiden rikollisten naamojen muokkaamista niin, että lukijat luulevat rikollisen olevan valkoinen.

Expressen-lehden päätoimittaja Thomas Mattssonin mukaan [19] valkopikselöinti noudattaa ”lehdistöetiikan periaatteita”. On pohjoismaisen ”lehdistöetiikan” mukaista sensuroida maahanmuuttajarikollisuus [20] ja syyllistää valkoisia sellaisistakin rikoksista, joita nämä eivät ole tehneet! Alla videokooste ruotsalaisesta valkopikselöinnistä:

Valkopikselöinti on Ruotsissa niin suuri tabu, että poliittisesti epäkorrektista katutaisteestaan tunnettu Dan Park [21] joutui poliisin hampaisiin, kun hän oli valkopikselöinyt [22] esimerkiksi monikulttuurisia vaatemainoksia [23]. Siinä missä lehdistö noudatti ”journalistista etiikkaa” suojellessaan murhaajia, syyllistyi Park ”viharikokseen” tehdessään aiheesta satiiria.

Toisinaan päätoimittajille ei riitä edes valkopikselöinti. Viime vuonna Ruotsin maahanmuuttajajengit kävivät keskenään ankaria sotia. Paikallinen The Local –lehti sekä Bonnier–Wolodarski-klaanin Dagens Nyheter uutisoivat kuitenkin ”afrofobisen” väkivallan [24] aallosta – olivathan uhrit mustia. Lehdet jättivät kuitenkin kertomatta, että myös pahoinpitelijät (”ruotsalaiset afrofobit”) olivat maahanmuuttajia! Väkivallan toisen osapuolen piilottamalla lehdet lietsoivat jälleen valkoista itseinhoa ja rasismihysteriaa ruotsalaisiin.

Median ja poliittisen eliitin patologinen taipumus piilotella maahanmuuttajarikollisuutta johti esimerkiksi Englannissa siihen, että valkoisia lapsia hyväksikäyttänyt maahanmuuttajien pedofiiliverkosto sai toimia vapaasti 23 vuoden ajan [25]. Kukaan ei tahtonut paljastaa valkoisten lasten seksiorjakauppaa, koska kaikki pelkäsivät leimautuvansa ”rasisteiksi”.

Pikselöitävää tulee riittämään myös tulevaisuudessa, sillä Ruotsin maahanmuuttoviraston tuoreen tulijaennusteen [26] mukaan maahan iskeytyy tänä vuonna yhteensä jopa 190 000 siirtolaisen hyökyaalto. Ruotsi varautuukin huomattavaan julkisen velan kasvuun [27], jotta kaikki elintasosurffaajat saadaan elätettyä. Onnea Ruotsi; Ihailemme pohjattomasti pyyteetöntä suvaitsevaisuuttanne.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret [28]
Juutalainen historioitsija: ”Ruotsalainen kulttuuri on valhe!” [29]
Onko Ruotsi raiskaajien luvattu maa? [30]
Ruotsalaiset ovat jo vähemmistö Malmössä [31]