- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua

Kuten Magneettimedian maanantaisessa itsenäisyyspäiväartikkelissa [1] todettiin, on lehdistö pyrkinyt parhaansa mukaan vähättelemään vasemmiston itsenäisyyspäivänä käyttämää poliittista väkivaltaa.

Äärivasemmistolaiset ”vastamielenosoittajat” pyrkivät häiritsemään itsenäisyyspäivän 612-soihtukulkuetta heittelemällä siihen osallistuneita kivillä, soihduilla, ilotulitteilla ja lasipulloilla.

Kulkueessa suomalaiset valtavirta- ja freelance-toimittajat käyttivät ensimmäistä kertaa laajasti Periscope-sovellusta, jonka avulla suomalaiset pystyivät seuraamaan tapahtumaa ja väkivaltaisuuksia suorana. Useat hyökkäyksistä tallentuivatkin monille videoille, joten vasemmisto ei ole kyennyt kiistämään iskujaan.

Mikäli suomalaiset kansallismieliset olisivat häirinneet monikulttuurisuusmarssia heittelemällä lapsiperheitä ja vanhuksia kivillä, soihduilla, pulloilla ja ilotulitteilla, olisivat tämän viikon otsikot kirkuneet ainoastaan siitä. Nyt väkivaltaisuuksista on vaiettu, koska useat päätoimittajat pitävät monikulttuurisuuden nimissä suoritettuja hyökkäyksiä moraalisesti oikeutettuna.

Tämän huomioivat eilen myös poliisiammattikorkeakoulun tutkijat [4], joiden mukaan julkisuudessa vallitsee erittäin voimakas kaksinaismoralistinen suhtautuminen poliittiseen väkivaltaan. Poliisiammattikorkeakoulun tutkijoiden mukaan kaksinaismoralismi tulee syventämään suomalaisen demokratian kriisiä.

Yleisradio luo väkivallalle suotuisaa ilmapiiriä

Edes tutkijoiden kritiikki ei ole vaikuttanut toimittajien linjaan. Tänään Yleisradio julkaisi artikkelin ”Suomen lipun ja leijonavaakunan käyttö puhuttavat – Ihmiset nousivat vastustamaan äärioikeiston omimista [5]”. Artikkelissa viitattiin 612-kulkueeseen, joka marssi hiljaisesti ilman poliittisia tunnuksia pelkkä Suomen lippu mukanaan sankarihaudoille.

Yle ei tietenkään määrittele keitä Suomen lipun käytöstä tuohtuneet ”ihmiset” ovat. Yle kirjoittaa myös ympäripyöreästi ”itsenäisyyspäivän kahakoista” piilottaakseen tosiasian, että ainoastaan äärivasemmisto käytti illan aikana väkivaltaa.

Mitä jos – käyttääksemme jo tuttua analogiaa – kansallismieliset olisivat hyökänneet monikulttuurisuustapahtumaan ja paiskoneet ilotulitteita kulttuurimarxistien päälle? Olisiko Yle kirjoittanut uutisen otsikolla ”Väestönvaihto ja pakkomonikulttuurisuus puhuttaa – ihmiset nousivat vastustamaan kulttuurimarxistien ylivaltaa”?

Suojelemalla väkivaltaan syyllistyneitä vasemmistolaisia Yleisradio ja toimittaja Terhi Toivonen itse asiassa legitimoivat hyökkäyksiä maahanmuuttokriittisiä vastaan.

hesari valehtelee [6]

Valehtelu on suomalaislehdistölle rutiinia.

Åbo Akademin professori Elina Pirjatanniemi kirjoitti Hufvudstadsbladetiin artikkelin ”Tankar efter festen [7]”, jossa hän käsitteli itsenäisyyspäivänä purkautunutta ”vihaa”. Pirjatanniemi ei kuitenkaan puhu kulttuurimarxististen aatetovereidensa tekemästä fyysisestä väkivallasta, vaan nationalistikulkueesta, josta huokunut ”viha” ilmeisesti pakotti viattomat monikulttuurisuusfanaatikot tarttuman kivenlohkareisiin. Pirjatanniemi ei tietenkään tuominnut hyökkäyksiä.

Myös Kansan Uutiset on haastatellut väkivaltaiseen vastamielenosoitukseen osallistunutta Jari Lainetta. Kuten maanantain 612-artikkelissa osoitettiin, käydään Kansan Uutisten sivuilla avointa keskustelua poliittisesta väkivallasta toisinajattelijoita kohtaan. Etenkin KU:n toimittaja Pontus Purokuru on kunnostautunut tässä.

Myös perussuomalaiset ovat hiljaa

Ehkä mielenkiintoisinta on, että vasemmiston lisäksi myös parlamentaarinen ”oikeisto” on ollut hissukseen itsenäisyyspäivän jälkeen. Sionistipuolue perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tuomitsi [8] jyrkästi Jyväskylän yhteenoton [9] viime elokuussa, kun huumeista tuomittu väkivaltaa avoimesti kannattava antifasisti sai kurinpalautuksen häirittyään kansallissosialistista mielenosoitusta.

Missä on Soinin tuomio nyt, kun kulttuurimarxistit paiskovat kiviä ja polttavia soihtuja hänen puoluettaan todennäköisesti äänestäneiden lapsiperheiden päälle? Ehkä Soinin ajatukset leijuvat taas Israelissa [10] Suomen sijaan?

Mielenkiintoista on myös se, että ilmeisesti ketään äärivasemmistolaista ei epäillä tällä hetkellä poliittisten toimintavapauksien estämisen yrityksestä, vaikka nämä ilmoittivat etukäteen tavoitteekseen kulkueen hajottamisen.

Lakaisemalla itsenäisyyspäivän väkivaltaisuudet maton alle suomalaiset toimittajat siis pyrkivät luomaan ilmapiiriä, jossa väkivalta monikulttuurisuutta vastustavia ihmisiä vastaan on sallittua. Joka kerta, kun toimittaja jättää nimeämättä väkivaltaisuuksiin syyllistyneen osapuolen, käyttää hän siis mielipidevaltaansa lietsoakseen väkivaltaa isänmaallisia suomalaisia vastaan.

Toimittajat valittavat nyt jatkuvasti [11]saamistaan tappo- ja väkivaltauhkauksista, mutta he eivät voi syyttä kohtalostaan ketään muuta kuin itseään.

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa [12]