"Vihollinen tahtoo tuhota kansallishenkemme pakottamalla meidät uskomaan hänen ristiriitaisaan holokaustioppiinsa."

Horst Mahler

Valtamedia: Euroopasta on tehtävä ”homompi”, jotta nationalismi ei voita

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Suuren saksalaismedian Die Weltin johtaja Ulf Poschardt hämmästytti saksalaisia julistamalla, että maasta on tultava ”homompi” ja ”monikulttuurisempi”, jotta Donald Trumpin symboloima nationalismi ei voita globalismia.

Poschardtin kirjoitus oli vastine Trump-haastattelulle, jonka saksalainen Bild-lehti julkaisi maanantaina. Poschardt käytti sotaisaa kieltä artikkelissaan, mikä sai monet lukijat tuntemaan olonsa äärimmäisen epämukavaksi. Palautetta lähettäneet lukijat esimerkiksi kysyivät, onko Trump muka julistanut sodan Saksaa vastaan.

Poschardtin mukaan Trumpia vastaan on taisteltava siksi, että tämä symboloi globalisaation vastaisia voimia. Die Weltin johtaja jyrisi, että globalisaatio on ollut saksalaisten kannalta siunaus, minkä vuoksi nationalismi on äärimmäinen synti.

Poschardt kiittelee artikkelissa etenkin liittokansleri Angela Merkeliä, joka on ”toiminut täysin oikein tukiessaan […] globaalia politiikkaa”. Uusliberaali ja kansallisvaltioita polkeva politiikka on Poschardtin mielestä Euroopan ainut sallittu kohtalo.

Mediamogulin mukaan Saksan kultaiset vuodet voivat kuitenkin päättyä, mikäli nationalistit nousevat johtaviin poliittisiin asemiin.

Niinpä Saksan on nyt ”noustava vastarintaan [nationalismia vastaan] ja tultava entistäkin paremmaksi, urheammaksi, uutterammaksi, innovatiivisemmaksi, vapaammaksi, avoimemmaksi, homommaksi ja monikulttuurisemmaksi”.

gay-pride-parade-in-berlin-afp_650x400_41435422794

Die Welt sai sosiaalisessa mediassa vihaisen palauteryöpyn välittömästi artikkelin julkaisun jälkeen. Lukijat olivat ymmällään siitä, miten homouden pakottaminen liittyy millään tavalla maailmanpolitiikkaan. Kyse on tietysti kulttuurimarxismista ja perinteisten valkoisten kulttuurien tuhoamisesta.

”Mitä tämä mies [Poschardt] on oikein poltellut? Millä perusteella meistä tulee muka menestyneempiä, jos muutumme ’homommaksi’? Entä miksi meidän tulisi muuttua VIELÄ NYKYISTÄKIN ’monikulttuurisemmaksi’?” eräs lukija hämmästeli.

Lopulta Die Welt taipui raivoisan kommentoinnin vuoksi ja korvasi sanan ”homo” sanalla ”luova”. Tämä suututti tietysti homojen lobbausjärjestöt, jotka alkoivat kutsua Die Weltiä ”äärioikeiston hännystelijöiksi”.

 

Lue myös:

Tutkimus: luottamus valtamediaan romahtanut ”historiallisen alas”
Yleisradio puolustaa pedofiileja
Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
Taloustieteilijä ennustaa sisällissotaa: tunkeutujat vastaan eurooppalaiset
Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

5 Kommentit

 1. Pelastetaan Palestiinalaiset pois Israelista ja annetaan Israelille lahjana koko euroopan homot ja transut.
  Kaikki voittavat!!

  (18)(2)
  • Sen sijaan että tänne otettaisiin lisää palestiinalaisia loisimaan ja syljeskelemään kattoon, ohjataan ne palestiinalaiset mieluummin pois loisimasta Israelin valtion alueelta loisimaan sinne minne kuuluvatkin eli Jordaniaan.

   (4)(8)
 2. Saatanaa palvova pieni eliitti tekee kaikkensa, että Jumalan luomisjärjestys ja tahto saataisiin kukistettua tässä maailmassa. Homouden ylistäminen on vain osa sitä. Jumalan säätämyksen mukaiset maiden ajat ja rajat, perinteinen perheyksikkö (mm. mies perheen päänä, vanhempien kunnioitus lasten taholta, vanhuksista huolehtiminen perhekunnissa), lepopäivän viettäminen, naisen vaikeneminen seurakunnissa jne. yritetään vesittää kaikin tavoin yhteiskunnissa. Tässä nyt vain muutama, mitä tuli mieleen. Antikristus maailman hallitsijana on lopullinen päämäärä. Sitten ollaan kaikki perkeleen ikeen alla (toki Kristukseen uskova ei tätä voi olla). Mutta tämähän kerrotaan jo Raamatussa, uskoit siihen tahi et, niin se maailma etenee. Uutisissa luemme joka päivä meidänkin kansaamme kohtaavista muutoksista ja laeista, jotka keskittävät vallan ja rahan pienelle eliitille, jotka itseään juutalaisiksi kutsuvat (ja jotka tappoivat Jeesuksen). Mikä pelasti talvisodassa Suomen Venäjän orjuudelta – usko Jumalaan ja Kristukseen. Ihminen ei omassa voimassaan siihen kykene. Lukekaa netistä presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta. Ja lukekaa Raamattua. En minä ketään tahdo väkisin käännyttää enkä siihen pysty. Kunhan kirjoitan ajatuksistani. P.s. Jumala asetti sateenkaaren taivaalle merkiksi ihmisen ja Jumalan liitosta, nyt tämä sama merkki on valittu homoliikkeen tunnukseksi, homous on Jumalalle kauhistus ja ihmiset valitsevat samaisen merkin juuri homoille. Mitä ajattelette tästä? En minä vihaa homoja, tiedän muutamia ja he ovat ihan mukavia ihmisiä, minusta homous on kuitenkin luomisen vastaista enkä sitä ymmärrä. Ei homojen mielestäni kuuluisi saada avioliitto-oikeutta, avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Miksi homot pitäisi vihkiä kirkoissa avioliittoon, kun kirkon pitäisi pidättäytyä Jumalan sanassa ja Raamatussa homoutta ei hyväksytä. Miksi homot tätä edes itse haluaisivat? Heidän liikkeensä pääasialliset ajajat, talmudilaiset sionistit tätä ilmeisesti haluavat, niin kuin kaikessa, luomisjärjestyksen tuhoamista.

  (15)(1)
 3. Kolumni: Populismiin on vastalääke

  Arvoliberalismi synnytti tyhjiön, johon nyt virtaa kansallismielistä populismia. Mutta kehityksen kääntämiseen on myös keinoja, kirjoittaa Jari Ehrnrooth…

  http://yle.fi/uutiset/3-9401823

  Mitä johtopäätöksiä tästä kirjoituksesta voi vetää…

  Yhteiskuntaan muodostunu arvotyhjiö.Yhtenäiskulttuuri hajonnu -60 luvulta alkaneen kulttuurimarxistisen kehityksen myötä länsimaissa.Ihanne perhe ja elämäntapa yhtenäisyyttä ei kansassa enää ole.Yhteistä uskontoa,kulttuuria koossa pitävää arvoydintä ei enää ole.
  Yksilö vapaata liberalismia ja ryhmiä kokoavaa populismia asetetaan nyt vastakkain.
  Arvoliberalismi ja arvopopulismi ruokkineet toisiaan.
  Arvoliberalismi ja arvovapaus antanu tilaa ja mahdollistanu kansanomaisen populismin nousun;Brexit,Trump,Jytky…
  Populismi hyväksikäyttäny liberaalia demokratiaa poliittisesti edetessään.
  Yksilön itsenäistä vapautta tukahduttavia rakenteita yhteiskunnasta esim.jokin autoritaarinen kulttuuriuskonto purettava.
  Liberaalin yksilön huolehdittava vastuullisesti samalla itsensä ja muiden vapaudesta.
  Liberalismi on arvopäämäärä,eikä syntyperäinen uskonlahja,vaan kasvu ja muutosprosessi joka tapahtuu ihmisessä.
  Näinollen liberalismi on vapaudenaatteena edistyksellinen ”vallankumouksellinen” voima ja kansallismielisen populismin vastalääke.
  Tarvitaan faktantarkistusta ja kansankokous/foorumi kansalaisten yhteiskunnalliseen keskusteluun eduskunnan yhteyteen,torjumaan somessa vapaasti riehuvia populisteja.
  Eliitin määrittelemää vastuuta;totuutta,järkeä ja laatua kaivataan kansalaiskeskusteluun.
  Kansalaisten vapautta halutaan näinollen rajoittaa ja kontrolloida,muokata eliitille mieluisaan oikeaan suuntaan.
  Nyt on kuulemma liian vapaata kun populistit saaneet tilaa mellastaa,kaikkeahan ei voi liberaali eliittimme kuitenkaan suvaita.
  Puolueet halutaan taka-alalle ja vapaat erilaiset yksilöt edustamaan koko kansaa.Tarkoitus näinollen siis nimenomaan kulttuurimarxistisesti hajottaa yhtenäinen kansa moninaisiksi monimuotoisiksi yksilöiksi(moninaisuudessaan yhtenäinen),joista tulisi eliitin orjia eikä heistä olisi enää yhtenäisenä samanmielisenä laumana eliittiä vastustamaan.
  Näinollen eliitti karsastaa vahvoja vaikutusvaltaisia joukkoja ja ryhmiä..jotka se kokee omalle vallalleen uhkana.Siksi on tärkeä korostaa ihmisten erilaista yksilöllisyyttä ja päästää juuri heitä vaikuttamaan,silloin on eliitin helpompi hallita tällaista ”sekalaisen seurakunnan” massaa,jotka eivät ole yhtenäisenä yhtämieltä eliittiä ja liberalismia vastaan(paitsi jos ovat eliitin ja liberalismin puolella niin sehän käy),jotka eivät ole riippuvaisia yhteiskunnan rakenteista,vanhoista perinteistä ja yhteisöistä.Kansallismielisen populismin vastavoima halutaan näin kuluttaa kansasta pois.Halutaan uusia tiukempia sääntöjä kontrolloimaan sitä että liberalismista kulttuurimarxismista saadaan totalitaristinen aate joka ei muita aatteita hyväksy.Kaiken tämän tavoitteena on hävittää kansat,kansallisvaltiot ja kulttuuriperinteet.Kun vanha koossa pitävä voima hajoaa,luodaan kokonaan uusi tilalle…

  (5)(0)
 4. Eurooppa, Suomi herätys!

  Lisää vaan saatana! kulttuurimarxistista ajatusta=mädätystä koko Eurooppaan ja Suomeen, niin ”hyvä” tulee.

  Tällaiset jäbät laulamaan lapsille ja aikuisille homo virsiään:

  Ja muita vastaavia filosofia rallejansa:

  Hiljaiseksi veti, kun tutustuin puolivahingossa tuohon jo 1984 tuotettuun tavaraan, ei hyvää päivää!, sanon.

  (7)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*