- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Valheiden paljastumisella ei vaikutusta – Juha Sipilä tapasi holokaustihuijari Nena Kafkan

Helsingissä asuva juutalainen Nena Kafka kärähti vuosi sitten [1] siitä, että hän oli valehdellut ”holokausti-” ja ”kaasukammiokokemuksistaan” suomalaisille. Suomessa poliittinen eliitti ei kuitenkaan välitä totuudesta, joten pääministeri Sipilä tapasi valehtelija-Kafkan jälleen ”vainojen uhrien muistopäivänä”.

Tilaisuudesta uutisoi Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja HaKehila tuoreessa numerossaan 1/2017. Sipilä ja Kafka esiintyivät yhdessä ”holokaustin [2]” muistotilaisuudessa, jossa pääministeri vannoi hallituksen uskollisuutta juutalaisia kohtaan.

Tapahtumasta kirjoitti HaKehilaan Dan Kantor, joka tunnetaan intohimoisesta suhtautumisestaan Magneettimediaan [3]:

”Koska 27. päivä osui tänä vuonna sapatin aattoon, niin valtakunnallinen muistotilaisuus pidettiin Suomessa torstaina 26. tammikuuta Helsingin Säätytalolla.

Juhlapuheen piti pääministeri Juha Sipilä runsaan 20 maan diplomaatin ja noin 150 muun kutsuvieraan läsnä ollessa. Ohjelmassa oli muun muassa muistokynttilöiden sytyttäminen holokaustin uhreille.

Kynttilät sytyttivät holokaustista selviytyneet Nena Kafka ja Lilly Millner [alunperin Rosenbaum. Toim. huom.] sekä romanien edustaja Henry Hedman. Vastaavia arvokkaita ja juhlallisia muistotilaisuuksia järjestetään ympäri maailmaa.”

Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet [4], valitti Kantor lehdessä siitä, että Suomessa vietetään virallisesti ”vainojen uhrien muistopäivää” eikä ”holokaustin muistopäivää”. Monien sionistien mielestä muiden ihmisryhmien historian vertaaminen juutalaisiin loukkaa ”holokaustin uhreja”.

Kafka on paistatellut vuositolkulla julkisuudessa valehtelemalla, että hän ”selvisi kuin ihmeen kaupalla Flossenbürgin keskitysleirin kaasukammiosta”. Viime vuonna suomalaiset revisionistit toivat kuitenkin esille, että valtavirtahistorian mukaan Flossenbürgissä ei ollut kaasukammiota. Kafka on siis millä tahansa mittapuulla valehtelija.

Revisionistit ovat lähettäneet Kafkaa haastatelleille lehdille oikaisuvaatimuksia ja järjestäneet jopa katutason kampanjan [5] Kafkan valheiden paljastamiseksi. Kuten arvata saattaa, poliittinen eliitti ja korruptoitunut valtamedia ovat kuitenkin alkaneet suojella [6] valehtelevaa juutalaista – kukaan ei tahdo ottaa julkisesti kantaa aiheeseen.

Lähde: HaKehila 1/2017. [7]

Lähde: HaKehila 1/2017.

Lähde: Vastarinta.com [8]

Lähde: Vastarinta.com

Sipilä puhui ”faktojen” tärkeydestä yhteisessä tilaisuudessa Nena Kafkan kanssa!

Myös Helsingin juutalainen seurakunta on yrittänyt lakaista Kafkan valheiden paljastumisen maton alle. Valehtelija oli jälleen ”holokaustin muistopäivän” juhlallisuuksien keskiössä aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Törkeintä on kuitenkin se, että myös suomalaisten veronmaksajien elättämä pääministeri Sipilä on päättänyt alkaa suojella valehtelevaa juutalaista.

Jotta tapahtumaa ympäröinyt ironia olisi täydellistä, päätti Sipilä puhua [9] juutalaisista ja eliittipoliitikoista koostuvalle yleisölleen niin sanotusta faktojen jälkeisestä ajasta, mikä on yleinen kiertoilmaisu EU- ja maahanmuuttovastaisille vaihtoehtomedioille:

”Tasan kaksi viikkoa sitten tähän aikaan seisoin Varsovan entisen gheton sijaintipaikalla useiden satojen puolalaisten ja suomalaisten kanssa. Vietimme arvokasta juhlaa – itsenäisen Suomen satavuotisjuhlan päätapahtumaa Puolassa. Juhlapaikkana oli Puolan juutalaisten historian museo [miten tämä liittyy Suomen itsenäisyyteen? Toim. huom.], POLIN.”

”Elämme tällä hetkellä yhteiskunnallisessa keskustelussamme vaarallisia aikoja. Mielipiteet sekoittuvat faktoihin. Joitakin faktat eivät enää edes kiinnosta. Ihmisillä on liian kiire, jotta voitaisiin pysähtyä ajattelemaan, mistä oikeastaan on kyse.

On pelottavaa, että tämä kohdistuu osin myös historiaan. Ja on pelottavaa, että tämä kohdistuu useimmiten toiseuteen – vähemmistöihin sekä ylipäätään kaikkeen, mikä on erilaista kuin oma itse.”

Pääministeri Juha Sipilä osallistui siis valehtelijaksi paljastuneen Nena Kafkan tapahtumaan ja syytti rivien välissä poliittista oppositiota siitä, että me opposition edustajat ”sekoitamme” mielellämme faktat mielipiteisiin! Röyhkeydellä ei ole rajaa.

Sipilä oli osuva juhlapuhuja valehtelijan tähdittämään tapahtumaan. Hänen hallituksensa edellinen valtiovarainministeri Alexander Stubb pääsi usein lööppeihin, kun tämä kutsui omia valheitaan ”muunnelluksi totuudeksi [10]”.

Elämme siis yhteiskunnassa, jossa totuutta puolustavia vaihtoehtomedioita lyödään valeuutisleimakirveellä, vaikka todelliset valehtelijat illallistavat hallituksen ja pääkaupungin juutalaisseurakunnan kabineteissa.

 

Lue myös:

Tärkeitä suomalaisia podcasteja holokaustivalheesta! [11]
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla [12]