- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Vaikuttavatko lääkkeet sukupuoli-identiteettiin?

Magneettimedia uudelleenjulkaisee Elämä käsissämme –blogin käännöksen. Tekstin joitain sanamuotoja on muutettu.

Nykyään meillä on riesanamme tauteja ja sairauksia, jotka olivat aiemmin tuntemattomia. Ja monia tauteja ja sairauksia, jotka on tunnettu vuosituhansien ajan ja jotka ovat nyt tulleet vaikeammiksi ja yleisemmiksi. Olen sanonut monesti, että farmaseuttiset lääkkeet ovat olleet suurin syy tähän yleisen terveydentilan heikkenemiseen, ja kirjoittamani e-kirja DIE’s – the Disease Inducing Effects of Pharmaceutical Drugs [1] tarjoaa runsaasti tietoa, joka tukee tätä olettamusta. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että nämä lääkkeet vahingoittavat myös sukupuoli-identiteettiämme.

Nettisivusto ’RxISK’ on vapaa ja riippumaton lääketurvallisuussivusto, joka auttaa vertaamaan farmaseuttisten lääkkeitten hyötyjä niiden mahdollisiin haittoihin. Sivusto on tärkeä, sillä se esittää tärkeän huomion.

”Kaikilla lääkkeillä on haittavaikutuksia, mutta usein ihmiset eivät yhdistä kokemaansa lääkkeen käytön aloittamiseen, lopettamiseen tai siihen kun he muuttavat annosta. RxISK tarjoaa vapaan pääsyn informaatioon ja tietoon sekä auttaa arvioimaan, onko lääkkeillä ja haittavaikutuksilla yhteys toisiinsa.”

Lokakuussa 2014 RxISK julkaisi artikkelin: ”Asexuality: a curious parallel [2]”. Siinä kiinnitettiin huomiota viimeisten kahden vuosikymmenen aikana tapahtuneeseen ´räjähdysmäiseen´ lapsille määrättyjen antidepressanttien, antisykoottisten ja piristävien lääkkeiden reseptimäärien kasvuun, ja myöskin ´dramaattiseen´ kasvuun niiden lasten lukumäärässä, jotka altistuivat näille lääkkeille ennen syntymäänsä. Artikkelissa osoitettiin, että SSRI-antidepressantit aiheuttivat syntymävikoja, ja ne yhdistettiin autismin spektrin sairauksiin. Siinä todettiin, että SSRI-lääkkeillä oli ”perustavanlaatuinen vaikutus aivokemiaan jopa yhden ainoan annoksen jälkeen”, ja että potilaat, jo ensimmäisen annoksen saatuaan, ”tulevat tietoisiksi jonkinasteisesta sukupuolialueen herkkyyden vähenemisestä 30 minuuttia annoksen ottamisesta, ja että ”Jos odottava äiti ottaa SSRI-lääkettä, niin sitä ottaa myös hänen syntymätön lapsensakin”. Artikkelissa myös mainittiin, että kaikki äidin ottamat antidepressantit siirtyvät myös lapseen äidin rintamaidosta.

Tosiaankin, artikkeli määrittelee uuden sairauden, jota kutsutaan SSRI:n aiheuttamaksi seksuaaliseksi toimintahäiriöksi (PSSD), ja viittaa useisiin RxISK:ssa julkaistuihin artikkeleihin [3], joissa tutkittiin 120 tapausta, joilla oli pysyvä seksuaalinen toimintahäiriö [4]. Kuten RxISK kirjoitti:

”Kun otetaan huomioon se, mitä jo nyt tiedämme pysyvistä seksuaalisuusongelmista joita SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet, on perusteltua pohtia sitä kuinka syntymää edeltävä tai lapsuudenaikainen altistuminen vaikuttaa henkilön kehitykseen tai toimintaan pitkällä aikavälillä. Ainoatakaan tutkimusta ei ole koskaan tehty siitä, onko psykotrooppisille lääkkeille joko suoraan tai raskauden aikana altistuneet lapset kasvaneet seksuaalisuudeltaan normaaleiksi.”

Äskettäin RxISK julkaisi aiheesta kaksi jatkoartikkelia: Asexuality, Transgender and SSRI’s [5]; 31.10. 2016 sekä Transgender, Asexuality and SSRIs [6]; 7.11. 2016. Nämä molemmat nostavat esiin yhteyden SSRI-antidepressanttilääkkeiden ja sukupuoli-identiteettiongelmaisten lasten välillä. Niinkään artikkelit itsessään eivät ole mielenkiintoisia vaan ne kommentit, joita ne ovat herättäneet lukijoissa. Ne ovat lausuntoja yksilöiltä, jotka ovat kokeneet tai todistaneet seksuaalisia seuraamuksia, joita on ilmennyt farmaseuttisten lääkitysten käytön seurauksena.

Jos näyttö SSRI-lääkkeitten ja sukupuoli-identiteetin / transseksuaalisuuden välisestä yhteydestä osoittautuu selkeämmäksi, kuten on viimeisen vuosien aikana osoittautunut, nousee esille aivan uusi ongelma; ei niinkään sukupuoli-identiteetin ja lääkkeiden välinen yhteys, vaan se että lääketeollisuus kieltää minkäänlaista yhteyttä olevankaan, ja ettei tavanomainen lääketiede tee asialle yhtään mitään.

Viimeinen vaihe näyttää jo alkaneen. RxISK huomautti, että Wikipedia (farmaseuttisen lääketeollisuuden paras ystävä eikä sellainen nettisivusto, jota kannattaisi pitää luotettavana terveysasioissa) on poistanut PSSD-sivunsa. RxISK sanoo, että he palauttivat sen, mutta itse en löytänyt sitä tänään (18.1.2017), joten ehkä sekin on poistettu. Se kuitenkin löytyy täältä, RxISK:n verkkosivuilta [7].

Yhteensattuma tai ei, homeopaattinen yhteisö on yrittänyt lisätä järkevän artikkelin Wikipediaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Wikipedian omistaja on ilmeisesti jääräpäisen homeopatiavastainen. Se siitä informaation ja tiedon ”ensyklopediasta”!

Joten, kun näyttöä farmaseuttisten lääkkeiden ja sukupuoli-identiteettiongelmien välisestä yhteydestä alkaa olla kiistämättömän paljon, lääketeollisuuden ja sen ystävien ja liittolaisten on alettava pimittämään tietoa urakalla. RxISK tekee korvaamattoman arvokasta työtä tämän ja muiden aiheiden parissa. He kuitenkin taistelevat sellaista erittäin mahtavaa ja vaikutusvaltaista voimaa vastaan, jonka voima ja vaikutusvalta riippuu mahdollisuudesta myydä lääkkeitä, riippumatta siitä minkälaista haittaa he aiheuttavat potilaille, tai, kuten näyttäisi, koko ihmisrodun tulevaisuudelle!

 

Alkuperäinen käännös julkaistu Elämä käsissämme –blogissa [8].

Lue myös:

Omituisia kuolemantapauksia: murhauttaako lääketeollisuus toisinajattelijoita? [9]
Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia! [10]
Vankilaan! Lääketeollisuus kiristää otettaan myös vaihtoehtoisia hoitoja käyttävistä lääkäreistä [11]
Lääketeollisuus selviää murhastakin [12]
Lääketeollisuus valvoo itse itseään [13]